Maybelline mascara total temptation

Maybelline new york total temptation mascara

Het is weer tijd voor een wekelijkse mascara review. Ik heb de afgelopen week de Maybelline new york total temptation mascara getest en vandaag wil ik met jullie mijn mening delen. De verpakking zag er al super kleurrijk uit dus dat belooft veel goeds. Ik vind het belangrijk dat een mascara intens zwart is, een zacht borsteltje heeft, mijn wimpers krult en veel volume geeft. Ik ben heel benieuwd of deze Maybelline total temptation mascara aan mijn eisen voldoet. Lees je mee?

Maybelline new york total temptation mascara, intens zwart, volume mascara

Wat zegt Maybelline over de total temptation mascara?

De grootste uitspraak die Maybelline over deze mascara doet is dat de mascara je wimpers zachter en dikker moet maken in 1 laagje. Dat klinkt veel belovend. Daarnaast moet het een kokosgeur hebben, kun je hem goed opbouwen voor het gewenste volume en krijg je ultieme fluffy lashes.

Laten we snel kijken of Maybelline deze uitspraken ook daadwerkelijk na kan komen op mijn wimpers.

Wat vind ik van de mascara?

Zoals ik aan het begin al zei vind ik de verpakking al erg mooi. Hij is mat roze met zwarte en neon roze accenten. Het oogt een beetje chique. Het borsteltje is vrij groot en recht, maar heeft wel veel haartjes waardoor ik wel verwacht dat deze mascara veel volume kan geven.

borsteltje maybelline new york total temptation

Het borsteltje voelt heel erg zacht aan op de wimpers, zoals Maybelline aan geeft brengt het inderdaad heel gemakkelijk aan. In 1 laag heb ik eigenlijk al het gewenste effect. Mijn wimpers zijn vol met volume, licht gekruld, intens zwart en mooi gespreid. Hij klontert totaal niet, vlekt weinig en het borsteltje is ook van goede maat waardoor je makkelijk bij elk haartje kan komen. Kortom ik ben erg tevreden over deze mascara.

Prijs-kwaliteit verhouding Maybelline new york total temptation mascara

De mascara kost €15,49 en is een prima prijs voor deze kwaliteit van mascara. Hij doet eigenlijk alles wat Maybelline belooft en gemiddeld doe je ongeveer 3 maanden met een mascara. Met deze verhouding vind ik €15.50 een prima prijs voor een kwaliteit mascara. Daarnaast heeft Maybelline altijd wel aanbiedingen bij verschillende winkels.

Maybelline new york total temptation mascara, volume mascara, gekrulde wimpers, kokosgeur, intens zwart, geen klontjes

Ook enthousiast? Koop de Maybelline total temptation mascara nu bij Bol.com, Kruidvat en Boozyshop.

‘In dit artikel staan affiliate links. Dat betekent dat ik ene (kleine) commissie verdien wanneer jij een product koopt. Geen zorgen, jij betaalt niets extra.’

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.