L'oreal true match foundation

Mijn favoriete foundation L’orèal true match

Foundation is een product wat ik persoonlijk niet iedere dag gebruik. Ik vind dat mijn huid dit niet nodig heeft en soms genoeg heeft aan iets concealer. Deze favoriete foundation L’Oréal true match geeft mij het effect wat ik zoek in een foundation. Hij kan veel dekking geven op dagen dat je dit nodig heeft, maar voor dagelijks gebruik kan je ook een lichte luchtige dekking creëren. In dit artikel zul je een review lezen van mijn favoriete foundation de l’oréal true match.

Toch voor op de dagen dat ik iets meer dekking nodig heb, grijp ik naar een foundation. Dan komt mijn favoriete foundation van l’oréal om de hoek kijken. Deze foundation is perfect voor mijn droge huid en geeft een heel mooi natuurlijk effect, zonder dat het opvalt dat je foundation draagt.

Het assortiment bestaat uit ontzettend veel kleuren en is daardoor geschikt voor vele huidtypes.

Gerelateerde afbeelding
Bron: www.bol.com

Daarnaast is deze foundation geschikt voor elk huidtype. Ik heb een erg droge huid, en zoek nooit een extreem matte foundation, dat accentueert namelijk juist de droge velletjes of creëert zelf velletjes. Dat is een effect wat je natuurlijk niet wilt hebben!

De foundation heeft een middelmatige dikte van formule.

Dit product geeft een mooie zachte dewy finish. Niet te mat, maar ook niet te glimmend. Daarnaast kun je hem goed opbouwen in dekking.

Ik gebruikte de kleur N1.5 Linen. Het is een vrij neutrale kleur voor erg lichte huidjes zoals mij. Het heeft geen duidelijke ondertoon.

Het resultaat zonder af te poederen!

De L’Oreal True match foundation is te koop voor €18,98 bij Bol.com. Let op de acties! Er zijn regelmatig goede deals.

22 gedachten over “Mijn favoriete foundation L’orèal true match”

  1. Wat een mooie foundation! Ik ben al zo lang op zoek naar één die goed bij mij past. Ik kom er maar niet uit..

  2. Ik gebruik al denk ik zo’n 10 jaar geen foundation meer. Vroeger gebruikte ik altijd de foundation van de Hema en die vond ik prima.

  3. Ik gebruik altijd foundation als ik de deur uit ga… Heb het laatste jaar steeds allemaal rode vlekken in mijn gezicht door de hormonen. Dus maar een beetje camoufleren.

  4. Ik gebruik zelf geen foundation maar ik houd wel van L’Oréal make up producten over het algemeen. En relatief is deze foundation ook wel ok qua prijs.

  5. Ik ga hem ook testen, ben wel benieuwd. ik gebruik eigenlijk alleen high end merken, dit is wel leuk om eens uit te testen

  6. De juiste foundation vinden vind ik altijd een dingetje… op dit moment heb ik een hele fijne, maar ik wil altijd uitproberen😚 Ik ga ook is naar de L’Oréal kijken, thanks 💕

  7. Ik blijf foundation zo ontzettend lastig vinden. Ik heb ooit 1 gevonden die perfect bij me past, en ik heb nooit meer anders genomen. Handig wel die foto ook van al die verschillende tinten!

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.