Catrice cheek palette

Review: Catrice everyday face and cheek palette

Dit palette van Catrice wilde ik al zo lang in mijn stash hebben. Het Catrice everyday face and cheek palette is een prachtig palette wat bestaat uit 3 blushes, 2 highlighters en 1 bronzer. Een prachtig compact palette met verschillende tinten. Ik was er nieuwsgierig naar de kwaliteit en ik wil dit graag met jullie delen. In dit artikel vind je dan ook mijn mening over het palette en ik hoop dat hij net zo mooi is als hij eruit ziet!

Catrice romantic gardens everyday face and cheek palette

Wat vond ik van het Catrice everyday face and cheek palette?

Het is een prachtig palette met verschillende tinten. Het bevat namelijk een peach-achtige blush tint en 2 roze tinten. Daarnaast bevat het een soft highlighter en een shimmering highlighter. Ook bevat het een matte bronzer. De bronzer lijkt een warme ondertoon te hebben en daardoor niet echt geschikt om te shapen, maar vooral om een zonnig gloed aan de huid te geven.

Goed we zijn er wel over uit dat het een mooi palette is, maar hoe is de kwaliteit op de huid?

Swatch catrice face and cheek palette. Een blush, bronzer en highlighter palette.
Geswatched van linker luminous blush, bronzer, soft highlighter, shimmering highlighter, rechter luminous blush, matt blush (peachy)

Dat ziet er goed uit toch? Mooie pigmentatie. De highlighters zijn erg intens en zo te zien heeft de linker een gouden ondertoon en de rechter een roze/zilveren ondertoon. De bronzer had ik liever iets meer assiger gezien. Aangezien een warme bronzer op de lichte zich kan uitten als oranje.

Prijs-kwaliteit verhouding

Ik ben erg enthousiast over het eindoordeel. Mijn verwachtingen waren hoog, maar het palette heeft het waar gemaakt. Het pgiment is prachtig, geen fall-out, een mooie kleur variatie en een compleet palette om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie.

Het enigste wat een beetje tegenvalt is de bronzer, maar de blushes en de highlighters zijn echt prachtig. En het voordeel is dat dit ook nog een budgetproof is! Je kunt dit palette namelijk kopen voor €11,99 bij Kruidvat.

22 gedachten over “Review: Catrice everyday face and cheek palette”

  1. Die blush zal ik inderdaad ook nog wel willen proberen, die prijs valt dan ook wel reuze mee als je kijkt naar wat je er voor terug krijgt.

  2. Ah, het oude vertrouwde Catrice! Top merk, vooral voor de prijs-kwaliteit. Dit palette laat ik alleen liggen, als ik ga contouren krijg je een soort Bassie haha.

  3. De kleuren spreken me eigenlijk best wel aan en wat de prijs betreft, is het ook nog eens prima te doen. Hou ik in gedachten!

  4. Oeh! Deze ziet er prachtig uit. Als ik weer eens bij de kruidvat kom ga ik hier zeker even naar kijken, ik hou van zulke palettes

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.