Goodiebox april 2019

Goodiebox April 2019

Het is lente! En de Goodiebox van April is weer bezorgd. Deze keer is het een mooie blauwe lente-achtige doos. Erg fleurig. Ik ben erg benieuwd wat er deze keer allemaal voor leuke dingen in zit. Het thema wat Goodiebox deze keer gekozen heeft heet ”Dancing in the Rain”, niet heel toepasselijk voor het weer wat we nu hebben. Maar ik denk toen het ontwikkeld werd dat het nog erg veel regendagen waren. Vandaag schrijf ik weer mijn mening over alle producten die in deze box te vinden zijn.

Thema gids goodiebox april 2019

Korte informatie Goodiebox

 • 19,95 per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Elke box bevat 5 of 6 fullsize producten
 • Persoonlijk profiel met voorkeuren van beautyproducten
 • Minimale waarde per box is €65,-
 • Goed voor het milieu en dierproefvrij

Thema ”Dancing in the Rain”

Deze maand is het thema zoals gezegd ”Dancing in the Rain”, nu helaas niet erg toepasselijk door het zomerse weer, maar vorige week was het nog erg fris en regenachtig. Je kan deze zin nu opvatten als dansen onder de tuinslang in de zon.

Goodiebox April 2019

Volgens Goodiebox hebben ze dit thema gekozen, omdat er altijd van die dagen zijn waar alles soms tegen lijkt te zitten. Zoals bijvoorbeeld: je bent te laat, kunt je sleutels niet vinden, het regent, stoplichten werken niet mee etcetera. Maar er zijn ook dagen dat er juist veel vrolijkheid is. Je springt gelijk je bed uit en hebt zin in de dag, ook al is het een regenachtige dag. Deze positiviteit wilt Goodiebox tot recht laten komen in deze box.

Tip van Goodiebox:

Zet de goodiebox als reminder op je nachtkastje en word wakker met een positieve mind en de gedachte: wat de dag ook brengt, ik geef er een silver lining aan. I am going to dance in the rain!

Wat is de inhoud van de box?

Deze box bestaat uit maar liefst 6 fullsize producten!

 • Miqura, hair steam mask
 • Fulgent World, bokkepoot nagelverzorging
 • Goodiebox, detangler brush
 • Daily Concepts, exfoliating body scrubber
 • Nails Inc., anti social climber nail polish
 • Human + Kind, shower mousse
Goodiebox April 2019 buitenkant

Miqura, hair steam mask

Klinkt interessant, een stoom masker voor het haar. Zoiets heb ik nog niet vaak voorbij zien komen. Het is een masker wat erg geschikt is voor droog haar. Het bevat namelijk voedende ingrediënten zoals: arganolie, zijde-aminozuren en essentiële oliën.

Je kunt het gebruiken door eerst je haar normaal te wassen, het droog te maken en daarna je haar vast te zetten in een losse knot. Vervolgens maak je het masker open, smeer je het op je haren en masseer je het rustig in. Laat het 10-15 minuten intrekken met een handdoek om. Uiteindelijk kun je het uitwassen en is je haar weer fris, fruitig en verzorgend.

Prijs: €9,50 en los te koop bij nicebeauty.com

Fulgent World, bokkepoot nagelverzorging

Erg handig, een product wat ik nog niet in mijn bezit had. Je kunt dit product gebruiken voor het wegduwen van de nagelriemen. Daarnaast kun je het gebruiken om je nagels schoon te houden. Het voordeel van deze bokkepoot is dat de hoeken zijn afgerond, waardoor de nagel niet wordt beschadigd. De nagelriemen kunnen hierdoor zacht naar achteren worden geduwd zodat je nagels alle ruimten hebben om te groeien.

Bokkepoot goodiebox april 2019

Prijs: €13,-

Goodiebox, detangler brush

Toen ik dit product zag ging ik glimlachen. I love this brush. Sinds ik tot de ontdekking ben gekomen dat deze borstel bestaat wil ik niet anders meer. Ik had hem dus ook al in mijn bezit, maar ik ben erg blij dat ik nu een 2e heb.

Haarborstel goodiebox april 2019

Deze borstel zorgt namelijk ervoor dat je haar zowel nat als droog geborsteld kan worden. Daarnaast zorgt hij ervoor dat je veel minder pijn hebt als er klitten ontstaan en je hebt minder haaruitval. Het geeft minimale haarbreuk met een vol en gezond resultaat. Je verhoogt de glans in je haar, maar ook je positieve mind.

Prijs: €14,95 soort gelijke borstels van andere merken zijn te koop bij Douglas.

Daily Concepts, exfoliating body scrubber

Heerlijk, een scrubproduct. Scrubben is erg goed voor de huid, want het zorgt ervoor dat het de dode huidcellen verwijderd. Hierdoor wordt er weer een nieuwe huidlaag gecreëerd.

Scrubproduct goodiebox april 2019

Dit product zorgt ervoor dat je huid op een milde wijze dode huidcellen op gevoelige gebieden en op de plekken die een beetje meer exfoliatie kunnen gebruiken. De scrub geeft het beste resultaat wanneer je hem in cirkelvormige bewegingen over je lichaam aanbrengt.

Prijs: €6,95 en los te koop bij JohnBeerens.

Nails Inc. , anti social climer nail polish

Nagellak, een product wat ik de laatste tijd erg weinig gebruik. Het herinnert mij dat ik echt weer vaker tijd hierin moet steken. Het ziet eruit als een erg mooi zacht kleurtje, daar hou ik wel van! Deze roze kleur heeft een klassieke elegantie en is de ultieme finishing touch voor mooie en verzorgde handen.

Nagellak goodiebox april 2019

Voor een langdurig effect kun je het beste een base en topcoat gebruiken. Bij het aanbrengen van de kleur krijg je gegarandeerd een happy gevoel die je voorlopig ook niet meer kwijt raakt.

Prijs: €11,- en los te koop bij Nailsinc.

Human + Kind, shower mousse

Altijd handig en lekker een shower mousse. Een product wat je elke dag gebruikt. Ik spaar stiekem deze bussen altijd op de voor de vakantie, zodat ik dan lekkere doucheschuim mee kan nemen. Het is een luxe vegan shower mousse. Het heeft een heerlijke geur. Daarnaast is het allergievrij en vol met natuurlijke extracten waardoor het zelfs geschikt is voor de allerdroogste huidtypes. Nou mocht ik nou net gezegend zijn met een extreem droge huid, dat komt goed uit!

Shower mousse Human + kind goodiebox april 2019

Prijs: €9,95 en los te koop bij bol.com

Prijs-kwaliteit verhouding en conclusie

Een box vol met 6 fullsize producten, dat vond ik erg leuk om te zien toen ik deze box binnen kreeg. Ik ben wel enthousiast over elk product. Het zijn producten die ik eigenlijk bijna allemaal wel dagelijks gebruik. Wat ik wel jammer vind is dat er geen spectaculaire producten bij zitten. Normaal zit er altijd wel een product bij wat ik nog niet kende, of wat heel bijzonder is. Dat heb ik helaas bij deze box niet. Al met al was het wel een heel goed gevulde box. De volledige waarde van deze box was €65,35 voor maar 19,95! Toch best een goede deal? Wil jij dat ook? Bestel hem dan nu bij Goodiebox via deze link.

Gehele goodiebox april 2019

13 gedachten over “Goodiebox April 2019”

 1. Debby - Barcelonamom.com

  Ik ken dit concept nog niet, maar klinkt erg leuk. Helemaal om nieuwe producten uit te proberen!

 2. Een heel fijn gevulde box, niet verkeerd. Ook leuk om diverse producten te ontdekken die je voorheen nog niet kent. Een leuke, fijne ontdekking

 3. Ik vond deze box persoonlijk een beetje tegenvallen. Het masker lijkt me wel interessant en de douche foam is heerlijk! De nagellak is ook mooi maar de bokkepoot en die spons is niks voor mij en de borstel had ik helaas al, maar die is wel fijn.

 4. Wat een fijne producten allemaal zeg. Ik zou staan te popelen om het allemaal uit te testen. Zelf ben ik erg benieuwd naar het Miqura, hair steam mask.

 5. Het is zeker een mooi gevulde box en natuurlijk goedkoper dan wanneer je het los zou kopen. Toch zou het voor mij nog duur zijn in de zin dat ik per maand nooit 20 euro uitgeef aan verzorgingsproducten, ik heb ook zo mijn vaste producten die ik gebruik, dus voor mij zou het niets zijn. De naam vind ik erg leuk bedacht deze maand, april doet wat hij wil tenslotte 🙂

 6. Wat een leuk concept! Ik durf dit nooit. Ik heb een ontzettend gevoelige huid dus ben bang dat ik niet zo veel met sommige producten kan. Verder denk ik altijd dat je echt een mega voorraad krijgt doordat je iedere maand nieuwe spullen krijgt of valt dit mee? Het idee vind ik wel echt heel leuk. Je leert echt nieuwe producten kennen zo.

 7. Wat is de box weer leuk gevuld! Zelf ben ik ook groot fan van deze borstels, er zit er altijd wel een standaard in mijn tas ☺️🌿

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.