Favoriete make-up producten 2019

Mijn favoriete makeup producten van 2019

Het is alweer bijna 2020! Wauw, wat gaat de tijd hard. Er is alweer een heel jaar voorbij. In 2019 bestond mijn blog 1 jaar, heel kort en toch al veel bereikt. Ook heb ik veel nieuwe producten ontdekt of herontdekt. Soms waren het producten waar ik niet fan van was of juist producten die helemaal de bom waren. Vooral op het gebied van huidverzorging en makeup heb ik veel ontdekkingen gedaan. Omdat mijn blog ook gaat over deze twee hoofdonderwerpen wil ik graag met jullie vandaag mijn favoriete makeup producten van 2019 delen. Lees je snel mee? Wie weet vind jij ook een favoriet.

Make-up, mascara, eyeshadow palette, oogschaduw palette, fixingspray, foundation, highlighter, bronzer, lipstick, l'orèal paris, MAC, huda beauty, modelCO, too faced

L’orèal paris telescopic mascara

We beginnen met mijn meest favoriete mascara, namelijk de L’orèal paris telescopic mascara. Waar eerst altijd de Maybelline mascara’s mijn favorieten waren, is daar sinds een aantal maanden verandering in gekomen. Ik gebruikte eigenlijk al heel lang de lege huls van deze mascara om mijn wimpers soms mooier in model te krijgen, dit was de oude van mijn zus. Ik heb hem eigenlijk nooit zelf gekocht, omdat ik eerlijk gezegd dat hij nooit te koop was. Tot dat ik opeens hem zag verschijnen op Kruidvat en nu heb ik er al weer 3 versleten..

Make-up, mascara, l'orèal paris, telescopic mascara

Hij is zo mooi. Het maakt je wimpers super lang, scheidt ze erg mooi en geeft veel volume. Wat ik ook altijd erg belangrijk vind is dat het borsteltje zacht is met aanbrengen, je makkelijk bij je binnenste en buitenste wimpers kan en dat hij goed zwart is. Aan al mijn eisen is voldaan bij deze mascara. Echt een toppertje. Deze mascara is te koop voor €16,99 bij verschillende winkels zoals Kruidvat en Bol.com.

Telescopic mascara l'orèal paris

Model CO bronzer

De model CO bronzer heb ik ontdekt destijds in de Goodiebox van Mei. Ik ben erg blij dat zij deze erin hebben gestopt, want wat een top product is dit. Zoals jullie weten heb ik en erg lichte huid en is het daarom vaak best lastig om een bronzer te vinden waardoor je niet gelijk oranje uitslaat of mega bruin bent. Je wil je gezicht een lichte brons en contour geven en geen oempaloempa zijn.

ModelCO bronzer, make-up, bronzer, lichte huid, goodiebox
Swatch bronzer modelCo

Naast de kleur is de formule ook erg fijn. Hij is ene beetje crème achtig, wel van poeder, maar op het gezicht voelt hij erg zacht aan. Daarnaast heb je maar heel weinig nodig, want hij is sterk gepigmenteerd. Helaas zit er wel een aardig prijskaartje aan, hij kost namelijk €32. Ook is het erg spijtig dat ik hem nergens online meer kan vinden. Een vergelijkbare variant van kleur kun je wel op de website van ModelCo vinden en wie weet dat Goodiebox hem in de toekomst op hun webshop weer gaat verkopen.

Unlimited L’orèal paris mascara

Voordat ik deze mascara kocht gingen er heel wat twijfels aan vooraf. Ik ben namelijk nooit zo fan van die mascara’s die eerst 10.000 keer op de tv worden gepromoot. Deze mascara was de wonder mascara, omdat hij kon buigen en dat zou zo handig zijn bij het aanbrengen van je kleine wimpers in de hoeken van je ogen. Ik kon mij niet voorstellen dat dit nou echt zo’n wonder mascara was. Maar toch staat hij nu in mijn make-up favorieten van 2019.

Unlimited mascara l'orèal paris, mascara, l'orèal paris, make-up
unlimited l'orèal paris mascara

Niets was dan ook minder waar. De mascara gaf een intens zwarte kleur af, maakte mijn wimpers ontzettend lang en wat een volume. Wauw! Het borsteltje is inderdaad erg handig om bij de kleine haartjes te komen, alleen had ik stiekem eerst niet door dat je het ringetje moest verwijderen zodat hij kon buigen. Het enigste nadeel is dat je wel moet uitkijken met meerdere lagen, dit kan ervoor zorgen dat je wimpers gaan klonteren. Let er dus op dat je wacht met de 2e laag, en laat je wimpers een beetje drogen na de 1e laag. Je kunt deze mascara scoren voor €17,99 bij verschillende drogisterijen waaronder Kruidvat en Bol.com.

Wimpers l'orèal paris unlimited mascara

MAC lipstick Daddy’s Girl

In november liet ik mijn laatste MAC aankopen zien, waarin je dus deze prachtige lipstick kon zien genaamd Daddy’s Girl. Sinds november is dit denk ik bijna elke keer de lipstick geweest die ik overal bij wilde dragen. Het is een prachtige kleur die je overdag kunt dragen, maar ook naar een feestje. Hij brengt heel makkelijk aan, blijft lang zitten, verzorgd mijn lippen en heeft goed pigment.

MAC lipstick daddy's girl

Je kunt deze beauty kopen voor €19,50 bij MAC of Douglas.

Too Faced highlighter diamond fire

Ik kan hier kort, maar krachtig over zijn. Als je kijkt naar de foto word ik spontaan verliefd. Als er een highlighter is die mooi is, dan is het deze wel. Hij heeft een prachtige shimmer, laat je huid ontzettend mooi shinen en de kleuren zijn een combinatie van allerlei tinten. De ondertoon is wel richting roze/zilver en is dus een koele ondertoon.

Too faced highlighter diamond, highlighter, make-up, douglas, too faced

Je kunt deze prachtige highlighter kopen bij Douglas voor €38,75.

L’orèal paris true match foundation

Nog zo’n regelrechte topper is de L’oreal paris true match foundation. Ondanks dat ook dit product echt al 100 keer op de reclame is geweest, ben ik oprecht een fan. Wat ten eerste al een super goede zaak is, is dat deze foundation in ontzettend veel kleuren te koop is. Je hebt hele lichte kleuren, maar ook donkere kleuren. Daarnaast kun je bijna elke kleur kopen in een koele, warme of neutrale ondertoon. Ideaal al zeg ik het zelf. Ik gebruik zelf de kleur 1.5N.

L'oreal paris true match foundation, foundation, make-up

Naast de kleur geeft de foundation een medium dekking met een lichte glans. Het geeft geen mat effect, maar dat wil ik ook niet, omdat ik een erg droge huid hebt. Een droge huid met een matte foundation is geen goede combinatie. De foundation kun je wel mooi afpoederen. Daarnaast is hij ook goed op te bouwen en blijft hij heel de dag mooi op zijn plaats zitten. Je kunt deze foundation kopen voor €16,99 bij onder andere Kruidvat, bol.com en Douglas.

MAC coconut fixingspray fix+

Een favoriet onderdeel van mijn makeup routine is af te ronden met een fixingspray. Je makeup blijft langer zitten, het verwijdert het ”poederige” effect en het geeft een dewy finish. Aangezien ik een droge huid heb, kan ik wel wat natuurlijke glans gebruiken. De MAC fixingspray is hier een ideaal product voor. Ik heb altijd de naturel variant gebruikt die super zijn werk deed, maar een tijdje geleden kwamen er verschillende varianten met geur uit. De coconut fixingspray leek mij een lekkere geur te hebben en dat bleek ook zo te zijn. De werking bleef het zelfde, hij ruikt lekker en doet alles wat hij hoort te doen.

Fix+, fixingspray, MAC, coconut fix+, make-up, settingspray

Je kunt deze fixingspray kopen voor €18 bij Douglas, MAC of de Bijenkorf.

Huda beauty new nude eyeshadow palette

Wat een goede aankoop is dit Huda beauty new nude palette geweest. Hij is niet gemakkelijk verkrijgbaar, maar als je hem eenmaal kunt kopen doe het zou ik zeggen. Wat een topper. Het is een rib uit mijn lijf, maar ik gebruik hem nu bijna elke dag. Het is een palette die ontzettend variërend is. Je kunt er dagelijkse looks mee maken, maar ook feestlooks. Het bevat prachtige matte tinten, maar ook heel intense shimmer kleuren.

Huda beauty new nude eyeshadow palette, oogschaduwpalette, eyeshadow palette, make-up

Ook het pigment is super intens, de kleuren blijven erg lang op het ooglid zitten en het is gemakkelijk te blenden. Ook kun je het makkelijk opbouwen om de look intenser te maken. Je kunt dit prachtige palette kopen voor €65 bij Sephora.

Make-up, mascara, eyeshadow palette, oogschaduw palette, fixingspray, foundation, highlighter, bronzer, lipstick, l'orèal paris, MAC, huda beauty, modelCO, too faced

Wat is jou favoriete makeup product uit 2019?

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.