Essence vs Catrice mascara

Essence VS catrice mascara, hello good stuf & clean ID

Het is tijd voor een battle! Essence VS Catrice mascara en dan gaat het om de mascara van Essence collectie hello good stuf en de mascara van Catrice uit de collectie van Clean ID. Het zijn twee nieuwe mascara’s die sinds een paar weken in de schappen liggen. Ik was erg benieuwd en ben ze gaan testen.

Catrice mascara Clean ID

De Catrice mascara heeft een prettig borsteltje die niet te dik en niet te dun is. Hij heeft een beetje kokervormig borsteltje, waardoor je gemakkelijk bij elke wimper kan. Daarnaast geeft hij veel volume, mooi zwarter kleur, krul en ook nog eens lengte. Helaas is hij wel wat aan de droge kant, waardoor je wel echt twee laagjes mascara nodig hebt voor een intens zwarte kleur. Doordat hij wat droger is vlek je wel minder, dus dat is wel weer een voordeel.

Catrice clean ID volume & definition mascara

Catrice mascara clean ID op het oog

Catrice clean ID mascara
1 laagje mascara
Catrice clean ID mascara
2 laagjes mascara

Essence mascara hello good stuf

De Essence mascara heeft een zeer dun borsteltje wat niet iedereen fijn vind. Ik vind het wel prettig om te gebruiken, maar vaak merk je met dit soort borsteltjes dat het alleen lengte geeft en weinig anders. Ik vind deze borsteltjes vooral prettig om te gebruiken op mijn onderste wimpers. Verder het resultaat is ook minimaal helaas. Hij geeft inderdaad lengte en weinig krul, volume & kleur. Hij is licht zwart.

Essence hello good stuf mascara

Essence hello good stuf mascara op het oog

Essence hello good stuf mascara
1 laagje mascara
Essence hello good stuf mascara
2 laagjes mascara

Wie is de winnaar in de battle Essence VS Catrice mascara?

De duidelijke winnaar in de battle Essence VS Catrice mascara is de Catrice clean ID mascara. Deze mascara geeft je wimpers een intense zwarte kleur, veel volume, krul en ook nog eens lengte. Ik ga hem zeker vaker gebruiken, erg prettig. De essence mascara kost €3,89 bij Kruidvat en de Catrice clean ID mascara kost €4,99 bij Kruidvat.

Essence VS Catrice mascara

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.