Meest gelezen blogposts 2020

Top 10 meest gelezen blogposts van 2020

2020 is al weer bijna voorbij en in dit jaar zijn er ontzettend veel blogposts gelezen. In dit artikel neem ik je mee in de top 10 meest gelezen blogposts. Ik hoop dat 2021 mij veel moois gaat brengen, dat mijn blog nog verder mag gaan groeien en ik het misschien nog naar een hoger level kan tillen. Het leek mij leuk om terug te kijken welke blogposts jullie het interessants vinden, zodat ik dit ook mee kan nemen in 2021. Jullie input is belangrijk voor mij, zodat jullie lezen wat jullie leuk vinden. Mocht je suggesties hebben, bijvoorbeeld een product die je graag terug ziet komen, laat het mij dan weten via de e-mail. Dus benieuwd naar de meest gelezen blogposts van 2020? Lees dan nu verder!

Wat waren mijn bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar?

Dit jaar ben ik heel hard gaan groeien en ben ik ook steeds constanter gaan bloggen. Mijn bezoekers aantal is namelijk gestegen van 17.977 in 2019 naar 99.330 in 2020. Een flinke stijging en daar ben ik best wel trots op. Ik merk dat ik steeds meer vindbaar ben en ik wil dit gaan doorzetten, zodat ik nog meer ga groeien en mooie content kan gaan maken.

De beste blogposts op het gebied van huid

  • The Ordinary vitamine C suspension 23% + HA Spheres 2%. Vitamine C is geschikt als sterke antioxidant, wat betekent dat het heel goed schadelijke stoffen van buitenaf kan tegenhouden. Daarnaast vermindert het pigmentvlekken, pakt onzuiverheden aan en werkt tegen huidveroudering.
  • The Ordinary serum hyaluronic acid 2% + B5. Hyaluronzuur is een echte hydratatiebooster. Zeer geschikt voor de droge huid, maar zeker ook voor de vette huid. Een vette huid kan ook een vocht te kort hebben, wat vaak wordt onderschat.
  • 5 producten met salicylzuur. Salicylzuur is ideaal om je huid diep te exfoliëren. Het valt in de categorie ‘Bètahydroxyzuur’, dit is een zuur die goed werkt voor ontstekingen en werkt tot diep in de poriën om dode huidcellen te verwijderen.
  • The Ordinary buffet serum. Het buffet serum is een echte alleskunner. Het is gericht op het verminderen van huidveroudering, pigmentvlekken en oneffenheden. De hoofdingrediënten zijn hyaluronzuur, glycerine en argireline.
  • Pigmentstoornissen van de huid. Een artikel over alle pigmentstoornissen/pigmentaandoeningen waarin ik zowel de hypo- als de hyperpigmentatie bespreek. Hypo betekent ’te weinig pigment’ en hyper betekent ’teveel pigment’.
  • Huidkanker, hoe herken je het?. Een uitgebreid artikel over alle vormen van huidkanker, basaalcelcarcinoom, plaveiselcelcarcinoom en melanoom. Het is vooral gericht op de herkenning van huidkanker. Hoe ontdek je dit op je huid?
  • CeraVe moisturizing cream droge tot zeer droge huid. Een nieuw merk waarmee ik kennis heb gemaakt in 2020. Ik ben zeer enthousiast en het kan goed werken bij een droge huid of normale huid. Wel moet je voorzichtig zijn als je last hebt van acne, gebruik dan altijd een exfoliant om verstoppingen (en dus puistjes) te voorkomen. Dit komt onder andere door de parabenen, petroleum en phenoxyethanol.
  • 5 tips voor de gecombineerde huid. Een uitgebreid artikel wat een gecombineerde huid is, hoe je er het beste mee om kunt gaan en wat voor producten het meest geschikt zijn voor de gecombineerde huid.

Dit waren alle meest gelezen blogposts van 2020. Ik ben heel benieuwd welke blogposts jij het leukste vond. Laat je het me weten? Dat kan in de reacties! Suggesties voor 2021 zijn ook altijd welkom. Fijne jaarwisseling.

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.