Revolution make-up

Revolution make-up look met XXposed, PRO & Roxx

Revolution heeft verschillende make-up lijnen ontwikkeld. Vandaag maak ik een gehele make-up look met 4 producten uit de lijnen ”Revolution XXposed”, ”Revolution PRO” & ”Revolution Roxxsaurus”. Prachtige producten waaronder een lipstick, oogschaduw palette, blush palette & een bronzer. Ik ben heel erg benieuwd naar de kwaliteit van de Revolution make-up producten. Lees je snel mee?

Revolution XXposed oogschaduw palette

Het revolution XXposed oogschaduw palette bestaat uit 4 kleuren, zonder namen maar vernoemd naar nummers 1t/m4. Er zitten 2 shimmerkleuren en 2 matte tinten in. Een warm oogschaduw palette met een basis beige shimmer kleur, een wat lichte bruin tint, donkere bruin tint en een gouden glitter shimmer. Prachtig, precies de kleuren die ik altijd gebruik.

De swatches zijn zeer gepigmenteerd en brengen erg soepel aan. Daarnaast blend het gemakkelijk en werkt het ook prettig om meer diepgang aan te brengen. De oogschaduw’s zijn heel zacht van structuur en voelen romig aan. Ook is er weinig uitval en is ook de gouden shimmerkleur zeer intens.

Ik ben begonnen met de lichtste kleur over het gehele ooglid, de arcadeboog en daarboven om een basis aan te brengen. Vervolgens heb ik wat meer diepte aangebracht in de arcadeboog met de 2e lichte bruine kleur. Daarna opgebouwd met de donkere kleur en ten slotte de gouden shimmer kleur op het bewegend ooglid.

Het oogschaduw palette van de XXposed collectie van Revolution kost €9,95 bij Boozyshop.

Revolution glow splendour ultra matte bronzer ”light”

Een bronzer is natuurlijk niet te missen in een make-up look. Revolution heeft een mooie terra cotta kleur bronzer uitgebracht. De verpakking ziet er heel mooi luxe uit met een glimmende touch.

In de verpakking vind ik de bronzer heel mooi licht lijken, maar toen ik de kleur ging swatch bleek hij toch een stuk donkerder uit te vallen dan verwacht.

Daarnaast brengt hij helaas niet heel egaal aan. Hij is erg vlekkerig en is te donker voor mijn huidskleur. Daarnaast blend hij erg moeilijk en breng je heel snel te veel aan. Dat is jammer, want dat krijg je niet goed gecorrigeert.

De bronzer van de Revolution make-up kost €9,95 bij Boozyshop.

Revolution blush burst palette van Roxi

Wauw wat een prachtig blush palette is dit. Het bestaat maar liefst uit 8 kleuren. Zeer felle roze/rood tinten met een paar uitschieters naar donkerrood of perzik. Een mooie combinatie waar je alle kanten mee uit kan.

De swatches zijn ook zeer gepigmenteerd. Verrassend mooi resultaat.

Ik was een beetje bang dat het heel heftig zou uitvallen op het gezicht, maar dit valt gelukkig mee. Je kunt het heel natuurlijk aanbrengen en het blush palette is goed te blenden. Ik ben erg tevreden.

Ik heb hier de 2e perzikachtige blush kleur gebruikt.

Het blush palette van de Revolution Roxxsaurus collectie kost €11,95 bij Boozyshop.

Revolution PRO matte lipstick ”Stripped”

Een mooie roze lipstick genaamd ”Stripped” van de Revolution PRO collectie. Het lijkt mij een ideale nude kleur die mooi kan in het dagelijks leven, maar ook voor een feestje. Het is een erg romige formule, ondanks dat de finish mat is.

Het aanbrengen gaat erg gemakkelijk. Totaal niet stroef, maar juist romig. Helaas vind ik de kleur op mijn lippen wel een stuk lichter uitvallen dan bij de swatch. Het is meer lichtroze dan paarsig. Dat is jammer, maar alsnog een erg mooie kleur. Verder is hij op de lippen ook wat droger en brokkeliger en niet zo romig als bij de swatch. Hij voelt wel erg prettig op de lippen aan.

De Revolution PRO lipstick ”stripped” kost €5,95 bij Boozyshop.

Mijn complete make-up look van Revolution

Dat was het dan! De review van alle Revolution producten. Er zitten mooie producten tussen, maar ook wat mindere. Mijn favoriet is toch echt wel het oogschaduw palette. Wat is jou favoriet? Laat het weten in de reacties.

‘In dit artikel staan affiliate links. Dat betekent dat ik ene (kleine) commissie verdien wanneer jij een product koopt. Geen zorgen, jij betaalt niets extra.’

1 gedachte over “Revolution make-up look met XXposed, PRO & Roxx”

  1. Pingback: Wat Is De GoodieBox? | Mamazetkoers

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.