Qbeauty GJ cosmetics ampullen

Review Qbeauty: GJ cosmetics Ampullen hyaluronzuur en vitamines

Ampullen voor het gezicht, dat klinkt wel erg interessant hè? Mijn interesse was in ieder geval erg gewekt. De ampullen van Qbeauty hebben veel verschillende soorten voor elk huidtype. Het zou een aanvulling moeten zijn op je huidverzorging om een echte boost te krijgen. In dit artikel zal ik je wat meer over Qbeauty vertellen en over mijn mening van de ampullen.

Wie/wat is Qbeauty?

Qbeauty heeft een schoonheidssalon in Almere en een website genaamd ”Qbeauty”. In de schoonheidssalon kun je terecht voor vele behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, massages en zelfs voor de sauna en hottubs.

Naast de behandelingen hebben zij een website met verschillende producten, waaronder de GJ cosmetics ampullen. Er is een groot aanbod aan ampullen, voor elk huidtype is er een geschikt product.

Informatie over de ampullen

Ik heb gekozen voor de hyaluronzuur en de multi-vitaminen. Dit leek mij een geschikte keuze, omdat ik een erg droge huid heb en wel wat voedende ingrediënten kan gebruiken na deze winter. Naast deze heb je nog vele andere soorten zoals bijvoorbeeld voor rimpels te verminderen, voor hyperpigmentatie of retinol (wat erg geschikt is voor acne).

Qbeauty hyaluronzuur en multi-vitaminen ampullen van GJ cosmetics.

De ampullen zijn:

 • Parabenen vrij
 • Biologisch
 • Bevat geen alcohol
 • Bevat geen parfum
 • 12 maanden houdbaar
 • Makkelijk aan te brengen
 • Geven een boost aan de huid

Ampullen hyaluronzuur

Ingrediënten: organic aloe vera, leaf juice, palm free vegetable glycerin, hyaluronic acid, sodium carbomer, allantoin, phenoxthanol, ethylhexglycerin, Ci74160.

GJ cosmetics ampullen van Qbeauty
Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een ingrediënt die zorgt voor hydratatie. Het houdt vocht vast, zodat de huid niet uitdroogt. Het hydrateert dus en maakt de huid niet vet! Daarnaast zorgt deze ampul ervoor dat de fijne lijntjes glad gemaakt worden en dat het vocht in de huidcellen met elkaar bindt. Ook bevat deze ampul allantoïne. Dit stimuleert beschadigd weefsel tot de vorming van nieuw, gezond weefsel en stimuleert celgroei.

Mijn mening

Het was een erg makkelijk product in gebruik. Je kunt het gewoon aanbrengen als een soort olie/serum. De ingrediënten spraken mij erg aan en dat heeft zich ook op de huid vertoond. Mijn huid voelde direct zachter aan en meer gehydrateerd. Ik kan op dit moment nog geen resultaten geven over de langere termijn.

Ampullen hyaluronzuur

Ampullen multi-vitaminen

Ingrediënten: organic aloe vera, leaf juice, palm free vegetable glycerin, tocopherol (vitamine E), asorbic acid (vitamine C), organic goij berry fruit extract, organic guave fruit extract, sodium carbomer, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, CI12490, CI11710.

Multi-vitaminen ampullen van GJ cosmetics verkocht bij Qbeauty

Deze mix van multi-vitaminen is een krachtige mix van antioxidanten. Het effectieve en actieve ingrediënt concentraat regenereeert en beschermt alle droge huid met geconcentreerd viatminencomplex van 3% pure vitamine C en 1% pure vitamine E. Deze niveaus worden verder verhoogd met extra vitamine C, E en pro-vitamine A van buriti olie, B2 van Goji-bessen en vitamine C en A van Guava-fruit. Het herstelt de natuurlijke kracht van de huid voor een frisse en gezonde uitstraling.

Mijn mening

Ik vond het een erg indrukwekkende ingrediëntenlijst. Ook is deze ampul erg geschikt voor mijn droge huid. Het bevat vele juiste ingrediënten, waarvan ook de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen zoals je ook in mijn artikelen over vitamines hebt kunnen lezen. Zoals ook de andere ampul bracht het makkelijk aan en merkte ik ook bij deze dat het meer gehydrateerd was. Langere termijn kan ik helaas nog weinig over zeggen.

Ampullen multi-vitaminen van Qbeauty

Eindconclusie/prijs-kwaliteit verhouding

Ik kan je vertellen dat ik erg enthousiast ben geworden over deze ampullen. Als je het aan mij vraagt zou ik het opnieuw gebruiken! Het bevat juiste ingrediënten, voldoet aan mijn eisen en geeft ook echt positief effect op de huid. Je kunt deze ampullen kopen via Qbeauty voor €24,95 euro per doosje van 5 ampullen.

Dit artikel bevat een barter-deal.

35 gedachten over “Review Qbeauty: GJ cosmetics Ampullen hyaluronzuur en vitamines”

 1. Deze ampullen lijken veel op die van Collistar. Ik heb ze thuis liggen. Nu schuif ik ze eens omhoog uit de beautyproducten die ik nog moet testen. Deze ampullen lijken me erg goed.

 2. Lijkt me heel interessant om een keer uit te proberen. Nu ik ouder word merk ik dat een beetje extra aandacht soms echt geen kwaad kan!

  1. Klinkt wel goed. Altijd lastig met een droge huid, sommige producten zijn erg vet en andere doen niks. Hoelang doe je hiermee dan?

 3. Vroeger heb ik ook al eens ampullen gebruikt en vond dat wel fijn. Ik kom hier zo graag lezen om meer te weten te komen wat bepaalde ingrediënten doen

 4. Hyaluronzuur was ik al wel mee bekend en is een fijn ingredient, maar zodra je er weer mee stopt is het effect ook snel weer weg. De ampullen met vitaminen lijken me wel een hele fijne toevoeging aan mijn beauty routine.

 5. Fijn dat het direct werkt, maar hopelijk ook op de lange termijn want dat lijkt me nog belangrijker. Grappig zulke spuitjes, dat zie je niet vaak.

 6. Heb eerder al wel eens zo’n kuur gedaan met vergelijkbare amoules, echte opkikker voor je huid, vooral met dat hyaluronzuur! Heerlijk spul!

 7. Wat een interessant artikel weer, fijn hoe je iedere keer ingaat op ingrediënten en de werking op de huid. Ik heb nog nooit een ampul zelf gebruikt, maar hoe breng je zoiets aan, het ziet eruit als een soort spuitje?

  1. Dit zou zeker een oppepper zijn voor mijn huid. Ik heb gisteren op een beautyevent een gezichtsscan laten maken, en mijn huid is erg droog en kan dit dus goed gebruiken! Thx voor de tip!

 8. Leuk dat ik op jouwn blog altijd nieuwe dingen leer. Ik wist niet wat ampullen waren en de foto’s zagen er best interessant uit. Klinkt super fijn, vooral omdat je ook al wel resultaat verneemt

 9. Ik merk inderdaad ook wel dat na de winterperiode mijn huid wat droger voelt dan normaal en dat wat extra’s niet overbodig is. Misschien toch maar eens uitproberen of dit ook iets is voor mijn huid.

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.