Dr Melius orange vitamine C supplement met MyCell technologie

Dr. Melius Orange, het effectiefste vitamine C supplement

De Dr. Melius Orange vitamine C supplement is een nieuw supplement. Het is speciaal ontwikkeld met de zogeheten ‘MyCell-Techniek’, zodat de opname van je vitamine C wordt verhoogd en minder wordt uitgeplast t.o.v. normale vitamine C supplementen. Het vitamine C supplement wordt gecombineerd met o.a. kurkuma en Boswellia. Deze combinatie zorgt ervoor dat je verbetering gaat merken in je energieniveau, maar ook kan het goed in gezetten worden bij pijn, ontstekingen, energie tekorten en het helpt je sneller herstellen bij het sporten. Vandaag vertel ik je meer over het Dr. Melius Orange supplement en geef ik je nog een leuke korting!

Waarom is Dr. Melius Orange supplement effectiever t.o.v. andere vitamine C supplementen?

Het Dr. Melius Orange supplement is ontwikkeld met de zogeheten ‘MyCell-technologie’. Ons lichaam bestaat voor zo’n 65 tot 70% uit water. Dus is het moeilijk om in vet oplosbare verbindingen goed op te nemen. Doorsnee supplementen neemt je lichaam gemiddeld maar voor 8% -10% op, zonde van al die natuurkracht!  Dr. Melius druppel je heel makkelijk in water, thee of sap. De druppeltjes lossen daarin op, waardoor je lichaam ze veel beter opneemt. Die opname wordt nog eens extra versterkt door een revolutionaire technologie uit Zwitserland: MyCell™.

Deze technologie, MyCell™, bootst het lichaamseigen inkapselingsproces na, maar dan buiten het lichaam. Je lichaam maakt van nature micellen aan om stoffen beter te kunnen absorberen. MyCell™ bootst die werking na in het supplement. Zo neemt je lichaam de natuurlijke voedingsstoffen tot maar liefst 99% op.

Daarnaast bevat het Dr. Melius Orange supplement een krachtige combinatie van vitamine C, kurkuma en Boswellia extract waardoor het allerlei ontstekingsziekten kan ondersteunen. Een combinatie van deze 3 ingrediënten zijn zeer effectief bij het verminderen van pijn, ontstekingen en het versterken van je immuunsysteem.

Wat is de werkzaamheid van Dr. Melius Orange?

Het Dr. Melius Orange supplement bevat verschillende effectieve ingrediënten, zoals vitamine C, kurkuma en boswellia extract. Je hebt vast wel eens vitamine C supplementen geslikt. Het is ontzettend belangrijk voor je lichaam. Kurkuma en boswellia extract zijn misschien wat onbekender, dus ik vertel je graag wat meer details over deze krachtige ingrediënten.

  • Vitamine C. Het gebruik van vitamine C serums op de huid is ontzettend waardevol, maar het innemen van een vitamine C supplement werkt ook erg ondersteunend. Het werkt net als je ‘huid serum’ als sterke antioxidant, om je te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast versterkt het je immuunsysteem, waardoor je minder snel ziek wordt. Ook werkt het ontstekingsremmend, stimuleert collageen aanmaak, zorgt voor sterke botten, verhoogt de opname van ijzer uit je voeding, meerder voordelen voor je mentale gezondheid en tot slot ondersteunt het je zenuwstelsel.
  • Kurkuma is een indiaanse geelwortel met geneeskrachtige eigenschappen. Hoofdzakelijk staat kurkuma bekend om zijn ontstekingsremmende werking. Daarnaast ondersteunt het de maag-darmwerking, Het helpt bij de vertering van vetten, waardoor je minder snel een opgeblazen gevoel ervaart. Ook ondersteunt het je immuunsysteem, omdat het sterke antioxidanten werking bevat.
  • Boswellia extract staat in de Indiase Aryuvedische geneeskunde al lang bekend als een geneeskrachtig ingrediënt. Het staat bekend als vervanger voor paracetemol. Daarnaast werkt het ontstekingsremmend en wordt het veel ingezet bij aandoeningen zoals clusterhoofdpijn, reuma en andere ontstekingsziekten.
Dr. Melius orange supplement vitamine C, kurkuma en boswellia serrate extract. Het supplement versterkt je immuunsysteem, werkt ontstekingsremmend, herstelt je lichaam en voorkomt dat je minder snel ziek wordt.

Hoe heb ik het vitamine C supplement ervaren?

De afgelopen weken heb ik het vitamine C supplement getest. Persoonlijk had ik last van moeheid, wat somberheid en heb ik erg moeilijke darmen. Ik slikte daarvoor geen vitamines enkel wat medicijnen. Ik was op zoek naar een nieuwe supplement, toen het Dr. Melius Orange supplement toevallig op mijn pad kwam. Het is ontzettend makkelijk in gebruik, omdat je het op kan lossen in je drinken. Je gebruikt 2x 5 druppeltjes op 1 dag. Je kunt dit gemakkelijk oplossen in water, thee of sap. Wel even goed roeren, zodat de vettige emulsie goed kan oplossen.

Dr. Melius orange supplement met kurkuma en boswellia extract. Speciaal ontwikkeld met de MyCell technologie. Dit vitamine C supplement wordt tot wel 99% in je lichaam opgenomen en daarom is de werkzaamheid veel effectiever.

Ik vond de smaak van de Dr. Melius Orange niet erg aangenaam, maar ik heb vaker problemen met het innemen van vloeibare supplementen :). Met een beetje siroop was het goed te doen. Al snel merkte ik verschil in mijn energie. Ik had weer meer zin om dingen te doen en was veel minder moe. Ik sliep beter, dieper en herstelde sneller tijdens het sporten. Voordat ik startte met dit supplement had ik pas corona gehad en de buikgriep, dus ik kon wel even een goede lading goede vitamine C gebruiken.

Voor wie is het Dr. Melius Orange vitamine C supplement geschikt?

In principe zou ik iedereen adviseren om een vitamine C supplement te slikken. Maar heb jij last van eczeem, rosacea, reuma, ontstekingsziekten of een algeheel verzwakte gezondheid? Dan zou ik extra benadrukken om een goed vitamine C supplement te gaan gebruiken. Het Dr. Melius Orange supplement is één van de beste supplementen met een extreem hoge opname in je lichaam, waardoor je altijd profijt zult hebben. Je doet met een flesje 60 dagen, waardoor de prijs uiteindelijk heel erg meevalt. Voor een geheel flesje van het supplement betaal je €79,95 bij DrMelius, maar via deze link ontvang je nu 10% korting! Dat betekent dat je maar €1,13 per dag betaald om jouw gezondheid te verbeteren.

Wanneer start jij met het Dr. Melius Orange vitamine C supplement? Start 2023 met volle energie. Ontvang nu 10% korting op jouw supplement via deze link.

*Dit is een betaalde samenwerking met Dr. Melius.*

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.