health booster

Health Boost van Natuurlijk Presteren, een krachtige green juice

De Health boost van Natuurlijk Presteren is een krachtige green juice met maar liefst 27 soorten groenten en fruit. Het zit dus boordevol met antioxidanten, wat niet alleen goed is voor het lichaam, maar ook voor je huid. Antioxidanten zorgen ervoor dat schadelijke stoffen van buitenaf, zoals UV-licht, beter tegengehouden kunnen worden. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend goed voor je algehele gezondheid. De meeste mensen eten te weinig groenten en fruit, en met dit kleine drankje kom jij heel snel aan al je vitamines en mineralen.

Over het bedrijf Natuurlijk Presteren

Natuurlijk Presteren is opgericht door Jochum Smid, een biochemicus. Hij heeft natuurlijke hulpmiddelen ontwikkeld vanuit eigen behoefte, maar wel 100% wetenschappelijk gebaseerd. Hij is constant op zoek naar nieuwe betrouwbare informatie op het beste product te ontwikkelen die aan zijn eigen verwachtingen voldeed. Ook zag hij om zich heen tijdens zijn studie, dat veel mensen naar illegale middelen probeerde te grijpen, maar hij bedacht een veilig alternatief en ontdekte vele voordelen.

Wat voor soorten groenten en fruit bevat de Health Boost?

De Health Boost van Natuurlijk Presteren bestaat dus uit 27 soorten groenten en fruit, maar ook uit tarwegras, chlorella en groene thee. Er staat helaas niet precies beschreven welke soorten het exact Maar op de website staat dit wel beschreven, namelijk: Spinazie, boerenkool, frambozen, paprika, banaan, broccoli, witte kool, pastinaak, kiwi, mango, pruimen, gember, cranberry, limoen, sinaasappel, kers, citroen, bloemkool, rucola, alfalfa, erwt, bosbes, aardbei, wortel en radijs.bevat. Daarnaast bevat het 3,6 gram vezels van Tarwegras, Appel en Acacia Arabica. Ook bevat het twee mineraalrijke superalgen. En tot slot topkwaliteit aan enzymen en probiotica. Probiotica heeft een bewezen werking voor het microbioom van de darm.

Wat voor voordelen heeft de Health Boost van Natuurlijk Presteren?

Groenten en fruit zijn natuurlijk sterke antioxidanten die het lichaam beschermen tegen schadelijke stoffen. Tegen indringers die je lichaam willen binnendringen, zoals bacteriën, virussen, maar ook uitlaatgassen en UV-licht. Ook helpt het energie vrij te maken uit voeding, waardoor je minder vermoeid zal zijn omdat je beter voedingstoffen kan opnemen. Daarnaast heb je een lager risico op hart- en vaat ziekten, minder kans op darmkanker en een lager risico op diabetes type 2 en longkanker.

Hoe werkt de green juice Health Boost?

Je hebt 5 gram nodig voor een glas sap en er zit in een pot ongeveer 300 gram, dus je kunt 60 sapjes maken. Ook kun je ervoor kiezen om 10 gram te nemen, als je bijvoorbeeld weet van jezelf dat je heel weinig groenten en fruit binnen krijgt. Je mengt de poeder met water en roert het door elkaar. Vervolgens kun je het direct drinken.

Ik heb het product getest en normaal vind ik zulk soort sapjes erg smerig, maar deze viel mij reuze mee. Ik drink het redelijk gemakkelijk op en vond het erg goed te doen. Je proeft geen duidelijke groentes, maar meer echt groene thee met een vleugje citroen vond ik persoonlijk.

@skincarebynaomi

#TeamUSATryout #healthboost #healthboosters #greenjuice #greenjuicechallenge #groentensap #greenjuicedetox #fyp #foryourpage #foryoupage

♬ AIN’T GONNA STOP – Carol Kay

De green juice Health Boost van Natuurlijk Presteren kost €44 voor 300 gram bij Natuurlijk Presteren.

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.