Review: Waterproof lipgloss Focallure

Een tijdje geleden kwam in contact met Koopjesaap. Zij vroegen of ik in ruil voor producten een blog zou willen schrijven. Daar stond ik uiteraard voor open. Ik heb gekozen voor 3 waterproof lipgloss kleuren van Focallure. Het zijn lipgloss die erg lang moeten blijven zitten, waterproof moeten zijn en ze zijn er in ontzettend veel kleuren. Vandaag spreek ik mijn mening uit over de 3 waterproof lipgloss 08 Old rose, 07 Chestnut & 13 Wine van Focallure.

Verpakking van lipgloss focallure bij Koopjesaap

Welke kleuren heb ik gekozen?

Ik mocht 3 kleurtjes uitkiezen en omdat ik altijd hou van nude/roze/paarsachtige tinten heb ik hier nu ook voor gekozen.

  • 07, Chestnut
  • 08, Old rose
  • 13, Wine
3 kleuren lipgloss waterproof, 13 wine, 07 chestnut, 08 old rose
3 matte waterproof lipgloss
Swatches waterproof lipgloss focallure

Lipgloss 07 Chestnut

Wauw! Wat een prachtige nude kleur. Het zit een beetje tussen beige en roze in. Zo te zien bevat de lipgloss ontzettend veel pigment. Ik ben benieuwd hoe het op de lippen eruit ziet.

07 chestnut

Het aanbrengen gaat erg gemakkelijk. Er komt direct ontzettend veel pigment vanaf. Hierdoor moet je wel precies werken, want kleine foutjes gaan wel een beetje vlekken heb ik gemerkt. Nadat ik het had opgebracht zat er een kleine glans op, maar ongeveer na 30 seconden droog de lipgloss volledig matt op.

De lipgloss is zeker waterproof en zit erg lekker op de lippen. Je kunt de lipgloss alleen verwijderen met een product op oliebasis. Ik heb het verwijderd met kokosolie en dat ging erg goed.

Lipgloss 08 Old rose

Deze kleur is iets meer paars/roze achtig dan nude. Het is een mooie kleur die ik dagelijks zou kunnen dragen.

08 old rose

Het aanbrengen ging erg soepel. Beter dan bij Chestnut. Het gaf een minder vlekkerig effect en gaf een mooi egaal geheel.

Wauw! Mooi kleurtje hè? Ik vind hem echt prachtig staan. Ik denk dat dit een nieuwe favoriet wordt.

Lipgloss 13 Wine

Een wijn kleur, leuk! Het lijkt een beetje op een paarsachtige tint. Ziet er mooi uit, maar ik denk stiekem iets te fel voor mij. Ik draag meestal niet TE felle kleuren, alleen met een uitgebreide oogschaduwlook als ik een feestje heb.

13 Wine

Deze kleur verbaasde mij zeer, het was een veel mooiere kleur dan verwacht. Helaas was het wel lastig aan te brengen. Klein foutje en je had gelijk een rode veeg in je hoeken.

Wat een pigment hè? Wauw! Hij was wel erg moeilijk eraf te halen, maar hij doet dus wel wat hij zegt. Je kan er alles mee doen zonder dat hij vlekt (Als hij is opgedroogd).

Prijs-kwaliteit verhouding

Wat een verrassing waren deze producten. Echt 3 pracht kleuren. Ieder uniek. Ik denk dat ik zeker Chestnut en Old rose vaker ga dragen. Ben je ook zo enthousiast? Je kunt deze producten kopen voor €3,99 bij Koopjesaap. Naast deze 3 kleuren bestaan er bij Koopjesaap nog 22 anderen kleuren!!

3 waterproof lipgloss van focallure. Te bestellen bij Koopjesaap.

1 gedachte over “Review: Waterproof lipgloss Focallure”

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.