L'Oreal paris nagellak color riche

L’Orèal Paris nagellak color riche ‘Rose Ballet’

Vandaag is het tijd voor een review van de L’Orèal Paris nagellak color riche in de kleur ‘Rose Ballet’. Een prachtige roze nude kleur. Het is altijd een hele zoektocht om een fijne nagellak te vinden die goed dekkend is, een mooie finish heeft en ook lang blijft zitten. Ik ben verschillende nagellakjes aan het testen en deze week heb ik de L’Orèal Paris nagellak uitgetest. Lees snel verder en ontdek of het een goede nagellak is.

Het aanbrengen van de nagellak, hoe ging dat?

De nagellak heeft een lang breed kwastje, waardoor je direct in 1 of 2 bewegingen je gehele nagel kan lakken. Werkt lekker snel. Wat mij wel direct op viel was dat na ėėn laagje mijn nagel niet bedekt was. Ten opzichte van de HEMA nagellak was dit wel een verschil, want daar was na de eerste laag eigenlijk geen tweede laag meer nodig.

Nagellak, loreal paris, L'orèal paris color riche, roze nagellak, Rose Ballet

De tweede laag aanbrengen ging erg makkelijk en toen zag ik wel veel verschil. Een mooie roze kleur die egaal gedekt was en er waren geen oneffenheden meer. Hij droogt redelijk snel op en heeft een glanzende finish. De glanzende finish wordt gecreërd doordat er in de samenstelling gebruik gemaakt wordt van Spinosa Kernel olie. Dat verzorgt ook direct je nagel.

Swatch nagellak color riche loreal paris 'roze ballet'

Hoe is de prijs en kwaliteit van de L’Orèal Paris nagellak?

Tegen mijn verwachting in is de kwaliteit zeer goed. Het brengt gemakkelijk aan, al heb je wel zeker twee laagjes nodig. Ik had een verwachting dat de nagellak minimaal 2 dagen zou blijven zitten, maar tot mijn verbazing is de nagellak maar liefst 7 dagen mooi gebleven. Er viel geen ‘stukje nagellak’ af en het bleef net zo goed op zijn plek zitten als de eerste dag dat ik het gelakt had.

Na 7 dagen ging het wel wat afbrokkelen en zag je hier en daar weer mijn nagel te voorschijn komen.

Swatch na 7 dagen loreal paris color riche in de kleur roze ballet

De L’Orèal Paris nagellak kost €9 en is te koop bij verschillende drogisterijen, waaronder Douglas.

‘In dit artikel staan affiliate links. Dat betekent dat ik ene (kleine) commissie verdien wanneer jij een product koopt. Geen zorgen, jij betaalt niets extra.’

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.