Better than sex mascara too faced

Too Faced, Better than sex mascara review

De Too Faced Better than sex mascara is een hele hype, het schijnt een heel goede mascara te zijn met wonderlijke effecten. Na een hele tijd heb ik besloten om hem eens te gaan proberen. Ik heb erg hoge verwachtingen, omdat er op het plaatje van de verpakking een erg mooi resultaat staat afgebeeld. Vol volume, lange en wimpers die goed gescheiden zijn. Dat wil je allemaal toch? En natuurlijk die intens zwarte kleur. Kortom, vandaag lees je de review van de Too Faced Better than sex mascara. Lees je mee?

Wat doet de mascara volgens Too Faced zelf?

De waterproof volume beweert dat je voluit kan huilen en je wimpers lopen nog steeds niet uit. Daarnaast moet de zandlopervormige borstel zorgen voor volumineuze formule die dikker, langer en meer krullerig is, resulterend in de meest waanzinnige wimpers. één laag en je wimpers zijn vol, gedefinieer den buitengewoon lang. Twee lagen en de wimpers zijn weelderiger, gekruld en dramatisch. Met drie lage krijg je een intense, volumineuze en waterproof wimpers die je ooit zult doen. Daarnaast beweren ze dat het een erg zachte borstel is.

Too Faced Better than sex mascara, waterproof mascara, volume mascara, gescheiden wimpers, lange wimpers

Dat is allemaal nog al wat, niet? Laten we snel kijken wat er van waar is.

Wat vind ik van de Too Faced Better than sex mascara?

Zoals ik al in de introductie benoemde, ben ik erg nieuwsgierig naar deze mascara. Het beloofd zoveel goeds, dat hij ook wel goed moet zijn toch? Helaas ben ik het daar niet volledig mee eens. Ik heb al veel mascara’s getest en de Better than sex mascara valt wel in een duurdere categorie dus moest hij wel echt goed zijn. Een duurdere mascara betekent namelijk niet altijd dat hij beter is dan een 3 euro mascara.

Borstel too faced better than sex waterproof
Close up, zandloperig better than sex too faced mascara waterproof

De mascara is helaas niet zacht voor mijn wimpers. Het borsteltje is vrij hard, maar de vorm is wel erg fijn bij het aanbrengen. Je vlekt niet snel en er komt niet te veel mascara vrij. Ik merk bij het aanbrengen dat er wel veel volume vanaf komt, maar niet heel vele lengte. Daarnaast krult hij mijn wimpers niet en heb je veel nodig om een duidelijk resultaat te zien. Hij is dan ook niet intens zwart helaas, wat ik vaak wel erg fijn vind.

Het waterproof effect werkt dan wel weer heel erg goed. De mascara houdt mijn wimpers de gehele dag op dezelfde manier, dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt met andere mascara’s.

Prijs-kwaliteit verhouding Too Faced mascara

De Too Faced mascara valt in een iets hogere prijsklasse, namelijk €23,45. Dat is flink aan de prijs voor een mascara, omdat er met deze mascara vaak ook niet veel aanbiedingen zijn ten opzichte van L’orèal of Maybelline. Ik vind hem dan persoonlijk helaas het ook niet waard om hem opnieuw te kopen. Ik vind andere mascara’s in een goedkopere categorie toch echt beter, niet alle mascara’s natuurlijk, maar wel een aantal. Ben je op zoek naar een heel goede waterproof mascara? Dan zit je wel echt op het goede adres. De Too Faced mascara is zeer goed voor volume en waterproof, maar verder biedt hij mij helaas niet genoeg.

better than sex mascara waterproof too faced, volumineuze mascara, intens zwart

Ben jij wel enthousiast of zoek je echt een goede waterproof mascara? Probeer hem dan uit bij Douglas voor €23,45.

‘In dit artikel staan affiliate links. Dat betekent dat ik ene (kleine) commissie verdien wanneer jij een product koopt. Geen zorgen, jij betaalt niets extra.’

1 gedachte over “Too Faced, Better than sex mascara review”

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.