Satijnen kussensloop

De satijnen kussensloop, wondermiddel voor de huid?

Acne is een erg vervelend probleem wat gepaard gaat met puistjes, mee-eters en roodheden. Erg vervelend en daar willen we natuurlijk wat aan doen. Er zijn ontzettend veel producten op de markt die je kunt toepassen op je huid, sommige wat beter dan de andere, maar daar gaat dit artikel niet over. Er zijn meerdere producten die je kunt gebruiken, buiten huidverzorging, om je acne te verminderen. Ik heb het dan ook over de ‘satijnen kussensloop‘. Er zijn bewezen effecten dat een satijnen kussensloop kan zorgen voor de vermindering van acne, maar het heeft ook nog vele andere huidvoordelen. Lees het nu!

Satijnen kussensloop, huidproblemen verminderen, gladde sloop, minder beschadiging van huid en haar

Wat is satijn?

Een satijnen kussensloop is gemaakt van 100% zijde. Satijn is een manier van weven die wordt gebruikt om zulke producten te produceren. Het is dus geen materiaal, wat vaak gedacht wordt.

100% zijde, satijn is de manier van weven

Zorgt het materiaal voor de wondereffecten of de manier van weven?

Het heet een satijnen kussensloop, omdat de manier van weven (satijn), zorgt voor de vermindering van acne en nog vele andere huidvoordelen.

De voordelen van een satijnen kussensloop

Een satijnen kussensloop zorgt dus voor vele huidvoordelen door de manier van weven. Maar wat zijn die voordelen en waarom is dit zo? Ik vind het belangrijk om dit uit te leggen, omdat het dus geen ‘hype’ is, maar echt een extra aanvulling op je huid is. Je kan het als toevoeging op je behandeling bij acne gebruiken, maar ook in het dagelijks leven om jou huid extra te verzorgen. Zelfs huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten adviseren vaak hun patiënten om een satijnen kussensloop te gebruiken, omdat het bewezen effecten heeft.

Kussensloop 100% zijden, satijn is de manier van weven, satijnen kussensloop, geschikt voor acne, vermindert pluizen, vermindert een droge doffe huid, glanzend haar

De basis ligt bij de manier van weven, door deze manier ontstaat er minder schuring op de huid, waardoor je direct minder irritatie krijgt. Dit komt puur door de gladheid van je kussen. Naast minder huidirritatie zijn er nog andere voordelen, zoals:

  • Extra hydratatie, dit komt door de aminozuren die een zijde kussen bevat. Aminozuren zijn eiwitten die van nature voorkomen in je huid. Aminozuren werken samen met aquaporines (het watertransportsysteem van je lichaam) om vocht door de huid te transporteren. Fibrine en sericine zijn de aminozuren die hoofdzakelijk voorkomen in deze kussens.
  • Vermindert en voorkomt rimpels, in het kussen zitten antioxidanten, waardoor het ook zorgt voor minder rimpels.
  • Vermindert acne, de gladheid van het kussen zorgt voor vermindering van schuring van de huid, waardoor je huidbarrière in tact blijft. Door het in tact blijven van de huidbarrière heb je minder kans op een verhoogde talgproductie met als gevolg minder puistjes, ontstekingen en mee-eters.
  • Verbetert de structuur van je haar, je huidbarrière blijft in tact, maar dit betekent ook voor je haarwortels. Je haarwortels hebben minder wrijving dan bij normale kussenslopen. Bij een normale kussensloop beschadigen in de loop van de nacht je haarwortels. Dit kun je dus voorkomen met een satijnen kussensloop, waardoor je haar meer hydraterend en glanzend is. Dit zorgt er ook voor dat je haar minder pluist en ook niet klit, want het heeft geen schurend oppervlak meer.

Wat is mijn mening over de satijnen kussensloop?

De satijnen kussensloop heeft een erg gladde stof waar ik wel even aan moest wennen. Je glijdt een beetje heen en weer, wat ik niet gewend ben. Verder merkte ik als eerste resultaat bij mijn haren. Mijn haar is voller, glanzender en ik heb minder gespleten punten. Ik heb heel fijn haar, dus ik heb altijd last van ontzettend veel klitten, maar helaas is dit nog steeds zo. Ook zie ik vele voordelen voor mijn huid, waaronder een minder droog gevoel van mijn huid en minder roodheden. Ik heb een droge huid en ondanks de juiste producten is mijn huid altijd erg dof en stroef. Na een aantal weken geslapen te hebben op de satijnen kussensloop is dit een stuk minder. Ideaal! Echt een mooie toevoeging op je behandeling en/of huidverzorgingsroutine.

Waar kun je een satijnen kussensloop kopen?

Het is belangrijk dat een satijnen kussensloop gemaakt is van 100% zijden. Je kunt een satijnen kussensloop kopen voor €19,99 bij Satin-Pilow. Hij is in meerdere kleuren beschikbaar, zoals: baby roze, wit, antraciet, baby blauw, zwart goud, zilver & mint groen. Persoonlijk vind ik de witte kleur het mooiste en past ook het beste bij andere dekbedden.

Ik heb voor jullie een leuke actie. Je krijgt nu 15% op de satijnen kussensloop op Satin-Pillow met de kortingscode ‘NAOMI15’. Dan betaal je dus maar €17 voor een kussensloop.

satijnen zijden kussensloop

Dit artikel is een barter-deal met Satin-pillow

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.