Qbeauty GJ cosmetics ampullen
Reviews huidproducten

Review Qbeauty: GJ cosmetics Ampullen hyaluronzuur en vitamines

Ampullen voor het gezicht, dat klinkt wel erg interessant hè? Mijn interesse was in ieder geval erg gewekt. De ampullen van Qbeauty hebben veel verschillende soorten voor elk huidtype. Het zou een aanvulling moeten zijn op je huidverzorging om een echte boost te krijgen. In dit artikel zal ik je wat meer over Qbeauty vertellen en over mijn mening van de ampullen.

Wie/wat is Qbeauty?

Qbeauty heeft een schoonheidssalon in Almere en een website genaamd ”Qbeauty”. In de schoonheidssalon kun je terecht voor vele behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, massages en zelfs voor de sauna en hottubs.

Naast de behandelingen hebben zij een website met verschillende producten, waaronder de GJ cosmetics ampullen. Er is een groot aanbod aan ampullen, voor elk huidtype is er een geschikt product.

Informatie over de ampullen

Ik heb gekozen voor de hyaluronzuur en de multi-vitaminen. Dit leek mij een geschikte keuze, omdat ik een erg droge huid heb en wel wat voedende ingrediënten kan gebruiken na deze winter. Naast deze heb je nog vele andere soorten zoals bijvoorbeeld voor rimpels te verminderen, voor hyperpigmentatie of retinol (wat erg geschikt is voor acne).

Qbeauty hyaluronzuur en multi-vitaminen ampullen van GJ cosmetics.

De ampullen zijn:

  • Parabenen vrij
  • Biologisch
  • Bevat geen alcohol
  • Bevat geen parfum
  • 12 maanden houdbaar
  • Makkelijk aan te brengen
  • Geven een boost aan de huid

Ampullen hyaluronzuur

Ingrediënten: organic aloe vera, leaf juice, palm free vegetable glycerin, hyaluronic acid, sodium carbomer, allantoin, phenoxthanol, ethylhexglycerin, Ci74160.

GJ cosmetics ampullen van Qbeauty
Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een ingrediënt die zorgt voor hydratatie. Het houdt vocht vast, zodat de huid niet uitdroogt. Het hydrateert dus en maakt de huid niet vet! Daarnaast zorgt deze ampul ervoor dat de fijne lijntjes glad gemaakt worden en dat het vocht in de huidcellen met elkaar bindt. Ook bevat deze ampul allantoïne. Dit stimuleert beschadigd weefsel tot de vorming van nieuw, gezond weefsel en stimuleert celgroei.

Mijn mening

Het was een erg makkelijk product in gebruik. Je kunt het gewoon aanbrengen als een soort olie/serum. De ingrediënten spraken mij erg aan en dat heeft zich ook op de huid vertoond. Mijn huid voelde direct zachter aan en meer gehydrateerd. Ik kan op dit moment nog geen resultaten geven over de langere termijn.

Ampullen hyaluronzuur

Ampullen multi-vitaminen

Ingrediënten: organic aloe vera, leaf juice, palm free vegetable glycerin, tocopherol (vitamine E), asorbic acid (vitamine C), organic goij berry fruit extract, organic guave fruit extract, sodium carbomer, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, CI12490, CI11710.

Multi-vitaminen ampullen van GJ cosmetics verkocht bij Qbeauty

Deze mix van multi-vitaminen is een krachtige mix van antioxidanten. Het effectieve en actieve ingrediënt concentraat regenereeert en beschermt alle droge huid met geconcentreerd viatminencomplex van 3% pure vitamine C en 1% pure vitamine E. Deze niveaus worden verder verhoogd met extra vitamine C, E en pro-vitamine A van buriti olie, B2 van Goji-bessen en vitamine C en A van Guava-fruit. Het herstelt de natuurlijke kracht van de huid voor een frisse en gezonde uitstraling.

Mijn mening

Ik vond het een erg indrukwekkende ingrediëntenlijst. Ook is deze ampul erg geschikt voor mijn droge huid. Het bevat vele juiste ingrediënten, waarvan ook de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen zoals je ook in mijn artikelen over vitamines hebt kunnen lezen. Zoals ook de andere ampul bracht het makkelijk aan en merkte ik ook bij deze dat het meer gehydrateerd was. Langere termijn kan ik helaas nog weinig over zeggen.

Ampullen multi-vitaminen van Qbeauty

Eindconclusie/prijs-kwaliteit verhouding

Ik kan je vertellen dat ik erg enthousiast ben geworden over deze ampullen. Als je het aan mij vraagt zou ik het opnieuw gebruiken! Het bevat juiste ingrediënten, voldoet aan mijn eisen en geeft ook echt positief effect op de huid. Je kunt deze ampullen kopen via Qbeauty voor €24,95 euro per doosje van 5 ampullen.

Hoi! Ik ben Naomi, geboren op 01-12-1997 te Rhoon. Ik studeer aan de opleiding huidtherapie aan de Haagse hogeschool. Om mijn enorme interesse voor verzorging, beauty en make-up te uiten, ben ik deze blog gestart. Het lijkt mij erg leuk om jullie meer te informeren over verschillende zaken over de huid en andere dingen zoals make-up reviews. Wil je meer over mij weten? Stuur me gerust een berichtje. Liefs, Naomi

35 reacties

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: