PUPA make-up highlighter en mascara

Review: PUPA Makeup, mascara & highlighter

Vandaag schrijf ik een review over PUPA milano makeup, een ontzettend leuk merk waar ik al een tijdje enthousiast over ben. Ik mocht twee producten uitkiezen en dat zijn de VAMP mascara explosive lashes en de rock rose highlighter geworden. Twee heel prachtige producten, waar ik graag mijn mening over deel met jullie. PUPA milano makeup is te koop bij verschillende webshops waaronder Bellamilan. Lees je snel mee over de reviews van PUPA makeup?

De VAMP mascara explosive lashes van PUPA makeup

Toen de producten binnen kwamen, was ik al erg enthousiast over de verpakking. Het heeft namelijk een mooie strak rode glanzende verpakking, met een lichte tekst erop afgedrukt.

Mijn eerste indruk van het borsteltje van de mascara was helaas niet erg goed, maar toen ik het product ging testen was de angst verdwenen. Het borsteltje ziet er namelijk uit alsof het erg gaat klonteren op de wimpers, maar dat deed het totaal niet. Het scheidt juist de wimpers erg goed uit elkaar.

Daarnaast geeft het veel zwart af, heel veel volume en het laat de wimpers er natuurlijk uit zien.

Wat mij betreft een nieuwe topper in mijn makeup stash. Je kunt dit product kopen voor €19,50 bij Bellamilan.

Highlighter rock rose

Het eerste wat ik zei toen ik dit product ontving was: ”Wauw, wat een mooie verpakking”, toen ik het product opende was ik nog blijer. Van binnen heeft de highlighter namelijk ook de vorm van een roos en de kleur was echt heel erg mooi rosé.

De highlighter op het gezicht bracht erg zacht aan, er zat gelijk genoeg glans op en gaf een natuurlijk effect. Het is een ideale highlighter voor lichte huidjes.

Je kunt deze prachtige highlighter kopen voor €24,95 (Nu in de aanbieding voor maar €17,47) bij Bellamilan.

Eindoordeel

Wauw! Vind jij dit ook geen schitterende producten? Ik kon bijna niet ophouden met fotograferen. Het zijn echt 2 nieuwe favorieten in mijn stash.

14 reacties op “Review: PUPA Makeup, mascara & highlighter”

 1. That One Time – Netherlands – Janet Dutch travelwriter on That One Time Content creator - blogger - writer - photographer Nature- outdoorsjunkie

  Zo, ik vind het resultaat van de mascara wel erg mooi. Wat twee lagen mascara wel niet doet, prachtig!

 2. Frederique – Srsck.com is een film- en lifestyle blog over onder meer Frankrijk, treinreizen, alle kleine dingen die het leven leuk maken maar vooral heel veel films en series.

  De mascara ziet er erg mooi uit. Toevallig net vandaag een mascara gekocht. Van L’Oreal weer want die bevalt me al jaren.

 3. Mariëlle | liefsmarielle.nl – Utrecht

  Wat een prachtige producten van Pupa. Vooral die mascara vind ik een heel mooi effect geven zeg! Ik kende het merk al wel wat langer, maar heb het eigenlijk nooit echt uitgeprobeerd…

 4. kiki – Een Lifestyleblog met een humoristische twist! Ga naar http://www.kikiskloset.nl

  die highlighter ziet er echt mooi uit, die zou ik ook wel in mijn make-up tasje willen

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%%footer%%