Huda beauty new nude

Huda Beauty New Nude oogschaduwpalette

Zoals je hebt kunnen lezen, ben ik 2 weken geleden een paar dagen op city trip geweest naar Londen. Toen wij dit gepland hadden, wist ik al wat ik ging kopen, namelijk het Huda Beauty New Nude palette. Dit palette kwam uit en ik was gelijk verliefd. Helaas niet in Nederland te verkrijgen. Het Huda Beauty New Nude palette bevat ontzettend veel sterke kleuren en prachtige glitters. Vandaag deel ik mijn mening over dit palette.

Huda beauty new nude palette

De verpakking van Huda Beauty new nude

Alleen de verpakking al.. Het is om te kwijlen. Ieder deel van dit palette is gewoon uniek. Het bevat een licht roze/wit achtige verpakking met roze letters. Als je hem opent zie je de traditionele verpakking met de ogen.

Huda beauty new nude

Prachtig toch? De binnenkant bevat ook het velletje met de ogen. Daarnaast bevat het een grote heldere spiegel, wat erg handig is als je op reis bent.

Spiegel binnenkant van oogschaduwpalette

De binnenkant van het palette

Binnenkant van oogschaduw palette

Wauw, wauw en nog eens wauw! De glitter kleuren springen eruit. Het bevat mooie nude tinten, maar je kan er ook een feest look mee maken. Dit zijn kleuren die ik zelf iedere dag gebruik.

Oogschaduw palette Huda beauty new nude
Close-up van alle namen
  • De namen 1e rij van links naar rechts: Bare, Crave, Play, Fantasy, Love Bite, Spranked
  • 2e rij van links naar rechts: Lace, Daydream, Tickle, Excite, Infatuated, Kinky
  • 3e rij van links naar rechts: Concealed, Secret, Tease, Raw, Charmed, Teddy

Swatches

Swatches rij 1 Huda beauty new nude
1e rij: Links naar rechts: Spanked, love bite, fantasy, play, crave, bare
Swatches rij 2 Huda beauty new nude
2e rij: Links naar rechts: kinky, infatuated, excite, tickle, daydream, lace
Swatches rij 3 Huda beauty new nude
3e rij: links naar rechts: teddy, charmed, raw, tease, secret, concealed

Dat ziet er goed uit. Het bevat ontzettend veel pigment. De glitterkleuren zijn erg glanzend en springen eruit. Dat was in het palette al, maar ook op de huid. De kleuren van de 2e rij tickle en lace zijn iets minder van pigment en vind ik iets wat vlekkig ogen. Ik ben benieuwd hoe zich dat uit op het oog zelf.

Gebruikte kleuren in bovenstaande ooglook: Concealed, play, seacret, teddy, raw, tickle & daydream.

Het aanbrengen ging erg gemakkelijk. Je hoeft maar heel zacht 1 keer in de oogschaduw te dippen en je hebt al veel pigment. Het blend makkelijk en heeft geen fall out. Zelfs niet bij de glitterkleuren.

Prijs-Kwaliteit verhouding

Je zult hem denk ik al aan voelen komen, ik ben verliefd. Prachtig! In alle opzichten vind ik dit palette mooi. Het werkt goed, functioneert goed en doet alles wat een oogschaduw zou moeten doen. Wel is dit palette aardig aan de prijs, namelijk €65,-.

Ik persoonlijk vind deze prijs meer dan waard voor dit palette. Mocht je dit palette nu ook willen aanschaffen dan kan dit online of in Engeland/Amerika. Online is hij vaak duurder rond de €75 en heb je vaak ook last van invoerkosten/verzendkosten. Ik heb dit palette gekocht bij een warenhuis in Londen.

Winkels die het verkopen online zijn: Ici Paris, Ebay, Sephora & ShopHudabeauty.

Zijkant inzoomen Huda beauty new nude

‘In dit artikel staan affiliate links. Dat betekent dat ik ene (kleine) commissie verdien wanneer jij een product koopt. Geen zorgen, jij betaalt niets extra.’

4 gedachten over “Huda Beauty New Nude oogschaduwpalette”

  1. Altijd leuk als iets goed bevalt en mooie kwaliteit biedt, alleen dan weer jammer dat het in NL niet beschikbaar is, vast wel via internet te bestellen of niet?

    Rob

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.