Make-up aankopen

Makeup pareltjes bij Douglas en Kruidvat

Een tijdje geleden heb ik mijn cadeaubonnen besteed met om nieuwe makeup pareltjes te kopen bij Douglas en kruidvat. Daarnaast had ik nog wat andere dingen nodig, dus die zal ik ook gelijk met jullie delen. Het leek mij namelijk wel leuk om mijn laatste makeup pareltjes te delen met jullie. Het zijn in totaal 7 nieuwe producten waar ik vandaag mijn mening over ga delen. Lees snel verder en ontdek mijn makeup pareltjes.

Ik kocht in totaal bij elkaar verzameld 7 nieuwe producten:

 • Zoeva eyeshadw ”Unique Reflection”
 • L’oreal Paris true match foundation
 • Essence concealer ”Camouflage”
 • NYX micro brow pencil
 • Zoeva kwast 129 luxe fan
 • Maybelinne face studio bronzer palet
 • Too faced highlighter ”Diamond Fire”

Zoeva eyeshadow ”Unique Reflection”

Ik zag dit palet en dacht gelijk ”wauw”, wat een mooie kleuren. Heel naturel, mooie aardetinten. Perfecte verhouding tussen mat en glans.

Ik heb hem even getest, en ben niet super enthousiast, maar het kan er wel mee door. Het pigment is bij niet alle kleuren even sterk helaas, daarnaast vervaagt hij best snel. De kleuren blijven nog steeds wel mooi en hij is goed op te bouwen. Je kunt er een naturel look mee maken. Op de ogen blijft hij heel de dag mooi zitten.

Prijs: €22,99

Te koop bij: Douglas

L’oreal Paris true match foundation

In mijn vorige artikel heb ik deze foundation uitgebreid besproken. Ik was zo enthousiast, dat ik hem opnieuw gekocht heb.

Essence concealer ”Camouflage”

Een tijdje geleden heb ik deze concealer ontdekt, en wat een geweldig product. Super goedkoop, maar zo effectief. Hij dekt heel goed, heeft veel soorten kleuren en je kunt hem goed gebruiken voor onder de ogen, maar ook voor plekjes wegwerken. Hij blijft heel de dag zitten en vervaagd niet. Ik kocht hem in de kleur 10 light ivory.

Prijs: €2,89

Te koop bij: Kruidvat, Etos

NYX micro brow pencil

Ik wilde al een tijdje een nieuw wenkbrauwproduct. Ik probeerde dit uit, maar wat een teleurstelling was dit product. Het is hard, niet de juiste kleur en geeft bijna geen kleur af. Het is een wenkbrauwpotlood, met een borsteltje aan de andere kant. Ik kocht hem in de kleur blond.

Prijs: €10,49

Te koop bij: Douglas

Zoeva highlighter kwast 129 luxe fan

Een prima zachte kwast die mooi gedoseerd de highlighter op het jukbeen aanbrengt.

Prijs: €12,99

Te koop bij: Douglas

Maybelline face studio bronzer pallete

Ik heb hem getest en wat ben ik enthousiast. Eventueel zou je de 2e tint van links nog als blush kunnen gebruiken, maar bij mij kan hij ook prima als bronzer.

Een compleet bronzer palet met een highlighter erbij. Het bevat 3 bronzer tinten, waardoor het voor meerdere huidtypen geschikt is en je kunt ook meerdere kleuren combineren. Je kunt bijvoorbeeld de wat assige tint gebruiken om echt te contouren en de andere tinten om meer warmte te creëren.

Prijs: €14,99

Te koop bij: bol.com

Too Faced highlighter ”Diamond Fire”

Een prachtige highlighter, kost flink wat, maar ik was wel heel nieuwsgierig. Het heeft namelijk verschillende kleuren, zoals: blauw, roze, geel, zilver. Veel koele tinten.

Prijs: € 37,99

Te koop bij: Douglas

40 reacties op “Makeup pareltjes bij Douglas en Kruidvat”

 1. Mariëlle | liefsmarielle.nl – Utrecht

  oeh wat heb je een mooie aankopen gedaan zeg! Die to faced highlighter ga je zeker van genieten evenals de zoeva palette.

 2. www.jouvence.nl – Ik zal even iets over mijzelf vertellen.. Mijn naam is Amy, ik ben 27 jaar jong (5 mei 1993) en woon in een dorp in Gelderland tussen Arnhem & Nijmegen in. Met mijn man Wessel ben ik al 11 ½ jaar samen (waarvan 3 getrouwd) en vanaf april 2017 wonen we op onszelf. Inmiddels zijn we ‘papa & mama’ van 5 katjes; Bengel, Boefje, Kaylo, Mickey & Boemba.

  Je hebt mooie en fijne producten gescoord! Krijg helemaal zin om make-up te shoppen.

 3. Frederique – Srsck.com is een film- en lifestyle blog over onder meer Frankrijk, treinreizen, alle kleine dingen die het leven leuk maken maar vooral heel veel films en series.

  Haha ik koop nog minder make-up in een jaar dan wat je hier hebt mooie kwast wel!

 4. That One Time – Netherlands – Janet Dutch travelwriter on That One Time Content creator - blogger - writer - photographer Nature- outdoorsjunkie

  Ik vind die kleuren van dat palet heel erg mooi, jammer dat het kwalitatief wat minder is.

 5. All Kinds of Things BLOG – Het All Kinds of Things BLOG gaat over alledaagse dingen, kleine gesprekjes over "van alles en nog wat". Het gaat over Boeken, Films, Koken, Kinderen, Breien, Haken, Reizen, Winkels, Horeca en wat er verder nog op mijn pad komt. Niet al te hoogdravend, niet over mode, niet over make-up, en al helemaal niet over ouder worden!

  Mooie spulletjes, hoor. Hoop dat ze je allemaal goed bevallen en dat je er plezier van hebt. gr. Jeannet

 6. Vickylicious – Hallo! Ik ben Vicky en jawel, ik hou van koken! Het is niet enkel mijn hobby maar ook mijn passie. Volg mijn blog en laat je inspireren door de gerechtjes die ik maak.

  Wauw die highlighter is prachtig!

  1. Life by - Mandy Eggens

   Wauw wat heb je een mooie dingen gekocht! Ik wou zo graag dat ik hier ook verstand van had, lekker zelf veel makeupen, maar als ik het doe of nadoe van youtube, ziet het er alsnog niet uit.

 7. Amy - Sommarmorgon.com

  Ohh die highlighter van Zoeva is prachtig! Ik weet alleen nog steeds niet zo goed wat voor highlighter nu goed bij me past, warm of koel.

  1. Daar kun je achterkomen door je ondertoon eerst te bepalen. Dit kun je lezen op mijn blog over foundation! Koele ondertoon is dus de zilvere/roze highlighters. Warme ondertoon is de gouden/bronzen highlighters!

 8. wiebie74

  Zo te zien een goede besteding van je cadeaubonnen! Ik heb ook nog een bon van Douglas liggen, maar ik denk dat ik die aan een geurtje ga besteden.

 9. Henk Hofman – contentpublicist, vrijdenker, veggie, positieve realist, blogger, stadsmens maar verslaafd aan de bergen, dromer, Rotterdam, Houten ·

  Je hebt al het nodige aan make-up, maar van welk cosmeticaproduct hebben ze wat jou betreft nog steeds niet de perfecte versie gemaakt?

 10. Jessica J. – Antwerp, Belgium – https://www.jessicajay.eu

  Ik vind die highlighter van Too Faced echt ongelooflijk mooi, maar ik sta – helaas – beter met warme tinten.

 11. chicamommarleen – Hi there, here's Marleen from the Chicamoms, my lifestyle blog. Check it out if you want! https://www.chicamoms.nl and https://www.instagram.com/chicamoms

  Leuk om te lezen, tx vd tips!

 12. Marieke – Getrouwd, moeder van een dochter (oktober 2013) en een zoon (oktober 2015). ZZP-er bij www.puntsgewijs.eu. Mijn hobby's zijn lezen, haken, een spelletje leggen, puzzelen, bakken/koken en knutselen met mijn kinderen.

  Ik gebruik echt nooit makeup, haha

 13. Rory Blokzijl

  Ik ben wel benieuwd naar de prijs van de kwast (al gebruik ik nu nog diegene uit de Goodiebox). Wat vervelend ook van dat wenkbrauwproduct. Het is niet heel goedkoop, dus jammer als het dan niet werkt.

 14. Maaike Gulden – Ik schrijf, spreek, train en adviseer op het gebied van social media en online marketing. Het is mijn passie om mensen wegwijs te maken in de wondere wereld van de sociale media.

  Volgens mij had je nog heel wat cadeaubonnen liggen. Wat een boel spulletjes

  1. Saskia – Maastricht - Netherlands – Woonachtig in het mooie Maastricht. Met twee katten en een echtgenoot. Blogt over het dagelijkse leven, het hebben van een caravan, lekker eten en af en toe een beetje sporty doen.

   Ik heb laatst een mooi highlighter pakket gewonnen, heb echter nog geen kwasten, dus die kwast spreekt me wel aan…

 15. Sanne – Netherlands – Door mijn ervaring als topsporter ben ik erachter gekomen hoe belangrijk gezonde voeding voor je is! Naast mijn sport is bloggen een passie van mij. Ik wil anderen inspireren en motiveren om gezond en gelukkig te leven. Nog meer blogs kan je vinden op www.bioteaful.nl. Eat en Feel Bioteaful ;)

  Wat een goede tips! Ik ga snel shoppen!

 16. Nicole Orriëns – https://www.huisvlijt.com http://www.momfever.com http://www.momshomerun.com https://www.bloggenenloggen.nl

  Wauw, dat zijn flink wat aankopen. Ik kom eigenlijk nooit bij Douglas omdat ik het idee heb dat het daar duur is.

 17. Me – Me die gevoelig, die onzeker, die ongeduldig, die veel wensenheb, die graag lekker eten, graag vakanties, graag shopping. Gek op schoenen, tassen, jassen, alle lleuke mooie spullen.

  Wat mooi aankopen. Mooie verpakking die too faced

 18. lodiblogt – Lodiblogt, staat voor family – fashion – fun. een site waar verschillende onderwerpen samen komen. Ik ben Lodi, ga zo langzaam aan richting de 50, getrouwd en moeder van 2 zonen (2007 & 2009). Bohemian, loop het liefst op hakken en gooi af en toe rijkelijk met roze confetti. Ik ben net zo georganiseerd als de categorieën op mijn blog, maar wel met een planner in mijn hand.

  Ik kop eigenlijk altijd Essence producten, hier ben ik altijd erg tevredener. Ik vind de bronzen wel hele mooie kleuren trouwens.

 19. Nadia – Veendam – Hi! Ik ben dus Nadia, een (bijna) altijd vrolijke mama uit het mooie noorden van het land! Wat ik het aller leukste vind is content creëren en dat doe ik dan ook op www.happinessfromme.com, happinessfromme is een family&lifestyle blog.

  Bij ons bij de Kruidvat hadden ze laatst een hele bak met make-up staan wat afgeprijsd was… Helemaal mijn kleuren, dus heb toen flink ingeslagen

  1. Henk Hofman – contentpublicist, vrijdenker, veggie, positieve realist, blogger, stadsmens maar verslaafd aan de bergen, dromer, Rotterdam, Houten ·

   Heb je een bepaald merk dat eigenlijk helemaal aan jouw behoefte voldoet? Of heb je dat perfecte merk nog niet gevonden?

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%%footer%%