Wie ben ik?

Beste Lezers,

Welkom op de blog over alles wat met de huid & gezondheid te maken heeft. Aangenaam kennis te maken, ik ben Naomi, 25 jaar oud en ik ben een afgestudeerd Huidtherapeut aan de Haagse Hogeschool. Als huidtherapeut deel ik graag mijn kennis met jullie over alle dingen die met de huid te maken hebben. Ik wil mij graag hard maken om de cosmetica te verbeteren, want helaas wordt er erg veel onzin verkocht op de markt. Vele ingrediënten zijn niet goed voor de huid en daarom ligt mijn focus hierop bij mijn reviews van producten.

Ik ben sinds een lange tijd geïnteresseerd in producten voor de huid, maar ook beauty is een grote hobby. Denk hierbij aan make-up, maar ook zeker aan verzorgingsproducten voor het lichaam en het gezicht. Ik hou ervan om nieuwe producten te testen en ingrediënten te bestuderen. Mijn visie is dan ook, hoe kun je een product goed vinden als je niet goed naar de ingrediënten kijkt? De ingrediënten zijn de basis van een goed product en dat leer je ook op deze blog. Je zult leren hoe jezelf het beste je ingrediëntenlijst kunt leren, maar ook welke producten voor jou huid geschikt kunnen zijn.

Je zult hier ook andere dingen vinden, zoals: Algemene feitjes over de huid, huidaandoeningen, haarproblemen, haaraandoeningen, voeding & psychologie.

Veel leesplezier, mocht je vragen hebben of zou je graag willen weten of een product goed is? Je mag mij altijd benaderen via mijn e-mail, Facebook of Instagram.  Mijn contactgegevens zijn te vinden op mijn contact pagina.

Veel liefs,

Naomi

6 gedachten over “Wie ben ik?”

  1. Beste Naomi, je schrijft dat je 25 jaar bent, maar er staat geen datum bij wanneer je dat schreef. Dus misschien ben je inmiddels wat ouder?
    Verder meen ik dat je ook ergens had vermeld dat je HSP bent (ben ik ook) maar dat kan ik nergens meer terugvinden.
    Wat de peeling van the Ordinary betreft, de Lactic Acid 10% en HA 2%, dat is een sterke peeling, deze gebruik ik zomers als peeling voor mijn onderbenen. Werkt m.i. beter dan een scrub.
    Mooie website heb je. Rustig en met veel onderwerpen. Ga zo door! Veel succes. Groeten, Janny

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.