Goodiebox februari producten

Goodiebox februari 2019

Goodiebox is een verrassingsbox vol met leuke verzorgings-, beauty- en haar- producten. De boxen worden elke maand rond de 2e week verstuurd. Ook heeft elke box zijn eigen thema, wat het extra leuk maakt. Hierbij kun je denken aan de seizoenen, kleuren en quotes, maar ook hele andere dingen waar je niet aan zou denken.

In elke box zit een beschrijving met het thema, de producten en de losse verkoopprijzen.

Daarnaast is het voordeel van goodiebox, dat je helemaal zelf kan instellen wat jou voorkeuren zijn. Het blijft een verrassingsbox, maar je kan wel altijd je huidskleur, haarkleur, oogkleur en huidtype aangeven. En dan is er nog 1 voordeel, mochten producten niet bij je passen? Dan kun je deze altijd omruilen voor een andere kleur/product.

Even kort wat informatie over de goodiebox.

 • Goodiebox is maandelijks opzegbaar
 • Goodiebox kost €19,95 en je ontvangt een minimale waarde van €65,-
 • Het bevat altijd 5-7 producten met voornamelijk full size producten
 • Houdt rekening met jou beauty-profiel

Deze maand was het thema ‘’Powered by’’, een thema die bij iedereen goed past, want iedereen heeft POWER!  En mocht je nou nog niet helemaal geloven dat jij die power hebt? Dan krijg je hopelijk na deze review, de power om deze prachtige producten aan te schaffen. Want het zijn weer pareltjes!

Vandaag neem ik jullie mee in mijn kijk op de producten, maar ik kan je alvast verklappen dat ik best wel enthousiast ben geworden van deze box! Er zaten namelijk 6 producten in, waarvan 4 fullsize producten. Dus een goede aanwinst.

Rauns Borg, hand cream Nordic, all skin types (100ml)

Een handcrème, altijd handig toch? Het heeft een mooi formaat voor in de tas. Daarnaast vind ik het een simpel design, maar wel mooi klassiek door het wit/grijze contrast.

De formule van de handcrème voelt gelijk al heel zacht aan. Als ik hem insmeer op mijn handen, klopt dit eerste gevoel ook. Hij trekt snel in, voelt zacht aan en hydrateert goed. Hij plakt totaal niet.

Kortom, een goede handcrème in een fijn formaat.

Los kost deze handcrème €16,70

Batiste droogshampoo, rose gold (50ml)

Helaas geen groot formaat, maar dat past ook bijna niet in de box! Deze droogshampoo, gebruikte ik stiekem al dagelijks. Het is zo’n fijn product. Hij doet echt alles wat ze voorspellen.

Een droogshampoo kun je namelijk gebruiken voor het wegwerken van vet haar of om volume te creëren. Heel makkelijk om een wasbeurt uit te stellen.

Ik vind het zelf belangrijk dat een droogshampoo niet teveel witte waas achterlaat. Daarnaast  dat het genoeg volume geeft en ook het vette weghaalt, want dat is ten slotte het doel van een droogshampoo.

Dit product komt deze dingen na, heeft een lekkere geur en deze kleine verpakking is handige om mee te nemen voor op reis!

Los te koop voor €2,19

Mesauda milano, Rock nail hardening base coat

Een base coat, altijd handig. Hij was toevallig op, dus dat kwam goed uit. Ik ben benieuwd wat voor speciaals deze base coat heeft. Volgens de beschrijving zorgt hij voor een grondlaag, een toplaag, een verharder en als een glanzende nagellak. Dat is heel wat vind je ook niet?

Glanzen doet hij zeker, hij voelt fijn aan op de nagels. Droogt heel snel op, maakt de nagelranden wat witter. Of hij echt verhard durf ik niet te zeggen, omdat ik altijd al erg harde nagels van mijzelf heb. Ik hoor graag jullie mening als jullie deze nagellak ook hebben ontvangen!

Kortom een fijne basecoat, die redelijk doet wat hij zegt.

Los kost deze €9,-

Bellápierre Cosmetics, banana setting powder (4gram)

De hype is ook overgeslagen naar Goodiebox. Wie heeft er nog niet van gehoord, de banana powder! Volgens de verhalen een ontzettend fijne poeder, met een gele ondertoon die een fris matterend effect moet creëren. Daarnaast zou het de kleur van je foundation moeten oplichten en de roodheid en verkleuring tegengaan.

De poeder zou je kunnen gebruiken onder de concealer om het beter te laten zitten. Je kunt het erover heen gebruiken, om het te matteren. Daarnaast kun je het ook gebruiken als oogmake-up, als basis voor je oogmake-up of om je gehele gezicht af te poederen.

Het is een fijne basispoeder om in je make-up stash te hebben, omdat het geschikt is voor alle huidtypes. Het is een neutrale poeder, die je een fris effect geeft. Ik vind het een fijn poeder. Het maakt mijn huid niet droger en geeft een zacht effect.

Los kost dit poeder €25,-

AME, Much More Lashes Mascara

Mascara, een product wat je eigenlijk altijd wel nodig hebt. Ongeveer elke 3 maanden heb ik wel een nieuwe nodig. Deze mascara, zag er interessant uit. Het heeft wel een beetje apart borsteltje, de ene kant heeft erg korte haartjes en de andere kant lange haren. Dit effect kan wel eens verrassend zijn, omdat je zo elk wimpertje goed kan meepakken en je niet 2 mascara’s nodig hebt. Daarnaast kun je de korte haren goed gebruiken voor je onderste wimpers.

Er wordt helaas niet besproken of hij waterproof is of niet, meestal staat het er dan op, dus ik ga er vanuit dat hij dat niet is. De verpakking vind ik helaas wel erg goedkoop aanvoelen, het is echt zo’n typisch plastic gevoel en de verpakking springt er niet heel erg uit.

Los te koop voor €10,-

Miqura, preparty moisturizing mask

Klinkt goed toch? Een soort oppeppertje voordat je gaat stappen? Zo omschrijven ze dit masker, het geeft je huid net een beetje extra power voordat je het weekend in gaat. Het laat de huid stralen. Je kunt hem natuurlijk ook gewoon lekker doordeweeks gebruiken, om te stralen op je werk of school.

Het masker bestaat uit maar liefst 3 lagen die zich aan je gezicht hechten en een glimlaagje op je huid achterlaten zonder dat het masker uitdroogt. Het is een hydraterend masker, geschikt voor elk huidtype. Ik ben benieuwd of hij ook echt geschikt is voor de hele droge huid. Zo te zien aan de ingrediënten zitten er genoeg hydraterende en verzorgende ingrediënten in.

Je gebruikt het masker na dat je het gereinigd hebt, daarna plaats je het masker op het gezicht, laat je het 15 minuten zitten en ten slotte verwijder je het van je gezicht. Een voordeel is dat je het niet hoeft af te spoelen.

Los te koop voor €9,50

Eindoordeel

Ik vond het een erg leuke box, zeker het geld waard. De totale waarde bedroeg namelijk maar liefst €72,39 en dat voor maar €19,99. Het enigste nadeel vond ik de verpakking van de mascara, maar daar kunnen we wel meeleven want de inhoud was wel goed!

Ben jij enthousiast geworden? Je kunt je eigen box bestellen op de site van Goodiebox.
Als nieuwe member krijg je er namelijk altijd een extra cadeau erbij, deze maand is dat de scrubmask van JorgObé t.w.v. €26,-

46 reacties op “Goodiebox februari 2019”

 1. Marieke – Getrouwd, moeder van een dochter (oktober 2013) en een zoon (oktober 2015). ZZP-er bij www.puntsgewijs.eu. Mijn hobby's zijn lezen, haken, een spelletje leggen, puzzelen, bakken/koken en knutselen met mijn kinderen.

  Goodieboxen zijn altijd zo leuk en verrassend om uit te pakken! Ik houd daar wel van. Leuke box!

 2. That One Time – Netherlands – Janet Dutch travelwriter on That One Time Content creator - blogger - writer - photographer Nature- outdoorsjunkie

  Ik vind dit soort boxen altijd wel leuk, maar gebruik het merendeel van de producten niet dus dan vind ik het zonde om aan te schaffen.

 3. sandravda2110

  Wat een leuke box. Ik was vroeger geabonneerd op Deautybox en keek er elke maand naar uit. De droogshampoo en het merk Bellapierre heb ik toen leren kennen

 4. Amy - Sommarmorgon.com

  Wat leuk, zo’n box! Net een cadeautje dat je binnen krijgt.. en zeker met zulke producten! Ik heb ooit een vergelijkbare box geprobeerd, maar gebruikte helaas heel veel producten niet (vooral gezichtsverzorging – i.v.m. moeilijke huid gebruik ik liever eigen producten), dus heb het uiteindelijk opgezegd.

 5. fairhups

  Is er ook zo’n soort box maar dan met ecologisch verantwoorde producten? Ik ben daar namelijk helemaal naar overgestapt omdat ik minder afval wil achterlaten en minder chemische spullen op wil doen/door wil spoelen. Dat zou dus super leuk zijn als dat er zou zijn!

 6. kiki – Een Lifestyleblog met een humoristische twist! Ga naar http://www.kikiskloset.nl

  erg fijne producten zo te zien. Ik vind wel dat je tegenwoordig wordt doodgegooid met beautyboxen

 7. Nadia – Veendam – Hi! Ik ben dus Nadia, een (bijna) altijd vrolijke mama uit het mooie noorden van het land! Wat ik het aller leukste vind is content creëren en dat doe ik dan ook op www.happinessfromme.com, happinessfromme is een family&lifestyle blog.

  Ik word altijd zo hebberig van dit soort dozen! Heerlijk om zo elke maand verrast te worden met een goodiebox.

 8. Francis van Mamazetkoers – Drunen – Hey, ik ben Francis en het gezicht achter deze website. Ik woon samen met mijn man Jeffrey en onze twee kindjes Ize (2015) en Luke (2017) in Drunen. Mamazetkoers gaat over mijn koers in het moederschap waarin ik zo dicht mogelijk bij mijzelf probeer te blijven. Ik schrijf over mijn dagelijks leven, mijn worstelingen, deel hoogte- en dieptepunten maar laat ook andere mama’s aan het woord. Je vindt hier dus alles over no-nonsense moederschap, lifestyle en voeding en gezondheid. Mamazetkoers is een platform die handvatten biedt zodat jij ook jezelf durft te zijn! Laat je inspireren om ‘gewoon’ je ding te doen, je laten genieten van het moederschap zónder jezelf te verliezen. Ik stel me open voor jou, durf jij de uitdaging aan te gaan en jezelf open te stellen voor de mensen om je heen?

  Wat een prachtige box. Hebben hebben hebben!

 9. Rory Blokzijl

  Ah wat is ie fijn deze maand hè. Ik heb ‘m ook ontvangen en ik ben echt hartstikke tevreden over alle items. Ik begrijp wat je bedoeld over de huls van de mascara, maar hij doet het wel heel erg goed (separeren van de haartjes). Hij haalt het niet bij mijn favoriet de Lancôme Hypnôse Drama, maar het is dan ook een heel andere prijsklasse.
  De nagellak is heel fijn. Ik heb ‘m nu al ruim vijf dagen op mijn nagels. Hoe hij werkt als verharder kan ik nog niet beoordelen. Maar de glans is mooi. Hij blijft lang zitten. Voorheen had ik een all-in-one van Essie en daarvoor van ANNY. En ik ben heel blij met deze variant.

  1. Wat leuk dat jij ook zo enthousiast bent over deze box!! Ik geloof inderdaad ook wel dat de inhoud van de mascara top zal zijn door die speciale haartjes. Mijn nagels glimmen inderdaad ook nog steeds, top spul!!

 10. All Kinds of Things BLOG – Het All Kinds of Things BLOG gaat over alledaagse dingen, kleine gesprekjes over "van alles en nog wat". Het gaat over Boeken, Films, Koken, Kinderen, Breien, Haken, Reizen, Winkels, Horeca en wat er verder nog op mijn pad komt. Niet al te hoogdravend, niet over mode, niet over make-up, en al helemaal niet over ouder worden!

  Jemig! Echt goedkoop! Hoe doen ze dat? Leuk dat je dit weer hebt willen reviewen, daar hebben we wat aan. Gr. Jeannet

 11. Life of a passion – Hi everyone! I’m Laure Passchyn. Born and raised in Belgium but I got a taste of other cultures thanks to my parents. I am 23 years old and currently still studying. I successfully obtained my bachelor and master of science in Handelswetenschappen, specialized in Marketing. That gave me a taste for social media and blogging and thus I’m trying to obtain my Postgraduaat Digital Marketing and Communication (fingers crossed). I decided to start my own travel blog filled with my adventures to inspire or help other people. At first I found it hard to find a proper name for my blog, but then my friends gave me an idea. When I traveled to the U.S. for the first time, the officer at the immigration bureau pronounced my name as Lori (for those who speak dutch know that it’s not pronounced that way). During that trip I also noticed that they had trouble pronouncing my last name as well. I went to Google Translate, typed in my last name and clicked on the sound-button; Passchyn was pronounced as Passion. Nice! So back to my friends. I told them that story and they found it so funny they started to call me Lori Passion. Everything I do, I do it with Passion. The name stuck and I transformed it to Life of a Passion (life of a Passchyn). I hope that you’ll enjoy my stories about my adventures! If you want to contact me, do not hesitate!

  Ziet er inderdaad een leuke box uit! Dit doet me er aan denken dat ik nog een eyeliner moet kopen!

 12. Vickylicious – Hallo! Ik ben Vicky en jawel, ik hou van koken! Het is niet enkel mijn hobby maar ook mijn passie. Volg mijn blog en laat je inspireren door de gerechtjes die ik maak.

  Wat een leuke box! Ik ben ook dol op zulke producten, heb al getwijfeld om de box eens te kopen…

  1. Ik heb ook heel lang getwijfeld. Ik heb toen tegelijkertijd de styletonebox & Goodiebox besteld en die krijg ik nu maandelijks binnen en geloof me het is echt een feestje elke maand als ze binnnen komen!!

  2. Life by - Mandy Eggens

   Dit was ook een gave box! Ik hou van die droogshampoo, heb ik ook standaard in huis en in mijn tas. Die handcreme lijkt me ook lekker. Ik kan niet wachten op mijn volgende box

 13. Nicole Orriëns – https://www.huisvlijt.com http://www.momfever.com http://www.momshomerun.com https://www.bloggenenloggen.nl

  Ik heb op het moment enorm droge handen, dus vooral die handcreme lijkt mij wel wat!

 14. twoofwands

  Wel leuk zo’n box! Elke keer twijfel ik of ik het wel of niet moet doen, het is wel leuk elke keer zo’n “cadeautje”! Maar een aantal van deze items zijn bijv. voor mij niet interessant, dan is het zonde van de producten!

 15. cauwelaers

  Ziet er mij een enorme leuke box uit! Ik twijfel al enige tijd om deze ook te nemen. Vooral het feit dat je kunt kiezen wat je voorkeuren zijn maakt het extra interessant!

  1. Poeh, nee dat durf ik niet te zeggen. Ik kan verder ook niet veel informatie erover vinden en er staat ook erg weinig op de verpakking. Ik vermoed dat het dan niet hypo allergeen is. Deze mascara heb ik een paar maanden geleden eens gekocht toevallig en die vind ik ook wel fijn: Hypoallergenic – Hypoallergene Long Wear Mascara. Deze kun je kopen bij bol.com

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%%footer%%