Make-up artikelen reviews
Reviews make-up

Makeup shoplog

Een tijdje geleden heb ik weer leuke dingen kunnen scoren in samenwerking met Blisso. Over deze producten wilde ik graag mijn mening schrijven. Een makeup shoplog dus. Het is een makeup shoplog met verschillende merken en soorten makeup.

Op deze website kun je heel veel makeup kopen van allerlei merken. Het is de makeup specialist van Nederland en verkoopt dan ook bekende merken zoals: L’oréal, Maybelinne, Bourjois, Essie, Max Facor, Revlon, Rimmel en nog vele meer.

Makeup shoplog

  • L’oréal infallible Le matte lippenstift – 001 Silencio
  • Rimmel exaggerate Full colour lipliner – 022 Rapture
  • Maybelinne Superstay 14H One Step Lipstick – 455 Burst Of Coral
  • Bourjois Une fund Raising Lip Balm
  • L’Oréal Color Riche Quad Oogschaduw – E5 Velours Noir

L’oréal infallible le matte lippenstift

Het is een lipproduct in een nude kleur, namelijk de kleur 001 Silencio. Het heeft een soort spons applicator, waardoor je de dekking goed kunt opbouwen. Helaas vond ik de structuur wel iets korrelig, maar hij gaf wel veel pigment. Daarnaast is hij heel zacht en voel je hem niet als je de lipstick op hebt. Je kunt dit product via deze link kopen voor €10,95.

Rimmel exaggerate Full colour lipliner

Een lipliner, daar ben je fan van of niet. Ik ben er helaas geen fan van, ik gebruik het nooit. Het is wel een mooie berry rode kleur met de naam 022 Rapture. Ondanks dat ik het niet gebruik, is het wel een mooie product. Er komt heel veel pigment vanaf, je kunt er heel precies mee werken en hij is zacht met aanbrengen. Je kunt dit product via deze link kopen voor €7,95.

Maybelinne superstay 14H one step lipstick

Dat beloofd veel goeds, een lipstick die 14 uur blijft zitten. Ik geloof deze uitspraken nooit zo goed, tenzij je helemaal niks doet in die 14 uur, maar dat is onmogelijk. Buiten dat vind ik het wel een mooi product. Het heeft een perzik-nude tint genaamd 455 burst coral en brengt gemakkelijk aan. Je kunt dit product kopen via deze link voor €9,95.

Bourjois une fund raising lip balm

Altijd fijn in deze gure maanden! Een zachte hydraterende lip balm. Het verzorgt mijn lippen goed en zorgt ervoor dat ik minder velletjes heb. Dat is wat een lipbalm moet doen toch? Je kunt dit product kopen via deze link voor €7,95.

L’oréal color rich quad oogschaduw

Oogschaduw is een product wat ik veel gebruikt. Helaas passen de kleuren niet super goed bij mij, maar het is wel goede oogschaduw. Het is goed gepigmenteerd en brengt makkelijk aan. De verhouding tussen mat en glans is ook goed meegenomen. Je kunt dit product kopen via deze link voor €10,95.

Hoi! Ik ben Naomi, geboren op 01-12-1997 te Rhoon. Ik studeer aan de opleiding huidtherapie aan de Haagse hogeschool. Om mijn enorme interesse voor verzorging, beauty en make-up te uiten, ben ik deze blog gestart. Het lijkt mij erg leuk om jullie meer te informeren over verschillende zaken over de huid en andere dingen zoals make-up reviews. Wil je meer over mij weten? Stuur me gerust een berichtje. Liefs, Naomi

19 reacties

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: