L'Orèal Professionnel volumetry & techniart haarlijn

L’Orèal Professionnel Volumetry & TechniArt review

L’Orèal Paris Professionnel staat al jarenlang bekend om de fijne haarverzorgings- en stylingsproducten. Met het brede assortiment is L’Orèal geschikt voor ieder haartype. Afgelopen weken mocht ik twee producten testen van de lijn: ‘Volumetry’ & één product van L’Orèal TechnyArt. Dit is een haarlijn speciaal gemaakt voor fijn haar. Het zou je haar meer volume en kracht moeten geven. Ik ben heel benieuwd, laten we snel verder kijken!

Welke producten bevat de L’Orèal Professionnel Volumetry?

De Volumetrylijn & TechniArt bevat drie producten om je haar een volumeboost te geven. Ten eerste bevat het een krachtige volume shampoo met o.a. salicylzuur. Salicylzuur is erg belangrijk om je hoofdhuid te exfoliëren, waardoor je nieuwe cellen gestimuleerd worden om meer hun werk uit te voeren. Ten tweede bevat het de texturing spray met intra-cyclane voor een volumieus maar niet vet resultaat. En tot slot bevat het ook nog de Tecni Art Super dust volume en textuurpoeder.

L'Oreal Professionnel volumetry is een haarlijn met shampoo & texturespray om fijn haar meer volume en kracht te geven. De TechniArt dust is een super volumepoeder met een kracht van 3.

L’Orèal Professionnel Volumetry Shampoo met salicylzuur

De L’Orèal Professionel Volumetry shampoo is een volle frisse shampoo met actieve ingrediënten, zoals salicylzuur & hydralight. Salicylzuur in een shampoo zorgt ervoor dat de hoofdhuid geexfolieërd wordt, wat betekent dat het dode huidcellen verwijderd. Door dode huidcellen te verwijderen heb je minder kans op talg- en vuilophopingen, waardoor je haar beter gevoed wordt en minder snel vet wordt. De hydralight zorgt ervoor dat je haar niet zwaar, maar wel gevoed wordt.

L'oreal professionnel shampoo, shampoo salicylzuur, salicylic acid shampoo, shampoo, loreal paris, haarverzorging, haren, fijn haar, futloos haar, volume geven in je haar

Persoonlijk vond ik het een erg prettige shampoo. Hij ruikt lekker fris, verdeeld makkelijk, schuimt goed en irriteert mijn hoofdhuid niet. Daarnaast kan ik ongeveer 4 dagen zonder shampoo en ook zonder droogshampoo, wat betekent dat het mijn normaal vette haar, echt goed onder controle kan houden. Ik ben fan! Daarnaast merkte ik direct op dat mijn haar veel meer volume heeft, niet klitterig is en ook niet stijf aanvoelt.

L’Orèal Professionnel Volumetry texturizing spray

De texturizing spray is een spray die ervoor zorgt dat er texture in je haar gebracht wordt. Je haar wordt wat stroever, meer beachylook, maar niet dat je haar er touwerig van wordt. Het bevat o.a. intra-cyclane wat ervoor zorgt dat je haar een liftend effect krijgt. En daarnaast bevat het ook weer de hydralight zodat je haar niet zwaar aanvoelt van de producten die je erin aanbrengt.

Loreal paris volumetry texture spray, textuur geven aan je haar, volume aan je haar, volume, futloos haar, fijn haar, dun haar

Wat vond ik van de texturizing spray? Persoonlijk gebruik ik nooit een texturizing spray, omdat ik vaak al genoeg heb aan een volumepoeder. Echter vind ik het wel een prettig product, omdat je amper het product voelt op de haren, terwijl het wel veel volume geeft. Bij een volumepoeder wordt meestal je haar vrij stroef, waardoor het vies aanvoelt als je je haren aanraakt.

L’Orèal Professionnel Volumetry TechniArt Super Dust volumepoeder Force 3

Tot slot heb ik natuurlijk ook nog de TechniArt Super dust volumepoeder getest met een kracht van 3. Ik gebruik eigenlijk altijd na elke wasbeurt volumepoeder, omdat ik anders erg futloos haar heb. Ik vind het belangrijk dat een volumepoeder niet te stroef is, volume geeft en goed te doseren is. De volumepoeder is heel erg mild, je voelt hem bijna niet en ik ervaar deze volumepoeder totaal niet als een ‘vies gevoel’. Je kunt hem goed opbouwen, omdat er niet direct heel veel uit het busje komt.

Volumepoeder, TechniArt, Loreal paris

L’Orèal Professionnel Volumetry voor & na foto’s

PrijsKwaliteit-Verhouding L’Orèal Professionnel haarproducten Volumetry

De L’Orèal Professionnel Volumetry lijn vind ik echt een heel erg prettige lijn voor mijn haren. Het ruikt lekker fris, geeft veel volume maar irriteert of verslechterd niet de kwaliteit van je haren. Het bevat juist actieve ingrediënten om de conditie van je hoofdhuid te verbeteren. Je kunt het L’Orèal Paris Professionnel duo: Shampoo & Texturizing spray kopen voor €24,50 en daarnaast kun je nog los de L’Orèal TecniArt Super Dust volumepoeder kopen voor €11,95. Wat bij betreft een heel betaalbare prijs voor zo’n goede haarlijn.

L'Orèal professionnel volumetry, Techniart, volumepoeder, textuurspray, shampoo

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.