HairLust haarmasker en haargroeisnoepjes

HairLust haargroeisnoepjes en haarmasker

De haargroeisnoepjes zijn een hele hype tegenwoordig, iedereen wil langer en voller haar. Ik mocht van HairLust de haargroeisnoepjes en het haarmasker uittesten om te kijken wat ik er van vond. Het fijne van HairLust is dat er geen rotzooi in de producten zit. Het bevat juist boordevol vitamines, het is vegan en allergeenvriendelijk. Daarnaast is het suikervrij en biedt het nog vele andere voordelen. Ik heb 1 hele pot gebruikt en heb een aantal weken lang het haarmasker van HairLust getest. Lees snel mee om te kijken of het ook iets voor jou is.

Wat is HairLust voor organisatie?

HairLust is een Deens merk dat zich inzet om natuurlijke schoonheid te verbeteren en te behouden. Zij richten zich op natuurlijke producten voor zowel innerlijke als uiterlijke haarverzorging. Hun doel is om de strijd aan te gaan met dun haar en haaruitval. Het is het enigste Scandinavische merk dat zich niet alleen focust op interne of externe haarverzorging, maar ook op de efficiënte combinatie van beide.

Kopenhagen, Denemarken

HairLust gebruikt alleen maar pure ingrediënten die groot verschil maken en niet ten koste gaan van jouw gezondheid. Het bevat natuurlijke ingrediënten en zorgvuldig samengesteld uit verschillende essentiële vitaminen, mineralen, aminozuren en andere voedingsstoffen die elkaar effectief aanvullen. Elk product is in nauwe samenwerking met chemici, apothekers en voedingsdeskundigen in Duitsland en Denemarken.

HairLust onderscheidt zich door de focus op het creëren van synergetische effecten tussen alle ingrediënten in de voedingssupplementen voor haar en in haarverzorgingsproducten.

HairLust haargroeisnoepjes (Gummies)

De HairLust haargroeisnoepjes, ook wel ”Hair Growth Formula Gummies” genoemd, zijn smaakvolle kauwbare vitamines voor het haar met een laag caloriegehalte. Ze zijn rijk aan vitamines en mineralen, zoals bitotine en zink, zonder afbreuk te doen aan de smaak en welzijn.

Biotine wordt ook wel B8 genoemd. Je hebt dit nodig om energie uit eten vrij te maken. Verder speelt het een rol bij vetzuren en draagt het bij aan het behoud van een normale huid, normale haren en een normale werking van het zenuwstelsel. Te weinig biotine kan huidafwijkingen, bloedarmoede en depressie veroorzaken.

De samenstelling van biotine, foliumzuur, B5, B6 en B12 vormt de perfecte combinatie om het haar van binnenuit te verzorgen.

Waarom is dit de perfecte combinatie?

Foliumzuur wordt ook wel vitamine B11 genoemd. Het is nodig voor de groei en goede werking van het lichaam en voor de aanmaak van witte en rode bloedcellen. Bij een tekort aan foliumzuur ontstaat bloedarmoede.

Vitamine B5, ook wel pantotheenzuur genoemd. Het is belangrijk voor de energievoorziening van het lichaam, de opbouw en afbraak van eiwitten en vetten. Eiwitten zijn belangrijk voor de opbouw van je haren. Te weinig zorgt voor haaruitval.

Vitamine B6 is belangrijk voor de stofwisseling, vooral voor de afbraak en opbouw van aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Het reguleert de werking van bepaalde hormonen en is nodig voor de groei, de bloedaanmaak en een goede werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel.

Vitamine B12, ook wel cobalamine genoemd. Het is nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen. Rode bloedcellen zijn nodig om zuurstof in je bloed te vervoeren en ook voor een goede werking van het zenuwstelsel. Daarnaast geeft het energie, levenslust, verbetert het je geheugen, concentratie, beschermt het tegen allergenen en giftige elementen.

De combinatie van verschillende soorten vitamine B zorgt ervoor dat ze onderling nauwkeurig met elkaar samen werken. Doordat het je stofwisseling verbetert en vaak bijdraagt aan de opbouw van vetten, eiwitten en aminozuren versterkt het je haar, nagels en je huid.

Wat vind ik van de HairLust haargroeisnoepjes?

De snoepjes smaken heel erg lekker, niet te zoet, maar wel lekker. Ik kijk elke dag er weer naar uit om dat lekkere snoepje te nemen. Het kauwt makkelijk en is ondanks de smaak suikervrij. Dit vind ik vooral erg fijn, want je wilt natuurlijk niet in zo’n gezondheidssnoepje veel suiker tegenkomen.

Ik heb 1 gehele pot geslikt waar 90 gummies in zit. Je moet er 3 per dag innemen wat betekent dat je met 1 pot 30 dagen kan doen. Na 30 dagen moet je zeker resultaat gaan zien.

Ik kan niet perse zeggen dat mijn haar langer is geworden, omdat je dan eigenlijk van tevoren echt je haar elke maand moet meten hoe hard het normaal groeit. Als je dat dan weet, dan kun je vanaf het gebruik van de gummies ook je haar gaan meten. Aangezien ik dit niet heb gedaan, kan ik geen eerlijk oordeel geven.

Wel heb ik gemerkt dat mijn haar er voller uit ziet en meer glanst. Het voelt wat sterker aan als ik het vast hebt.

HairLust haargroei & beschermende masker

Het masker ruikt net als de gummies super lekker zoet, bijna identiek qua geur. De formule is vrij dik en echt als een maskervorm. Nadat ik mijn haren heb gewassen met de ShampooBar, gebruik ik het HairLust haarmasker in mijn puntjes tot ongeveer halverwege mijn haar. Ik hou er niet van om mijn gehele haar met haarmasker te behandelen, omdat mijn hoofdhuid redelijk vet kan zijn. Daarentegen zijn mijn punten vaak droog, waardoor ze er sneller onverzorgd uit zien.

Direct na de eerste keer gebruiken merkte ik dat mijn punten er veel verzorgder en frisser uitzagen. Niet meer zo droog en gespleten. Het haarmasker is ook geschikt voor droog, breekbaar of dun haar. Mijn haar is inderdaad dun en de punten droog, dus dat komt sterk overeen.

Qua ingrediënten bevat het actieve plantaardige micro-eiwitten en effectieve platnaardige plantextracten zoals aloë vera, acai en haver. Hierdoor krijgt het masker een krachtige antioxidanten werking, het geeft hydratatie, voedt en versterkt het haar. Je haar wordt hersteld van binnenuit door de micro-eiwitten en dragen bij aan de verlenging van de levenscyclus van je haren.

Prijs-kwaliteit verhouding producten van HairLust

De producten van HairLust bevallen mij goed, zowel de haargummies als het haarmasker. Wel zou ik het haarmasker sneller gebruiken dan de haargummies, omdat het wat onnatuurlijk voelt om dit dagelijks te gebruiken. Ik ga dan liever voor een B-complex vitamine, dan een hairgummie.

Ondanks dat het niet natuurlijk voor mij voelt, ben ik wel tevreden over de ingrediënten. Het bevat veel voordelen en echt geen rommel. Mijn haar is zichtbaar verbeterd, vooral mijn haarpunten.

Er zijn diverse redenen waarom je dit product zou kunnen aanschaffen, zoals bij een zwangerschap of na stress. Deze producten zouden dan een uitkomst kunnen zijn om de gezondheid van je haren op peil te houden.

De haargummies kosten €32,95 per stuk en het haarmasker kost €26,95 per stuk. Daarnaast zijn er nog diverse andere soorten beschikbaar voor mannen en ook capsules mocht je dit fijner vinden. Ook het haarmasker is in verschillende soorten verkrijgbaar en er bestaan ook shampoo’s, olies , serums en pakketten. Voor de gehele collectie kun je en kijkje nemen op HairLust.

3 reacties op “HairLust haargroeisnoepjes en haarmasker”

  1. Natizavdl – Welkom op Natizavdl! Dit is mijn blog waar je wekelijks artikelen leest over beauty, lifestyle en travel

    Toch vind ik haargummies maar een raar idee! haha

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%%footer%%