Athena oogschaduwpalette van Laritzy cosmetics

Laritzy cosmetics, Athena oogschaduwpalette

Het Athena oogschaduwpalette van Laritzy cosmetics is een prachtig kleurrijk palette. Je kunt er letterlijk alle kanten mee op. Van een dagelijkse make-up look tot een kerstlook tot een zakelijke look. Dit komt, omdat er verschillende matte en glimmende tinten in zitten. Daarnaast zitten er nude kleuren in, maar ook fellere kleuren. Een ideale combinatie om een mooie look te maken. Ik vond hem wel erg interessant en ben hem voor jullie gaan testen. Kijk je snel mee naar de review van het Athena oogschaduwpalette?

Welke kleuren bevat het oogschaduwpalette?

Zoals hierboven genoemd is het Athena oogschaduwpalette een kleurrijk, maar ook redelijk nude palette. Er zitten matte tinten in, maar ook glitter kleuren. Zoals je ziet zijn het vooral rood/bruin gepigmenteerde kleuren. Persoonlijk mijn favoriete kleuren die erg goed staan bij groene/blauwe ogen.

Kleuren overzicht athena oogschaduwpalette laritzy cosmetics
Matte oogschaduw, glinsterend, sterk pigment, felle kleuren, nude
Gouden, bruin/rood tinten, roze en nude

Hoe is het pigment?

Swatches laritzy cosmetics athena oogschaduwpalette

Zoals je kan zien zijn de meeste kleuren sterk gepigmenteerd. De glitter kleuren zijn intens en mooi glinsterend. Helaas zie ik wel dat sommige kleuren iets vaag zijn, zoals de 1e kleur van links. Je kunt deze kleuren wel mooi als schaduwkleuren gebruiken, maar origineel is dit ook een glitter en die zou er in mijn ogen wel echt moeten uitspringen.

Make-up look creëren met het oogschaduwpalette Athena

Tijdens het aanbrengen had ik weinig last van fall-out. Ook kwam er direct snel pigment op mijn kwast en hoefde ik hem maar erg licht te dippen in het palette om genoeg kleur aan te kunnen brengen. Het blenden ging super gemakkelijk.

Prijs-kwaliteit verhouding Athena oogschaduwpalette Laritzy cosmetics

Het Athena oogschaduwpalette van Laritzy cosmetics is een prima palette die ik snel opnieuw zou gebruiken. Ik vind het een erg mooie kleur combinatie die erg goed bij mij past. Daarnaast heb ik geen fall-out ontdekt, het pigment is goed en je hebt maar weinig nodig. Ideaal. Ook het blenden gaat erg gemakkelijk. Top toch?

Athena oogschaduwpalette laritzy cosmetics

Je kunt dit palette aanschaffen voor €43 bij Goodiebox shop of Laritzy.

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.