Hyaluronic 2% + b5 van the ordinary
Reviews huidproducten

The ordinary serum hyaluronic acid 2% + B5

Een extra toevoeging aan je huidroutine is altijd een goede keuze. Dit keer heb ik gekozen voor ”The ordinary serum hyaluronic acid 2% + B5”, het is een serum die erg geschikt is voor de droge huid. Hyaluronzuur is namelijk een hydraterend ingrediënt. Al eerder heb ik producten getest van the ordinary en daar was ik erg enthousiast over. Ik ben dus erg benieuwd naar dit product. In dit artikel zul je mijn mening lezen over ”The ordinary hyaluronic acid 2% + B5”.

Flesje + verpakking hyaluronic 2% + B5 van the ordinary

Wat zijn de ingrediënten?

Ingrediënten: Aqua, sodium hyaluronate, pentylene glycol, propanediol, sodium hyaluronate crosspolymer, panthenol, ahnfeltia concinna extract, glycerin, trisodium ethylenediamine disuccinate, citric acid, isoceteth-20, ethoxydiglycol, ethylhexylglycerin, hexylene glycol, 1.2-hexanediol, phenoxyethanol, caprylyl glycol.

Ingrediënten van the ordinary hyaluronic 2% + B5

Een tijdje geleden heb ik een erg interessante website ontdekt. Vandaar dat ik het in deze review iets anders doe. Ik bespreek alleen mijn oordeel over de ingrediënten en de functie per ingrediënten kun je vinden op Cosmeteia.

Oordeel ingrediënten

Zoals je misschien hebt gelezen op de website van Cosmeteia, bevat dit product 41% hydraterende ingrediënten. Dat is een erg goed resultaat voor een hydraterend serum. Verder zitten er nog ingrediënten in die goed zijn tegen rimpels, het verzachten van de huid en die de huid helen. Helaas zit er wel een minimale hoeveelheid aan ingrediënten in die de huid kunnen verstoppen. Wat kan resulteren in mee-eters.

Oordeel gebruik van the ordinary hyaluronic acid 2% + B5

Ik heb dit product nu 2 weken getest en het voelt erg fijn op de huid. Het is een gel-achtige structuur, wat wel iets wat stroef uitsmeert op de huid. De effecten van de serum zijn zeker hydraterend en verzachtend. Mijn huid is een stuk minder droog. Ik heb geen last gehad van mee-eters, terwijl ik deze wel regelmatig op mijn kin heb.

Swatch van the ordinary hyaluronic 2% + B5

Je kunt dit product elke avond voor je dag / nachtcrème gebruiken. Mocht je mee-eters krijgen, kun je dit product ook plaatselijk aanbrengen op de droge plekken. Dit product is voornamelijk geschikt voor de gevoelige, droge en rijpere huid.

Prijs-kwaliteit verhouding

Al met al een prachtig product voor een erg mooie prijs. Dit product kost namelijk €6,80. Het doet wat het zegt, alleen jammer dat er 1 ingrediënt in zit wat mee-eters zou kunnen veroorzaken. Het serum kun je aanschaffen bij Douglas voor €6,80.

Hoi! Ik ben Naomi, geboren op 01-12-1997 te Rhoon. Ik studeer aan de opleiding huidtherapie aan de Haagse hogeschool. Om mijn enorme interesse voor verzorging, beauty en make-up te uiten, ben ik deze blog gestart. Het lijkt mij erg leuk om jullie meer te informeren over verschillende zaken over de huid en andere dingen zoals make-up reviews. Wil je meer over mij weten? Stuur me gerust een berichtje. Liefs, Naomi

33 reacties

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: