HEMA long lasting nagellak

HEMA long lasting nagellak in de kleur mintgroen

Nagellak is een leuk beautyitem om je make-up look en/of outfit af te maken met de juiste kleurencombinatie. Ik hou persoonlijk van pasteltinten en nudekleuren. Dit keer ben ik wel voor mintgroen gegaan, omdat ik hem niet te ‘schreeuwend’ vond, maar juist iets natuurlijk vond hebben. De kleur sprak diepte uit, wat ik juist mooi vond voor in de winter. Daarnaast sprak de finish mij aan en ben ik altijd al erg benieuwd geweest naar de nagellakjes van HEMA. De long lasting nagellak zou lang moeten blijven zitten, dus ik ben heel benieuwd of dit ook daadwerkelijk zo is. Ik ben benieuwd, jij ook?

Het aanbrengen van de nagellak, hoe gaat dat?

De HEMA long lasting nagellak in de kleur mintgroen is mijn eerste product van de test. De kleur vind ik heel mooi en sprekend. Diepgroen met een matte finish. Het kwastje is vrij dik, waardoor je in 1 beweging je gehele nagel kan bedekken met nagellak. Dat vind ik fijn, want dan werk je lekker snel. Na de eerste laag is hij eigenlijk al volledig dekkend, maar voor de zekerheid gebruik ik altijd twee laagjes, zodat hij ook goed blijft zitten als je bijvoorbeeld je nagels stoot om je handen een paar keer wast. Juist nu met corona was je je handen veel, dus ik ben benieuwd hoelang deze nagellak blijft zitten.

Hema long lasting nagellak kwastje, mintgroen
HEMA nagellak long lasting, nagellak, vegan, dierproefvrij, cruelty free, mintgroen

Is de HEMA nagellak dierproefvrij en eventueel vegan?

Tegenwoordig is het steeds belangrijker om te checken of een merk dierproefvrij en vegan is geproduceerd. Het is een kleine moeite om hierop te letten als je gebruik maakt van cosmetica. Daarom zoek ik tegenwoordig bij elk merk dit uit en vind ik dit een belangrijke eis. Gelukkig is deze nagellak volledig veganistisch en dus ook dierproefvrij.

Hoelang blijft de HEMA long lasting nagellak op zijn plek?

Uiteindelijk is de HEMA long lasting nagellak 1,5 dag blijven zitten. Dat valt mij wel tegen helaas, want ik vind hem wel super mooi, qua kleur, dekking en finish. De nagellak is vrij snel afgebrokkeld en zit nu op 4 vingers al niet meer mooi. Dat is flink balen, want dat betekent dat je maar 1 dag echt kan genieten van je nagellak en daarna weer opnieuw je nagels moet lakken. De HEMA nagellak kost €2,75, dus dat is wel budgetproof en verklaart misschien de korte duur.

HEMA nagellak

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.