Inpaklijst stedentrip Londen
Overige

Stedentrip Londen inpaklijst

Een paar weken geleden hebben mijn vriend en ik een Stedentrip naar Londen geboekt. Er waren mega aanbiedingen bij Ryanair, dus dat leek ons een leuk moment om gebruik van te maken. Ik vind het zelf altijd heel erg lastig wat ik nou allemaal op mijn inpaklijst zet als ik op Stedentrip ga. Zo vaak doe ik dit namelijk niet. Om jullie in de toekomst te helpen, deel ik vandaag mijn Stedentrip Londen inpaklijst.

Vandaag 20 Juni om 15:45 zitten wij in het vliegtuig naar Londen! Als ik genoeg koop komt er na dat ik terug ben een shoplog aan. Maandagavond komen wij weer terug in Nederland.

Algeheel beeld van de inpaklijst stedentrip Londen

Eerst zal ik een klein lijstje delen wat ik ongeveer meeneem aan spullen. Dit ga ik opdelen in categorieën zodat het overzichtelijk is.

De grootste tip die ik je nu al kan meegeven is: Kijk naar de huidige weersomstandigheden van je bestemming. In Londen is het nu ongeveer hetzelfde weer als hier, dus dat heeft goede vooruitzichten. Af en toe een regenbui, maar wel lekkere temperaturen wisselend van 21 graden tot 26 graden.

Kleding

Tijdens de vliegreis heb ik een lange zwarte broek aan, zwarte sneakers, zwarte sokken en een okergeel blouse topje. ange lichte broek

 • Korte lichte broek
 • Bruin kort rokje
 • Jurkje met lange mouwen
 • Donkerblauw blousje
 • Zwart lange mouwen shirt
 • Witte top
 • Slippers
 • Zwart vest
 • Leren jasje
Kleding voor inpaklijst stedentrip londen

Verzorgingsproducten

Je mag altijd maar beperkt vloeistoffen meenemen als je alleen handbagage hebt. Wij mogen alleen 10 kg handbagage meenemen en 1 kleine handtas. Vloeistoffen mag je maximaal 100ml per stuk en 1L in totaal in een plastic zak. Wij zijn met zijn 2’en dus we mogen in totaal 2L aan vloeistoffen meenemen. Geen zorgen daar komen we met lange na nog niet aan!

 • Christina Aguilera luchtje (30ml)
 • NYX fixing spray (6ml)
 • SPA shower gel (50ml)
 • The Ordinary dagcrème (100ml)
 • Lavinde eye make-up reiniger (30ml)
 • Body lotion (20ml)
 • Conditioner (30ml)
 • Shampoo (30ml)
 • Niveau Men scheergel (30ml)
 • Odorex deoderant (50ml)
 • Gezichtsreiniger Meditopics (50ml)
Verzorgingsproducten

Zonnebrandcrème is helaas op, dus die koop in Londen.

Make-up

Toch wel het leukste, maar ook moeilijkste onderdeel om in te pakken. Keuzes vooraf maken wat je gaat dragen qua make-up vind ik ontzettend lastig, omdat ik elke dag andere producten gebruik. Ik heb gekozen voor vooral multi palletjes waar dan blush, highlighter en bronzer in 1 zit. Ook een oogschaduwpalette waar je alle kanten mee op kan.

 • Wimperkruller
 • Nagelvijl
 • Pincet
 • Beautyblender
 • Wenkbrauw pencil
 • Wenkbrauwpoeder
 • Sephora blush
 • CC cream Youth Lab
 • Model Co bronzer
 • Concealers (Catrice en Essence)
 • Bronzer om te contouren
 • MAC lipstick
 • Catrice blush palette
 • Oogschaduwpalette
 • 2 Mascara’s
 • Oogpotlood
 • Kwasten gezicht
 • Kwasten ogen
Make-up wat ik meeneem naar Londen stedentrip 5 dagen.

Haarproducten

Qua haarproducten neem ik eigenlijk nooit zoveel mee. Hierboven heb je al kunnen zien dat ik shampoo en conditioner mee heb. Mijn eigen shampoo en conditioner waren helaas te grote flessen, dus heb ik voor deze ene keer mini’s van een ander merk meegenomen.

 • Haarborstel
 • Volumepoeder
 • Klipje
 • Elastiekjes
Haarproducten

Overige spullen

 • Lonely Planet Engeland
 • Vliegtickets
 • ID-kaart
 • Portemonnee
 • Telefoonopladers
 • Camera
 • Cameraoplader
 • Ondergoed
 • Sokken
 • Klein tasje
 • Medisch paspoort
 • E-reader
 • Appartement papieren
 • Activiteiten papieren
 • Eten voor vliegtuig
Engeland Lonely Planet

Dat was hem dan alweer! De inpaklijst van stedentrip Londen. Ik heb nog veel ruimte om dingen te kopen, en qua gewicht zitten we op 5.7 kg.

Wat neem jij altijd mee? Vertel het me in de comments

Hoi! Ik ben Naomi, geboren op 01-12-1997 te Rhoon. Ik studeer aan de opleiding huidtherapie aan de Haagse hogeschool. Om mijn enorme interesse voor verzorging, beauty en make-up te uiten, ben ik deze blog gestart. Het lijkt mij erg leuk om jullie meer te informeren over verschillende zaken over de huid en andere dingen zoals make-up reviews. Wil je meer over mij weten? Stuur me gerust een berichtje. Liefs, Naomi

6 reacties

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: