Catrice cheek palette

Review: Catrice everyday face and cheek palette

Dit palette van Catrice wilde ik al zo lang in mijn stash hebben. Het Catrice everyday face and cheek palette is een prachtig palette wat bestaat uit 3 blushes, 2 highlighters en 1 bronzer. Een prachtig compact palette met verschillende tinten. Ik was er nieuwsgierig naar de kwaliteit en ik wil dit graag met jullie delen. In dit artikel vind je dan ook mijn mening over het palette en ik hoop dat hij net zo mooi is als hij eruit ziet!

Wat vond ik van het Catrice everyday face and cheek palette?

Het is een prachtig palette met verschillende tinten. Het bevat namelijk een peach-achtige blush tint en 2 roze tinten. Daarnaast bevat het een soft highlighter en een shimmering highlighter. Ook bevat het een matte bronzer. De bronzer lijkt een warme ondertoon te hebben en daardoor niet echt geschikt om te shapen, maar vooral om een zonnig gloed aan de huid te geven.

Goed we zijn er wel over uit dat het een mooi palette is, maar hoe is de kwaliteit op de huid?

Geswatched van linker luminous blush, bronzer, soft highlighter, shimmering highlighter, rechter luminous blush, matt blush (peachy)

Dat ziet er goed uit toch? Mooie pigmentatie. De highlighters zijn erg intens en zo te zien heeft de linker een gouden ondertoon en de rechter een roze/zilveren ondertoon. De bronzer had ik liever iets meer assiger gezien. Aangezien een warme bronzer op de lichte zich kan uitten als oranje.

Prijs-kwaliteit verhouding

Ik ben erg enthousiast over het eindoordeel. Mijn verwachtingen waren hoog, maar het palette heeft het waar gemaakt. Het pgiment is prachtig, geen fall-out, een mooie kleur variatie en een compleet palette om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie.

Het enigste wat een beetje tegenvalt is de bronzer, maar de blushes en de highlighters zijn echt prachtig. En het voordeel is dat dit ook nog een budgetproof is! Je kunt dit palette namelijk kopen voor €11,99 bij Kruidvat.

22 reacties op “Review: Catrice everyday face and cheek palette”

 1. bookstamel – gek op boeken in alle soorten en maten maar toch een voorliefde voor nederlandstalige schrijvers .

  Wat een geweldig mooi pallet dat is er een die ik op me lijstje ga zetten. Alhoewel ik niet veel make-up meer draag is af en toe een beetje wel fijn,

 2. nicoleswereld – Netherland – Hi Welkom! Mijn naam is Nicole (24) en op mijn blog kun je voornamelijk beauty artikelen vinden met een persoonlijke touch. Wil je meer over mij en mijn blog weten ? Neem dan gauw een kijkje bij "Over Nicoleswereld & Over mij" Ik wens je alvast heel veel lees plezier.

  Ik vind hem super mooi, ik ben fan!

 3. That One Time – Netherlands – Janet Dutch travelwriter on That One Time Content creator - blogger - writer - photographer Nature- outdoorsjunkie

  Ik gebruik dit soort make-up niet, maar als het oogschaduw was geweest dan weer wel!

 4. elyseharren

  Die blush zal ik inderdaad ook nog wel willen proberen, die prijs valt dan ook wel reuze mee als je kijkt naar wat je er voor terug krijgt.

 5. Nadia – Veendam – Hi! Ik ben dus Nadia, een (bijna) altijd vrolijke mama uit het mooie noorden van het land! Wat ik het aller leukste vind is content creëren en dat doe ik dan ook op www.happinessfromme.com, happinessfromme is een family&lifestyle blog.

  Ziet er goed uit! Ik ben de laatste tijd helemaal fan van Catrice! Heerlijk om in dat schap rond te neuzen

 6. Maaike Gulden – Ik schrijf, spreek, train en adviseer op het gebied van social media en online marketing. Het is mijn passie om mensen wegwijs te maken in de wondere wereld van de sociale media.

  Wat een prachtige kleuren. Waar een mensen al niet blij van kan worden

 7. Ah, het oude vertrouwde Catrice! Top merk, vooral voor de prijs-kwaliteit. Dit palette laat ik alleen liggen, als ik ga contouren krijg je een soort Bassie haha.

 8. wiebie74

  De kleuren spreken me eigenlijk best wel aan en wat de prijs betreft, is het ook nog eens prima te doen. Hou ik in gedachten!

 9. Life by - Mandy Eggens

  Oeh! Deze ziet er prachtig uit. Als ik weer eens bij de kruidvat kom ga ik hier zeker even naar kijken, ik hou van zulke palettes

 10. Henk Hofman – contentpublicist, vrijdenker, veggie, positieve realist, blogger, stadsmens maar verslaafd aan de bergen, dromer, Rotterdam, Houten ·

  Lijkt me een redelijke prijs, gezien feit dat je er zeer tevreden over bent!

 11. feliceveenman – Alphen aan den Rijn – Ik ben eigenares van www.babyenkind.nl op deze website combineer ik mijn passie voor schrijven met mijn plezier in kinderen in alle leeftijden. In mijn prachtige shop verkoop ik babyartikelen. Handel drijven is nieuw voor mij, maar tjonge, dat is leuk !

  wat fijn dat je zo’n goed en goedkoop palette hebt gevonden

 12. blogbeautybybibi – Op zoek naar een flinke dosis inspiratie op het gebied van beauty, lifestyle en fashion? Je vindt het in het online magazine Beauty By Bibi.

  Leuk artikel! Catrice heeft inderdaad vaak fijne producten voor een mooi prijsje!

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%%footer%%