Styletonebox Juni

Styletonebox Juni 2019

Yes de styletonebox Juni is weer bezorgd. Altijd ben ik zo blij als deze pakketjes bezorgd worden. Het is namelijk altijd weer een verrassing wat voor leuke producten erin zitten. Dit keer heeft de Styletonebox Juni als thema ”Get summer ready”. Dat klinkt als een leuk thema. Ik ben benieuwd welke producten het bevat. Kijk je snel mee?

Heb je de vorige reviews van de afgelopen maanden gemist? Check dan snel de artikelen! In mijn 1e artikel leg ik het gehele concept van Styletone uit.

De volledige producten van Styletonebox Juni 2019

Thema: ”Getsummer ready”

We zitten al weer op de helft van het jaar. 6 maanden zijn alweer voorbij gegaan. Het is al Juni! Kan je het je voorstellen? Nog even en we gaan weer heerlijk op vakantie. Kijk jij er ook zo naar uit? Het lekkere weer, de zonnestralen, strandwandelingen, cocktails en niet te vergeten leuke zomerkleding. Alles lijkt wel veel leuker en beter te zijn als de zon schijnt vind je ook niet?
Hoe zorg je dat je klaar bent voor de zomer? Naast dat je een voorraad hebt aan jurkjes, zijn deze producten ideaal om je klaar te maken voor de zomer.

Wat zit er in deze box?

Deze box bevat deze maand 5 producten.

 • Pounty Lipzz, lipgloss plump
 • Minetan, zelfbruiner
 • Skin & Tonic, Body scrub
 • Stylonden, Jelly flower lipbalm
 • AME beauty, bronzer

Pounty Lipzz, lipgloss plump

Een interessante naam vind je ook niet? Ik heb het vaak niet zo op deze producten. Ik ben op zich redelijk tevreden met mijn lippen en deze hoeven er niet uit te zien alsof ik botox heb ingespoten haha. Ik ben erg benieuwd naar het effect.

Plump up the volume, poutylipzz. Pounty Lipzz, lipgloss plump. Lip plump.

Het doel van deze lipgloss is om vollere lippen te krijgen. De voordelen van deze lipgloss zijn:

 • Geeft direct glans
 • Milde muntsmaak voor een fris gevoel
 • Zonder parabenen
Lipgloss om je lippen met 40% volume te vergroten

Het merk beweert dat je lippen met maar liefst 40% in volume zal toenemen. Na het aanbrengen hoor je direct resultaat te zien.

Het voelde echt verschrikkelijk. Heel erg branden, dus ik wilde het er snel op hebben. Dit is het resultaat na 5 minuten. Ik zie eerlijk gezegd geen verschil, behalve de glans.

Je kunt deze lip plump los kopen voor €9,- bij bol.com

Minetan, zelfbruiner

Leuk! Een zelfbruiner, eerlijk vind ik deze producten altijd best eng om te gebruiken. Straks ben ik opeens mega oranje met mijn lichte huidje. Nu ik hem in mijn box heb gekregen ben ik toch wel erg nieuwsgierig hoe het werkt op mijn huid.

Zelfbruiner minetan

De zelfbruiner is geschikt voor elk huidtype en huidskleur en bevat werkzame bruiningsstoffen, zoete amandelolie, cacaoboter, kokosolie, hennepzaadolie, aloë vera en druivenpitolie die zorgen voor het mooiste, subtiele resultaat.

Ook kun je dit product in zetten als aftersun om de droge huid te hydrateren. Het bevat erg milde ingrediënten en is hierdoor geschikt voor de gevoelige huid, maar ook voor het gezicht.

Binnenkort zal ik hem eens echt gaan testen, maar op het eerste oog ziet het er goed uit. Het voelt aan als een moisturizer, het is ook wit van kleur als je het aanbrengt. Dit is in mijn ogen wel meer een risico als dat je een zelfbruiner mousse aanbrengt. Dan kan je beter zien waar en hoe je het hebt aangebracht. Nu kan je makkelijk een dubbele laag aanbrengen.

Je kunt dit product los kopen voor €14,99 bij Minetanbodyskin. Daarnaast heb je nog andere producten van Minetan te koop in bijvoorbeeld de zelfbruiner mousse bij Wehkamp.

Skin & Tonic, Body scrub

Dat is een groot zwaar zakje, was het eerste wat ik dacht. Een body scrub is altijd handig om je voor te bereiden op de zomer. Je wordt namelijk beter en mooier bruin als je van tevoren je lichaam scrubt. Je zult merken dat je bruine kleurtje dan langer blijft zitten.

Sea salt body scrub van Skin & Tonic Londen in de styletonebox juni 2019

Dit product heeft meerdere awards gekregen voor de fijne en goede huidverzorging. De producten worden gemaakt van gecertificeerd biologische ingrediënten en ze hanteren de ”less is more” aanpak. Ze worden in 25 landen verkocht en sinds kort ook in Nederland.

Het product bevat zout uit de dode zee, hierdoor krijg je een zijdezachte huid doordat je de dode cellen verwijdert van je huid. Ook hydrateert en voedt het de huid meteen en geeft het een prachtige glow.

Je kunt dit product los kopen voor €15,- bij Skinandtoniclondon of bij Beauty Bay.

Stylonden, Jelly flower lipbalm

Wauw! Wat een prachtig product. Toen ik de verpakking opende was ik helemaal verliefd. De lipbalm bevatte een bloem in de huls, hoe mooi is dit.

Stylonden lipbalm

Het is een lipbalm die zorgt voor de perfecte hydratatie van je lippen. De zachte formule hiervan verzacht en hydrateert de lippen zonder vettig of kleverig aan te voelen. Het staat bekend om de meest hydraterende variant ooit.

Je kunt dit product los kopen voor €17,05 bij Stylondon.

AME beauty, bronzer

Een bronzer, ook zo’n product wat echt een zomers product is. Helaas schrok ik wel een beetje ervan, omdat de bronzer echt heel donker leek. Ik dacht meteen ”Oh dit kan ik niet gebruiken met mijn lichte huidje”.

Bronzer AME beauty in de styletonebox juni 2019. Een prachtige bronzer ook geschikt voor lichte huidtypes

Tijdens het swatchen merkte ik tot mijn verbazing dat de kleur een stuk lichter was op de huid dan in het doosje. Het pigment is redelijk, waardoor je hem goed kan opbouwen. Ik heb wel betere bronzers in mijn stash zitten, maar deze kan zeker goed ervoor door. Hij is niet te oranje en heeft een mooie zomerse gloed.

De bronzer bevat kokosolie, vitamine A, C en E en is ideaal voor zomerse dagen. Door de kokosolie gehydrateert en krijgt je gezicht een mooie glans. De bronzer bevat een langdurige formule, zodat het de gehele dag mooi blijft zitten.

Swatch van de AME brozner

Je kunt deze mooie bronzer los kopen voor €11,-. Helaas geen losse link te vinden.

Prijs-kwaliteit verhouding Styletonebox Juni

Wauw! Wat een goede verrassingsbox was dit. Ik denk dat ik van dit jaar dit wel de beste box vind. Bijna alle producten bevallen me, behalve de lipgloss plump. Ik geloof niet in dit concept en het bleek ook niet te werken. Het was op zich wel een mooie lipgloss, maar het branderige gevoel is het mij niet waard.

Verder is elk product een echt pareltje. Ik denk dat ik al deze producten vanaf nu ga gebruiken. De waarde van deze box is €75,05 voor maar €15.95per maand. Dat vind ik een erg goede deal! Je kunt deze box bestellen op de website van Styletone. Ik denk trouwens dat Styletonebox een foutje heeft gemaakt, want ik kom er net achter dat er op mijn magazine November staat?

8 gedachten over “Styletonebox Juni 2019”

 1. Leuke producten en leuke foto’s heb je erbij gemaakt. Vooral de lipbalm lijkt me wel wat.. de andere producten zal ik niet vaak gebruiken maar een goede lipbalm is altijd een goed idee!

 2. Die lipgloss plump 😉 Wat een verhaal. Het lijkt mij al niet ok dat iets pijn doet eigenlijk. Of brandt op je lippen. Klinkt niet als iets wat ik zou willen gebruiken. Die hydraterende lipbalm klinkt wel weer heel fijn en wat prachtig die bloem die erin is verwerkt.

  1. Super leuke box! Heerlijk he al die producten ontvangen. Leuk dat je over deze box ook een blog hebt geschreven, wie weet haalt het mij ook over om die box te bestellen!

 3. wat een mooie box weer zeg, de bronzer zou ik zo gebruikend ie vind ik heel mooi en ook de scrub is een product die ik zelf veel gebruik. Dat de lipgloss zo brand lijkt me heel naar zitten, het lijkt door de glans wel net of je lippen voller zijnd us misschien bedoelen ze dat met volume toename.

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.