Styletonebox Januari

Styletonebox Januari

De styletonebox is een combinatie van verzorging en make-up producten. Elke box bestaat uit 5 fullsize producten en wordt elke 2e week van de maand verzonden. Het zijn vaak producten van nieuwe merken die nog niet erg bekend zijn. Maar buiten dat zijn het vaak wel erg leuke producten, ik heb zelf al een aantal favorieten ontdekt. Ik vind het elke maand een cadeautje als het binnen komt.

Het is een verrassing box die je met verschillende abonnementen kan kopen zoals:

 • 1 maand, eenmalig stopt gelijk, €17,95 inclusief verzendkosten
 • Per maand, dagelijks opzegbaar, automatische incasso, €15,95 inclusief verzendkosten
 • 3 maanden, stopt automatisch, €46,95 inclusief verzendkosten
 • 12 maanden, stopt automatisch, €182,95 inclusief verzendkosten

Deze maand (Januari) heb ik een box ontvangen met 5 fullsize producten. Het bestond uit een:

 • Eyeliner van het merk ‘’Bang beauty’’
 • Lichaamsmasker van het merk ‘’Seacret’’
 • 2 keer de hydrogel eyepatches van het merk ‘’Kocostar’’
 • Slaapmasker van het merk ‘’Dr. Botanicals’’
 • Contouring kwast van het merk ‘’Seraphine botanicals’’

Daarnaast zit er altijd een magazine in de doos met een uitgebreide uitleg wat elk product inhoud. Ik zal jullie nu meenemen in mijn kijk op de producten. Zo te zien zit er in deze box vooral verzorgende producten en wat minder make-up producten. 

De eyeliner van Bang Beauty

De eyeliner is verpakt in een zilver smal doosje,  met daarin ook een zilver kleurige verpakking van de eyeliner zelf. Hij is zwart gekleurd en heeft een vaste smalle punt.  Hij is direct erg zwart gepigmenteerd en brengt er soepel aan op de ogen. De punt is misschien wel iets te dik om een mooie dunne wing te maken.  Daarnaast is de eyeliner veegvast en waterproof.  Los is hij te koop voor €20 op de website van bangbeautyofficial. 

Het lichaamsmasker van Seacret

Een lichaamsmasker, dat is iets wat ik nog niet vaak op de markt heb gezien. Ik vraag me een beetje af hoe je dit gaat gebruiken in het dagelijks leven. Het voelt voor mij meer als een product voor in een welnesscentrum. Het moddermasker reinigt de huid effectief, geeft een zacht gevoel en een stralende huid. Het geeft het lichaam een boost. De dode zee modder bevat verschillende mineralen, waaronder calcium. Calcium is belangrijk bij herstel van de huid. 

Je gebruikt het masker door royaal op het hele lichaam de modder aan te brengen. Het 15 minuten laten zitten en het daarna goed af te spoelen met warm water.

Het lichaamsmasker kost los €16,96 en kun je kopen op de website van seacretspa. 

De hydrogel eyepatches van Kocostar

De patches kalmeren de huid en geven het energie. Ze voelen erg droog aan en ruiken naar kamille. Je gebruik het door de patches minimaal 10 minuten en maximaal 20 minuten onder de ogen aan te brengen. Daarna verwijder je ze en masseer je het overgebleven serum zachtjes in de huid.

Dit product kost €2,95 per stuk en kun je op de website van Kocostar kopen.

Het slaapmasker van Dr.Botanicals

Een slaapmasker, dat lijkt mij nou eens makkelijk. Lekker je huid verwennen terwijl jij ligt te slapen. Je merkt er niks van en wordt wakker met een stralende huid. Dat zeggen ze tenminste, dus ik ben benieuwd naar de ingrediënten. Het masker bevat zo te zien vooral hydraterende ingrediënten wat goed is voor de droge en doffe huid. Daarnaast zie ik wat verzorgende oliën wat de huid verzacht. Het ziet er uit als een prima slaapmasker. 

Je gebruikt het 2-3 keer per week, door het na het reinigen aan te brengen op de huid. De volgende morgen reinig je je huid zoals je gewend bent. 

Dit product kost €13 en kun je kopen op de website van drbotanicals.

De contouring kwast van Seraphine botanicals

De contouring kwast is een erg zachte kwast, wat je gebruikt voor het contouren van je gezicht met een donkere kleur. De kwast voelt erg fijn aan, maar iets te flexibel lijkt mij voor het contouren. Ik vind een stevigere kwast iets prettiger om precies te kunnen contouren. Volgens Seraphine Botanicals zorgen extra zachte haren voor het eenvoudig en gelijkmatig aanbrengen van de poeder.

Dit product kun je kopen voor €22 op de website van seraphinebotanicals.

Wat vonden jullie van deze Januari box? Op 12 Februari wordt de volgende box weer verzonden. Dus mocht je geïnteresseerd zijn, maak jezelf dan abbonnee op www.styletone.com 

5 gedachten over “Styletonebox Januari”

 1. Klinkt ook wel als een heerlijke box met veel fijne producten? Zou je deze box aanraden? Zitten er vaak leuke dingen in of valt het toch tegen?

 2. Wat een mooie producten zitten erin deze maand, ik zit te twijfelen om weer een pakket te nemen. Het is zo leuk om verrast te worden met wat je krijgt!

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.