Maybelinne total tempation eyeshadow-highlight palette
Reviews make-up

Maybelline eyeshadow-highlight palette

Het Maybelline total temptation eyeshadow-highlight palette is een pallet met 8 oogschaduws en 2 highlighters. Het bevat warme, maar ook koele tinten. Toen ik dit eyeshadow-highlight palette zag was ik meteen verkocht. Je kan namelijk met dit palette verschillende looks creëren doordat het shimmers oogschaduws en matte oogschaduws bevat. Je zult in dit artikel mijn mening horen over het eyeshadow-highlight palette van Maybelline. Is het pallet ook zo goed als hij eruit ziet?

Maybelline eyeshadow-highlight palette

Maybelinne total temptation eyeshaduw en highlighter palette.

Wat een prachtige kleuren hè? Het bevat aan de linker kant 2 matte bruintinten en 2 glanzende kleuren. Aan de rechterkant zie je vooral 4 koele kleur. 2 matte onderaan en 2 glanzende bovenaan. In het midden zitten er 2 highlighters in een koele en warmte tint in het pallet.

Oogschaduw en highlighter palette  van Maybelinne.

Wat vind ik er van?

De oogschaduws hebben een mooie structuur. Het voelt romig aan en bevat veel pigment. Ook de highlighters hebben een mooie subtiele glans, waar ik van hou. Ik denk dat beide highlighters geschikt zijn voor mijn huid.

Swatches linkerkant van het oogschaduwpalette.
Linker kant oogschaduws

De laatste bruine tint vind ik iets wat tegenvallen. Hiervan is het pigment wat onregelmatig en vervaagt het ”iets” te snel.

Swatches van de koele kant van het palette
Rechterkant oogschaduws

Deze swatches verrassen mij enorm! De zwarte kleur heeft meer pigment dan verwacht, maar alsnog te weinig in mijn ogen. Het lijkt nu meer een grijskleur, maar wel geschikt om een lichte smokey eye mee te maken. De 2e glanskleur vind ik wel heel mooi. Kan ook erg geschikt zijn als highlighter!

De 2 highlighters. Link de koele en rechts de warme tint.
De 2 middelste kleuren.

Prachtig hè? Wat een pigmentatie en glans. Echt heel mooi. Ik ben diep verrast. Alle kleuren voelen ook erg zacht aan en het kost geen moeite om het aan te brengen.

Het palette bestaat dus eigenlijk uit 2 categorieën, warme en koele tinten. Je kunt een volledige koele look maken met de rechterkant van het palette. En een warme look met de linkerkant van het palette. Mijn voorkeur gaat meestal uit naar de warme kleuren.

Gezichtslook met de warme kleuren

De bruine kleur was op het oog wel erg goed aan te brengen!

Gezichtslook met de koele kleuren

De roze oogschaduw was makkelijk aan te brengen. De shimmer was ook erg goed. Helaas was de zwarte kleur heel erg vlekkerig en totaal niet mee te werken. De highlighter geeft een heel subtiel glansje.

Prijskwaliteit-verhouding total temptation eyeshadow-highlighter palette Maybelline

Ben jij ook helemaal verliefd geworden op dit palette? Ik wel! Prachtig zeg. Alleen jammer van de zwarte kleur. En nog een leuk nieuwtje dat dit best een budgettopper is. Je kunt dit product namelijk kopen voor €17.99. Dit palette is nu in de aanbieding bij bol.com voor €10,79.

Hoi! Ik ben Naomi, geboren op 01-12-1997 te Rhoon. Ik studeer aan de opleiding huidtherapie aan de Haagse hogeschool. Om mijn enorme interesse voor verzorging, beauty en make-up te uiten, ben ik deze blog gestart. Het lijkt mij erg leuk om jullie meer te informeren over verschillende zaken over de huid en andere dingen zoals make-up reviews. Wil je meer over mij weten? Stuur me gerust een berichtje. Liefs, Naomi

17 reacties

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: