IK-skin perfecting re-hydrating olie

IK-Skin Perfection re-hydrating olie, de hydraterende olie

IK-Skin Perfection is een huidverzorgingsmerk die zich richten op de natuur. Een merk wat ontwikkeld is op de voorkeuren van de natuur, zo is IK-Skin Perfection 100% vrij van microplastic en zijn veel producten vegan. Aan mij was het de taak om een heerlijke olie te testen. De IK-Skin Perfection re-hydrating olie, een hydraterende olie, voor het gezicht. In de winter heb ik altijd een erg droge huid en ook last van schilfers, een olie is dan niet te missen in je huidroutine. Van sommige oliën krijg ik puistjes, dus ik ben erg benieuwd hoe de samenstelling is en wat ik ervan vind.

Hydraterende olie, IK-Skin perfecting, huidverzorging, hydratatie, skincare, huid, skin, cosmeceutical

Ingrediënten

  • Prunus Amygdalus Dulcis Oil = Amandelolie. Een goede vochtinbrenger en houdt ook goed het vocht vast in de huid. Daarnaast zorgt het ervoor dat het je huid soepel houdt.
  • Simmondsia Chinensis Seed Oil = Jojoba-olie. Een olie die natuurlijke vormen van vitamine E bevat, waardoor het een antioxidanten werking heeft. Daarnaast werkt het antibacterieel en is het vochtinbrengend. Ook zorgt het ervoor dat de talgproductie in balans wordt gebracht. En ten slotte bevordert het de collageensynthese.
  • Oleyl Erucate = Het is een alcohol soort wat zorgt voor hydratatie.
  • Isostearyl Isostearate = Koolzaadolie. Het werkt hydraterend en houdt goed vocht vast.
  • Prunus Armeniaca Kernel Oil = Abrikozenolie. Functioneert als een sterke antioxidant en versterkt de huidbarrière.
  • Limonene = Geurstof limoen.
  • Citrus Aurantium Dulcis Oil = Citroenolie. Functioneert als sterke antioxidant, maar fungeert ook als geurstof.
  • Citrus Nobilis Oil = Mandarijnolie. Geurstof.
  • Tocopheryl Acetate = Vitamine E.
  • Helianthus Annuus Seed Oil = Zonnebloemolie. Het bevat vetzuren, zoals linoleic & oleic. Het versterkt de huidbarrière, vermindert huidirritaties en stabiliseert de talgproductie.

Wat vind ik van de ingrediënten van de IK-Skin Perfection re-hydrating olie

De IK-Perfection re-hydrating olie bevat diverse oliën die hydraterende, verzachtende en beschermende werkzaamheden hebben. Er zitten sterke antioxidanten tussen die je huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast bevat het ook een aantal oliën die de huidbarrière versterken van je huid.

Echter is er een kleine hoeveelheid aan geurstof toegevoegd wat de huid kan irriteren. Dit is per persoon zeer verschillend.

IK-Skin perfecting re-hydrating hydraterende moisturizing olie

Hoe is de IK-Skin Perfection re-hydrating olie in gebruik?

Op dit moment is mijn huid heel erg droog inclusief schilfers op mijn voorhoofd. Mijn grote hoop was om dit op te lossen en dat deze olie hier een bijdrage aan kan leveren. Ik kan je vertellen dat ik erg tevreden ben over deze olie. Mijn huid is meer gehydrateerd, zachter en heeft weer een mooie glow. Mijn schilfers zijn een stuk verminderd.

Ik heb de olie twee keer per dag gebruikt in combinatie met mijn Cerave moisturizer. Dit is een hydraterende moisturizer met aanvullende lipiden. Ik heb geen enkele keer last gehad van mee-eters of puistjes, ook geen neiging tot het ontwikkelen van.

Prijskwaliteit-verhouding IK-Skin Perfection re-hydrating olie

Het is een zeer goede olie met hydraterende, versterkende en beschermende stoffen. Mijn huid is verbeterd en ik ga het flesje zeker op gebruiken. Daarnaast heb je maar een paar druppels nodig om de huid goed te voeden. De prijs is €34,80 en dat vind ik een waardevolle prijs voor dit product. Het product is te koop bij IK-Skin Perfection.

IK-Skin perfection re-hydrating olie, hydratatie, voedende olie, huidolie, beschermende olie, jojoba-olie, huid, skin, cosmeceutical

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.