Duo pack lipbalm
Reviews make-up

Max & More, chubby lip balm duo pack van action

Max & More is een merk wat je kunt kopen bij de Action. Action heeft een uitgebreid make-up assortiment voor lippen, ogen en de huid. Ik ben al een tijdje nieuwsgierig naar deze producten, omdat ik er eerlijk gezegd niet een heel hoge pet van op hebt. Een tijdje geleden kocht ik de Max & More chubby lipbalm van de action en ik ben erg benieuwd naar het resultaat. Het is zo goedkoop, dat het bijna niet goed kan zijn. Ik laat je hier mijn mening weten over de Max & More chubby lipbalm van action.

Waar bestaat het uit?

Deze chubby lipbalm bestaat uit twee kleuren. Namelijk 341 Tiger Lily en 346 Voluptuous.  Het zijn twee roze-paarsachtige tinten, beide in een soort groot potlood vorm.

Ik was uitermate verrast wat voor een pigment van deze lipbalm kwam. Met 1 laagje waren mijn lippen al compleet gekleurd. Daarnaast voelde het erg verzorgend en verzachtend aan.

Dit is de kleur 341 Tiger Lily. Het is een licht roze nude kleur. Persoonlijk vind ik deze kleur voor mij iets te licht. Het heeft een erg koele ondertoon. Daarnaast is de dekking niet helemaal optimaal verdeeld. Het pigment is wel duidelijk aanwezig en hij voelt erg zacht en prettig aan op de lippen. Deze kleur is ongeveer 3 uur blijven zitten.

Hier zie je de kleur 346 Voluptuous. Het is een kleur met een paarsachtige koele ondertoon. Het is een felle kleur, maar wel dagelijks te dragen. Ik vind bij deze kleur dat het pigment en dekking wel goed verdeeld is. Deze blijft ongeveer 4 uur zitten en verzorgd en verzacht de lippen. Het is comfortabel om deze kleur te dragen.

Conclusie

Mijn uiteindelijke oordeel is dat deze lipbalm van Max & More er goed mee door kan. Vooral de kleur 346 vind ik echt een aanrader. Een dekkende, goed gepigmenteerde, verzorgende en verzachtend lipproduct voor maar €1,44. Dat is echt geen geld. Het proberen zeker waard!

Te koop bij:
Action

Hoi! Ik ben Naomi, geboren op 01-12-1997 te Rhoon. Ik studeer aan de opleiding huidtherapie aan de Haagse hogeschool. Om mijn enorme interesse voor verzorging, beauty en make-up te uiten, ben ik deze blog gestart. Het lijkt mij erg leuk om jullie meer te informeren over verschillende zaken over de huid en andere dingen zoals make-up reviews. Wil je meer over mij weten? Stuur me gerust een berichtje. Liefs, Naomi

4 reacties

 • Mandy

  Ik hou echt van makeup van de action. Dat is ook de enige winkel waar ik eigenlijk heen ga voor lippenstift, nagellak en andere verzorgingsproducten. Als action het niet heeft ga ik naar de kruidvat.

 • Joanne

  Wat super leuk dat je dit merkje van de action ook uittest ! Ik ben altijd een beetje ‘bang’ om deze goedkope producten uit te testen. Maar ze zijn dus wel een succes ? 🙂

  • skincarebynaomi

   Ja ik vond dit product oprecht goed. Het bleef echt 3/4 uur zitten. Bracht heel makkelijk aan en zat echt heel comfortabel! En daarnaast vond ik de kleuren ook erg mooi. Niet te fel, maar wel zichtbaar!

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: