Styletonebox december

Styletonebox december 2019

Hier keek ik al erg lang naar uit, ik had namelijk een vermoeden dat de Styletonebox van december echt een topper was. Vaak zit er in deze boxen in de feestmaanden extra veel producten of net iets luxere producten. En dat was deze keer ook het geval. Ik kan alvast verklappen dat ik wel echt enthousiast ben. Ik was ontzettend blij toen ik de Styletonebox december ontving in mijn brievenbus, dus lees snel mee om te kijken of het misschien ook iets voor jou is!

Wat zit er in de Styletonebox december?

Het bevat deze maand maar liefst 6 producten:

  1. Lord & Berry, glitter oogpotlood zwart
  2. Hikari, gold oogschaduw palette
  3. Steve Laurant, lipgloss ”Red dress”
  4. Mudmasky, winter masker
  5. Golden Rose, concealer
  6. Douce, mascara
Styletonebox december, make-up, huidverzorging, lipgloss, oogschaduw, oogschaduwpalette, mudmasker, mascara, concealer, oogpotlood

Lord & Berry, glitter oogpotlood zwart

Super handig zo’n zwart glitterend oogpotlood voor de feestdagen. Ik gebruik standaard elke dag een zwart oogpotlood op mijn bovenste waterlijn, dit geeft net iets meer diepte aan het oog. Een nieuw oogpotlood om te proberen is daarom altijd welkom bij mij. Je kunt hem ook erg goed in zetten als eyeliner.

Lord & berry oogpotlood, styletonebox december, make-up, oogpotlood zwart

Het is een goed gepigmenteerd potlood, wel iets grauwig van kleur waardoor hij niet intens zwart is. De glitter is mooi subtiel. Ik zou dit potlood eerder als eyeliner gebruiken dan op de waterlijn, omdat hij vrij hard is. Wel is de structuur erg romig als je hem eenmaal aangebracht hebt.

Je kunt dit Lord & Berry oogpotlood los kopen voor €16 bij LordandBerry.

Hikari, eyeshadow gold, 16 shades

Wat was ik hier blij mee. Mijn eerste indruk was echt ”Wauw wat een prachtige kleurencombinaties zitten er in dit palette”. Een ideaal nude palette, waarmee je ook een heel goede feest make-up look mee kunt maken. Ideaal voor de feestdagen.

Hikari oogschaduw palette, oogschaduwpalette, make-up, december styletonebox, goodiebox
Styletonebox december, goodiebox, verrassingsbox, oogschaduw, oogschaduwpalette, kerst, glitters, matte tinten

Helaas waren niet alle kleuren zo sterk gepigmenteerd, vooral de laatste matte donkere kleur genaamd intense, was helaas niet zo intense qua kleur. Hij was vrij vlekkerig en meer grijs dan zwart. De glitterkleuren waren tot mijn verbazing dan wel weer sterk gepigmenteerd en kunnen echt heel mooi van pas komen op het bewegend ooglid.

Nude tinten, glitter tinten, kleurrijke tinten, donkere tinten
Swatches oogschaduwpalette Hikari

Verder zijn de oogschaduws erg romig, zacht en vol van structuur. Er is makkelijk mee te werken. Je kunt dit palette los kopen voor €49 bij Hikaricosmetics.

Steve Laurant, lipgloss ”Red dress”

Een rode lipgloss.. Ja daar moet je van houden of niet. Ik ben zo’n iemand waarbij rood een kleur is die absoluut geen goede match is met mijn huidtype. Ik ben zo bleek, dat het heel snel vlekkerig wordt en altijd super opvallend is. Buiten dat vind ik het wel een erg mooie kleur.

Steve Laurant lipgloss rood, red dress, lipgloss, lipstick, lippen, rode lippen, make-up
Steve laurant, lipgloss, red dress lipgloss, liquid lipstick, make-up, styletonebox december, goodiebox

De Steve Laurant lipgloss is verkrijgbaar in 2 kleuren: ”Eggplant” een diepe paarse kleur en ”Red dress” in de styletonebox, maar op de website van Steve Laurant zijn er nog vele andere kleuren te koop. Ze zijn super hoog gepigmenteerd, hebben een glans en hydrateren de lippen. Daarnaast verzacht het de lippen en voelt het erg zacht en niet plakkerig aan.

Swatch steve laurant lipgloss red dress

Je kunt deze lipgloss los kopen voor €22 bij SteveLaurant.

Mudmasky, winter masker

Interessant product. Ik dacht namelijk eerst dat het gewoon een normaal hydraterend masker was om mijn droge huidje te voeden. Maar wat blijkt, het is een masker die je elke dag kunt dragen en kunt toevoegen aan je huidverzorgingsroutine.

Mudmasky, wintermasker, hydraterend, voedend, verzorgend, rijk aan oliën

Een goede bescherming in de winter is net zo belangrijk als bescherming van UV-stralen in de zomer. Dit masker houdt het vocht vast in je huid, beschermt en voedt zelfs tijdens de koudste dagen. Het is gemaakt met 8 verschillende vitaminerijke oliën en Marokkaanse lavaklei. Het masker heeft 4 belangrijke taken: beschermen, hydrateren, repareren en voeden.

Je kunt dit masker los kopen voor €35 bij Mudmasky.

Golden rose, concealer

Concealer sticks zijn van die producten daar hou je van of niet. Ook is het vaak erg wisselend in kwaliteit, een stick kan namelijk soms erg zichtbaar zijn en zeker op een droge huid. Deze stick daarentegen is juist mega creamy, brengt erg gemakkelijk aan en bedekt heel goed puistjes, oneffenheden en donkere kringen. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar!

Concealer, oneffenheden, make-up

Je kunt deze concealer van Golden rose los kopen voor €7,95 bij Bol.com.

Doucce, mascara

Yes! Een klein cadeautje van Styletone. Dat is altijd leuk toch. Het is een mascara met een ideaal formaat voor in je tas. Het borsteltje is vrij dik, maar het brengt wel erg gemakkelijk aan. De mascara geeft ontzettend veel volume, is intens zwart en geeft lengte aan de wimpers. Ook worden de wimpers een stuk dikker, waarmee je wel moet oppassen want dit kan een spinnenpoten effect geven en dat willen we natuurlijk niet.

Mascara, styletonebox, doucce, mascara doucce

Je kunt deze mascara los scoren voor €14 bij Lookfantastic.

Prijs-kwaliteit verhouding Styletonebox december

Dat was hem dan alweer, december. Jongens wat gaat de tijd toch hard. Nog ongeveer 2 weken en dan zitten we alweer in 2020! Ik vind deze box echt een topper om het jaar mee af te sluiten. Ik ben vooral erg enthousiast over het mudmasker, omdat dit echt zo’n product is wat je niet vaak ziet op de markt. Een uniek product en daar hou ik van.

Styletonebox december, mascara, mudmasky, huidverzorging, make-up, lipgloss, rode lippen, oogschaduwpalette, oogschaduw, oogpotlood, concealer

Verder zijn alle producten makkelijk in gebruik en vind ik ze erg fijn. Helaas is rood niet mijn favoriete kleur, maar wel erg kerstig dus ik weet zeker dat ik er iemand blij mee kan maken! Ben jij nu ook enthousiast? Dan kun je nu jou Styletonebox aanschaffen voor €15,95 per maand. Voor meer informatie over Styletonebox verwijs ik je naar mijn eerder artikel.

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.