Liquid lipstick l'oreal paris

Review: L’oreal Paris rouge signature liquid lipsticks

Wauw! Wat een prachtige lijn heeft L’oreal Paris met de liquid lipsticks weer ontwikkeld. Een lijn met felle kleuren, maar ook dagelijkse kleuren. Deze liquid lipsticks schijnen erg goed te zijn, en daarom was ik wel erg nieuwsgierig. Ik heb drie kleurtjes gekocht van deze liquid lipstick en die ben ik gaan testen. Vandaag zullen jullie een artikel lezen waarin ik vertel wat mijn mening is over de L’oreal liquid lipsticks.

Liquid lipstick l'oreal paris
L’oreal paris rouge signifiance liquid lipsticks

Ik heb drie kleuren gekozen namelijk:

 • Rule 105
 • Speak up 106
 • Achieve 112
L'oreal swatch liquid lipsticks
L’oreal swatch

Het zijn aparte, felle kleuren en 1 nude tint. Iets anders dan ik normaal gewend ben van mijzelf, maar ik wilde juist de felle kleuren testen, omdat ik benieuwd ben hoe goed de pigmentatie is.

L'oreal paris liquid lipsticks applicator
L’oreal paris applicator

L’oreal Paris Rule 105

Één van de nude-kleuren van de collectie is de ”Rule 105”, een prachtige mauve tint. Dit is wel een tint wat ik dagelijks zou kunnen dragen.

De lipstick brengt erg gemakkelijk aan, het voelt als een lipbalsem. Heel erg verzorgend, maar de dekking is ook meteen erg goed. Ik heb 1 laagje aangebracht en ik merk gelijk dat hij er goed op zit. Het brengt gemakkelijk aan, en je maakt niet snel foutjes.

L’oreal Paris Speak up 106

Een heel erg felle kleur roze. Bijna zuurstokroze! Je moet er van houden of niet. Stiekem vind ik deze kleuren wel erg leuk, maar draag ik het niet veel. Voor overdag vind ik dit persoonlijk te ”schreeuwerig”.

De dekking is erg goed, en net zoals de mauve kleur brengt hij erg gemakkelijk aan. De pigmentatie is echt boven verwachting en ik hoef ook bij deze maar 1 laagje aan te brengen voor een mooi resultaat.

L’oreal Paris Achieve 112

Bij deze kleur gingen mijn haren een beetje recht overeind staan. Dit is zo’n kleur dat staat je of staat je niet. Ik zag het bij vele anderen en was dus eigenlijk wel erg nieuwsgierig. Ik heb van mij zelf een beetje oranje haarkleur dus ik was bang dat het zou vloeken.

Ook deze bracht weer erg makkelijk aan. Ook maar 1 laagje aangebracht en de dekking en pigmentatie waren top. De kleur past niet helemaal bij mij vind ik zelf, maar ik denk dat dit erg mooi kan zijn bij de echte blondines.

Prijs-kwaliteit verhouding van de L’oreal Paris liquid lipsticks

Wat een fantastische liquid lipsticks! Ik ben altijd op zoek naar lipsticks die lang blijven zitten, makkelijk aanbrengen en niet stroef aanvoelen op de lippen. Kortom is dat deze lipstick. Echt een geweldig product. Naast deze 3 kleuren bestaan er nog maar liefst 9 andere kleuren. Je kunt deze liquid lipstick scoren voor €14,99 bij onder andere bol.com. Er zijn op dit moment ook acties in omstreken bij Kruidvat & bol.com. Mijn favoriet op dit moment is de kleur 105!

‘In dit artikel staan affiliate links. Dat betekent dat ik ene (kleine) commissie verdien wanneer jij een product koopt. Geen zorgen, jij betaalt niets extra.’

24 gedachten over “Review: L’oreal Paris rouge signature liquid lipsticks”

 1. Wat een mooie kleuren. Ik vind vooral die eerste kleur mooi bij je staan. Dat is ook wel een kleurtje wat ik zelf zou kunnen gebruiken.

 2. Ik moet ook ver bij oranje uit de buurt blijven, haha. Ik wil er ook een kopen denk ik. Als ik beter ben ga ik eens kijken in de winkel.

 3. Mooie kleuren zeg, ik vind vooral de speak up 106 erg mooi bij je staan. Ik vind L’oreal Paris sowieso altijd mooie en goede producten hebben.

 4. Mieke | Miek's Mind

  Ze zijn wel heftig aanwezig hihi, daar gaat mijn voorkeur niet direct naar uit. De 1e kleur vind ik je het mooiste staan!

 5. Ik vind lippenstick aanbrengen met zo een stick altijd erg fijn, het voelt meer verzorgend of zo. Ik vind de kleuren prachtig, al vind ik de speak up wel een beetje te fel. de twee andere kleuren vind ik prachtig.

 6. De 112 is mijn favoriet!
  Verliefd op het design ook!
  Super leuk en boeiend artikel! 👌🏻

 7. Die eerste kleur staat je goed! Mooie nude kleur! Ik ga maar eens in de winkel kijken of ze hem hebben. Blijft ie ook lang zitten?

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.