Niacinamide 10% booster paula's choice

Paula’s Choice niacinamide 10% booster, een wonderproduct?

Paula’s Choice niacinamide 10% booster is echt een waanzinnig product. Al eerder heb ik producten gebruikt met niacinamide, zoals de niacinamide van The Ordinary, maar dit keer was het de beurt aan de booster. Naast het ingrediënt niacinamide bevat het nog andere actieve ingrediënten om de huid echt te boosten. Het heeft vele voordelen, zoals het verminderen van roodheden. Ik kan je alvast vertellen dat ik echt razend enthousiast over dit product ben en daar vertel ik je vandaag meer over! Jij moet dit product ook hebben, maar waarom? Lees nu!

Niacinamide 10% booster paula's choice, alle huidtypes, vermindert roodheden, pigmentvlekken & een doffe huid. Egaliseert en laat je huid stralen

Ingrediëntenlijst niacinamide 10% booster

Huidverbeterend

 • Niacinamide, het is vitamine B3 en zorgt voor onder andere huidverbetering op het gebied van verminderen van een doffe huid, verkleint poriën, vermindering van rimpels, pigmentvlekken, acne, roodheden en het egaliseren van de huid.
 • Citric Acid, citroenzuur brengt de huid weer in balans door de pH-waarde in balans te brengen.
 • Sodium Citrate, zorgt ook voor de pH-waarde balans
 • Sodium Hydroxide, pH-waarde balans
 • Allantoin, komt voor in tarwe kiemen en smeerwortel en zorgt voor huidverzachting en werkt ook keratolytisch (het verwijdert dode huidcellen)
 • Boerhavia Diffusa Root Extract, vertraagt en vermindert de productie van tyrosinase, waardoor er minder pigment geproduceerd wordt. Maar ook zorgt het voor huidverzachting.
 • Dipotassium Glycyrrhizate, het wordt voornamelijk gebruikt om de huid te verzorgen, geïrriteerde of ontstoken huid te verzachten en om de textuur en het gevoel van het product te verbeteren.
 • Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, werkt huidverzachtend, maar werkt ook antibacterieel en ontstekingsremmend.

Antioxidant

 • Acetyl Glucosamine, vult de huid als waren op om rimpels te voorkomen en werkt als antioxidant
 • Ascorbyl Glucoside, vitamine C
 • Ubiquinone, antioxidant
 • Epigallocatechin Gallate, een antioxidant gebaseerd op plantenextracten
 • Beta-Glucan, werkt verzachtend en als antioxidant
 • Carnosine, een uitstekend ingrediënt die alle radicalen tegenhoudt en daarmee ook huidveroudering vermindert.
 • Genistein, wordt geproduceerd vanuit sojabonen en werkt als antioxidant.

Hydraterend

 • Butylene Glycol, werkt hydraterend.
 • Glycerin, werkt hydraterend en ”huidvullend”, het houdt het vocht langer vast waardoor je huid meer gehydrateerd blijft, waardoor ook je huidbarrière wordt versterkt.

Anti-aging

 • Phospholipids, kleine moleculen die ervoor zorgen dat de huid extra gehydrateerd blijft en rimpels vermindert.
 • EtanorulayH muidoS, hydraterend en vermindert rimpels.
 • Panthenol, werkt zeer kalmerend en vermindert ook huidveroudering.

Conserveermiddel/stabilisator/textuur

 • Xanthan Gum, textuurverbeteraar
 • Disodium EDTA, stabilisator
 • Ethylhexylglycerin, conserveermiddel
 • Phenoxyethanol, conserveermiddel

Mijn oordeel over de ingrediënten

Wat mij erg blij maakt is het feit dat niacinamide als tweede ingrediënt vermeld staat. Dit is zeer positief, omdat dit betekent dat het ingrediënt ook echt in een grote hoeveelheid aanwezig is. Daarna volgen als snel andere actieve ingrediënten, zoals vitamine C. Een zeer sterke antioxidant die niet kan missen in jouw huidverzorgingsroutine. Vervolgens bevat de booster veel hydraterende, huidvernieuwende en huidverbeterende ingrediënten. Daarnaast ook ingrediënten die pigmentvlekken verminderen, roodheden verminderen, ontstekingsremmende en ook zelfs voor anti-aging.

10% booster, pipet, huidverzorging, actieve ingrediënten, alle huidtypes, acne, pigmentstoornissen, pigmentvlekken, melasma, vitamine B 3 en B5

Dit product is een zeer mooie samenstelling met ingrediënten die de werking van niacinamide juist versterkt. Niacinamide vermindert bijvoorbeeld ook pigmentvlekken, maar het ‘Boerhavia Diffusa Root Extract’ versterkt dit nog meer. Ik ontdek geen irriterende- en schadelijke ingrediënten.

Hoe is de niacinamide 10% booster in gebruik?

De niacinamide 10% booster van Paula’s Choice kun je inzetten bij elk huidtype. Het is van belang om dit product te gebruiken na je reiniger, exfoliant & serum. Je gebruikt hem dus voor je moisturizer. Daarnaast kun je hem maximaal 2 keer per dag gebruiken. Het doel van deze booster is om je huid te egaliseren, waarbij het je pigmentvlekken kan verminderen, maar ook roodheden en oneffenheden. Daarnaast wordt je doffe huid aangepakt en heb je weer een stralende egale huid.

Het is een zeer dun vloeibaar product, waardoor je het ook kunt mengen in je moisturizer/serum. Ik breng het vaak direct aan op mijn huid, maar dan moet je wel snel werken want het gaat gelijk druipen. Een kleine druppel per gezichtsdeel is al genoeg. Dan verdeel je het over je gezicht en merk ik vaak al direct resultaat.

Mijn huid is van zichzelf een beetje rood, droog en soms wat oneffenheden. Na het gebruik van de niacinamide 10% booster lijkt het alsof ik foundation op heb, zo egaal is mijn huid. De roodheden zijn verdwenen en mijn huid straalt. Ik heb nog nooit zo’n egale huid gehad en daarom ben ik ook zeer tevreden en merk direct verandering in mijn huid als ik dit product eventjes niet heb gebruikt. Ik merkte resultaat na ongeveer 3 weken.

Prijs-kwaliteit verhouding niacinamide 10% booster

De booster van Paula’s Choice is een vrij prijzig product, maar de kwaliteit is zeer goed. Voor mij is het een zeer waardevol product voor elk huidtype, in het bijzonder voor de huidtypes met roodheden en oneffenheden. Daarnaast heb je ook ontzettend veel baat bij dit product als je een droge huid hebt. Maar ook de vette huid heeft baat bij dit product, want het verkleint je poriën en egaliseert je huid. Je huid straalt weer en is ontzettend egaal, zelfs als je last hebt van pigmentvlekken zul je vermindering zien.

Niacinamide 10% booster paula's choice, ideaal voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid. Vermindert roodheden, oneffenheden, egaliseert en vermindert ook pigmentvlekken

De niacinamide 10% booster van Paula’s Choice kost €48 voor 20 ML. Het is dagelijks, twee keer per dag, te gebruiken.

‘In dit artikel staan affiliate links. Dat betekent dat ik ene (kleine) commissie verdien wanneer jij een product koopt. Geen zorgen, jij betaalt niets extra.’

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.