Loreal paris paradise extatic mascara

L’Oréal Paris Paradise Extatic mascara

Al een lange tijd wilde ik kijken of deze mascara iets voor mij was. Er zijn zoveel mascara’s op de markt, dat ik soms niet meer weet welke ik nu moet gebruiken. Ik heb goede verhalen gehoord over de L’Oréal Paris Paradise Extatic mascara. Een diep intens zwarte kleur met veel volume en lengte. Klinkt als een ideale mascara vind je ook niet? Ik ben heel benieuwd wat het voor mijn wimpers doet. Laten we snel kijken wat ik van de Paradise Extatic mascara vind.

Paradise extatic mascara, volume, intens zwart, gevoelige ogen, loreal paris

Wat zegt L’Oréal Paris over de Paradise Extatic mascara?

Het eerste wat mij opvalt is dat de mascara verrijkt is met castorolie. Castorolie schijnt een zeer goede werking te hebben op de wimpergroei en gezondheid van je wimpers. Ik ben benieuwd of ik dit ook aan de mascara ga merken. Daarnaast geeft L’Oréal Paris aan dat de mascara aan het volgende moet voldoen:

  • Direct fenomenaal volume voor een intense blik
  • Ultra zacht aan te brengen
  • Soepele wimpers
  • Intense volume zonder klontjes
  • Geschikt voor gevoelige ogen
  • Opbouwbare formule laag voor laag
  • Getest door 30 vrouwen van het testpanel van L’Oréal Paris

Wat vind ik van de Paradise Extatic mascara?

Ik heb een hoge verwachting van deze mascara, vooral omdat het zo specifiek staat beschreven dat het ook getest is door een testpanel. Dat beloofd veel goeds. Tijdens het aanbrengen merkte ik inderdaad dat het borsteltje zacht was, maar niet ultrazacht. Het bracht wel erg soepel aan, vlekte weinig en was een precies goede verhouding tussen nat- en droogheid qua mascara.

zwarte mascara, rond borsteltje, losse haren

Daarnaast merk ik direct dat mijn wimpers een gigantische lengte krijgen en wat een volume. Een heel mooie intens diep zwart effect. Helaas merk ik wel dat je redelijk snel klontjes kunt krijgen en dat je sneller een spinnenpoot effect krijgt. Je kunt dit wel voorkomen door iets meer tijd tussen de 1e en 2e laag te krijgen.

swatch loreal paris extatic mascara

Ten slotte ook goed om te weten is dat ik zelf erg gevoelige ogen heb en mijn ogen branden vaak bij veel mascara’s, maar bij deze heb ik dit niet gehad. Zelfs niet aan het einde van de dag. Hij blijft ook heel de dag op zijn plek en houdt mijn wimpers mooi omhoog.

Prijs-kwaliteit verhouding L’Óreal Paris Paradise Extatic mascara

De Paradise Extatic mascara van L’Óreal Paris kost gemiddeld €15,99 maar er zijn bijna altijd wel aanbiedingen bij verschillende drogisterijen. Ik vind het een prima prijs voor deze kwaliteit van mascara. In principe maakt hij alles waar, mits je zelf voorzichtig bent met aanbrengen en niet te veel haast hebt.

Paradise extatic mascara

Kortom, ben je op zoek naar een goede intens zwarte mascara met veel volume en geschikt voor gevoelige ogen? Dan ben je aan het juiste adres en kun je deParadise Extatic mascara aanschaffen bij Douglas, Kruidvat, Etos, bol.com en Trekpleister.

‘In dit artikel staan affiliate links. Dat betekent dat ik ene (kleine) commissie verdien wanneer jij een product koopt. Geen zorgen, jij betaalt niets extra.’

1 gedachte over “L’Oréal Paris Paradise Extatic mascara”

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.