L'oreal true match foundation

Mijn favoriete foundation L’orèal true match

Foundation is een product wat ik persoonlijk niet iedere dag gebruik. Ik vind dat mijn huid dit niet nodig heeft en soms genoeg heeft aan iets concealer. Deze favoriete foundation L’Oréal true match geeft mij het effect wat ik zoek in een foundation. Hij kan veel dekking geven op dagen dat je dit nodig heeft, maar voor dagelijks gebruik kan je ook een lichte luchtige dekking creëren. In dit artikel zul je een review lezen van mijn favoriete foundation de l’oréal true match.

Toch voor op de dagen dat ik iets meer dekking nodig heb, grijp ik naar een foundation. Dan komt mijn favoriete foundation van l’oréal om de hoek kijken. Deze foundation is perfect voor mijn droge huid en geeft een heel mooi natuurlijk effect, zonder dat het opvalt dat je foundation draagt.

Het assortiment bestaat uit ontzettend veel kleuren en is daardoor geschikt voor vele huidtypes.

Bron: www.bol.com

Daarnaast is deze foundation geschikt voor elk huidtype. Ik heb een erg droge huid, en zoek nooit een extreem matte foundation, dat accentueert namelijk juist de droge velletjes of creëert zelf velletjes. Dat is een effect wat je natuurlijk niet wilt hebben!

De foundation heeft een middelmatige dikte van formule.

Dit product geeft een mooie zachte dewy finish. Niet te mat, maar ook niet te glimmend. Daarnaast kun je hem goed opbouwen in dekking.

Ik gebruikte de kleur N1.5 Linen. Het is een vrij neutrale kleur voor erg lichte huidjes zoals mij. Het heeft geen duidelijke ondertoon.

Het resultaat zonder af te poederen!

Deze foundation is te koop bij verschillende winkels, waaronder www.bol.com

De foundation kost hier: €10,19

22 reacties op “Mijn favoriete foundation L’orèal true match”

 1. Life by - Mandy Eggens

  Wat een mooie foundation! Ik ben al zo lang op zoek naar één die goed bij mij past. Ik kom er maar niet uit..

 2. That One Time – Netherlands – Janet Dutch travelwriter on That One Time Content creator - blogger - writer - photographer Nature- outdoorsjunkie

  Ik gebruik al denk ik zo’n 10 jaar geen foundation meer. Vroeger gebruikte ik altijd de foundation van de Hema en die vond ik prima.

 3. beautyandlifebycecilia – Beauty & Lifestyle blogger Born in Zell am See, Austria Living in the Netherlands Married and mommy of a kitten named Jaws

  Ik heb meestal een foundation van essence die al heel erg goed bij mij pakt omdat ik een vrij egale gemakkelijke huid heb.

 4. Nadia – Veendam – Hi! Ik ben dus Nadia, een (bijna) altijd vrolijke mama uit het mooie noorden van het land! Wat ik het aller leukste vind is content creëren en dat doe ik dan ook op www.happinessfromme.com, happinessfromme is een family&lifestyle blog.

  Ik gebruik altijd foundation als ik de deur uit ga… Heb het laatste jaar steeds allemaal rode vlekken in mijn gezicht door de hormonen. Dus maar een beetje camoufleren.

 5. Frederique – Srsck.com is een film- en lifestyle blog over onder meer Frankrijk, treinreizen, alle kleine dingen die het leven leuk maken maar vooral heel veel films en series.

  Ik gebruik zelf geen foundation maar ik houd wel van L’Oréal make up producten over het algemeen. En relatief is deze foundation ook wel ok qua prijs.

 6. All Kinds of Things BLOG – Het All Kinds of Things BLOG gaat over alledaagse dingen, kleine gesprekjes over "van alles en nog wat". Het gaat over Boeken, Films, Koken, Kinderen, Breien, Haken, Reizen, Winkels, Horeca en wat er verder nog op mijn pad komt. Niet al te hoogdravend, niet over mode, niet over make-up, en al helemaal niet over ouder worden!

  Hoi Naomi, leuk stukje, hoor, altijd bijzonder hoe goed je dit doet!

 7. Nicole Orriëns – https://www.huisvlijt.com http://www.momfever.com http://www.momshomerun.com https://www.bloggenenloggen.nl

  Het ziet er mooi uit! Op je hand vond ik het eerst heel bruinig lijken, maar het eindresultaat is goed gelukt.

 8. Henk Hofman – contentpublicist, vrijdenker, veggie, positieve realist, blogger, stadsmens maar verslaafd aan de bergen, dromer, Rotterdam, Houten ·

  En als je de vergelijkt met andere merken, welke springt et dan wat jou betreft bovenuit?

 9. Bella Beauty

  De juiste foundation vinden vind ik altijd een dingetje… op dit moment heb ik een hele fijne, maar ik wil altijd uitproberen Ik ga ook is naar de L’Oréal kijken, thanks

 10. Ik blijf foundation zo ontzettend lastig vinden. Ik heb ooit 1 gevonden die perfect bij me past, en ik heb nooit meer anders genomen. Handig wel die foto ook van al die verschillende tinten!

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%%footer%%