L'oreal true match foundation
Reviews make-up

Mijn favoriete foundation L’orèal true match

Foundation is een product wat ik persoonlijk niet iedere dag gebruik. Ik vind dat mijn huid dit niet nodig heeft en soms genoeg heeft aan iets concealer. Deze favoriete foundation L’Oréal true match geeft mij het effect wat ik zoek in een foundation. Hij kan veel dekking geven op dagen dat je dit nodig heeft, maar voor dagelijks gebruik kan je ook een lichte luchtige dekking creëren. In dit artikel zul je een review lezen van mijn favoriete foundation de l’oréal true match.

Toch voor op de dagen dat ik iets meer dekking nodig heb, grijp ik naar een foundation. Dan komt mijn favoriete foundation van l’oréal om de hoek kijken. Deze foundation is perfect voor mijn droge huid en geeft een heel mooi natuurlijk effect, zonder dat het opvalt dat je foundation draagt.

Het assortiment bestaat uit ontzettend veel kleuren en is daardoor geschikt voor vele huidtypes.

Gerelateerde afbeelding
Bron: www.bol.com

Daarnaast is deze foundation geschikt voor elk huidtype. Ik heb een erg droge huid, en zoek nooit een extreem matte foundation, dat accentueert namelijk juist de droge velletjes of creëert zelf velletjes. Dat is een effect wat je natuurlijk niet wilt hebben!

De foundation heeft een middelmatige dikte van formule.

Dit product geeft een mooie zachte dewy finish. Niet te mat, maar ook niet te glimmend. Daarnaast kun je hem goed opbouwen in dekking.

Ik gebruikte de kleur N1.5 Linen. Het is een vrij neutrale kleur voor erg lichte huidjes zoals mij. Het heeft geen duidelijke ondertoon.

Het resultaat zonder af te poederen!

Deze foundation is te koop bij verschillende winkels, waaronder www.bol.com

De foundation kost hier: €10,19

Hoi! Ik ben Naomi, geboren op 01-12-1997 te Rhoon. Ik studeer aan de opleiding huidtherapie aan de Haagse hogeschool. Om mijn enorme interesse voor verzorging, beauty en make-up te uiten, ben ik deze blog gestart. Het lijkt mij erg leuk om jullie meer te informeren over verschillende zaken over de huid en andere dingen zoals make-up reviews. Wil je meer over mij weten? Stuur me gerust een berichtje. Liefs, Naomi

22 reacties

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: