De producten in mijn douchecabine

De producten in mijn douchecabine, wat gebruik ik allemaal onder de douche?

Een kijkje in mijn badkamer, welke producten gebruik ik in mijn douchecabine? Ik vind het leuk om jullie mee te nemen in mijn producten die ik gebruik onder de douche. Gebruik ik shampoo en doucheschuim van bekende merken of juist niet? Gebruik ik sulfaten in mijn doucheproducten of is het volledig clean beauty? Ik neem je mee in mij producten in mijn douchecabine. Lees je mee?

De shampoo: So Bio Ètic Shampooing Cheveux Hydratèes Coco Bio

De So Bio ètic shampoo is een vrij van siliconen, parabenen en sulfaten. Hij is volledig sulfaatvrij, dit is prettig als je een gevoelige hoofdhuid hebt, eczeem of eens wilt proberen of dit prettig werkt bij beschadigd haar. Het reinigt minder ‘agressief’, waardoor je wel twee keer achter elkaar je haar moet wassen als je wat vettig haar hebt. Persoonlijk vind ik dit probleem. De shampoo bevalt mij erg goed, hij ruikt erg lekker naar kokos en maakt mijn haar goed schoon, gehydrateerd en zacht.

Conditioner: Nanogen conditioner for women thickening hair treatment

De conditioner die ik gebruik is de Nanogen conditioner ’thickening hair treatment’. Het is een erg volle conditioner die je haar zijdezacht maakt, je klitten eruit halen, je haar een mooie glow geeft en vol zit met verzorgende ingrediënten. Het bevat onder andere hyaluronzuur om je haar goed te hydrateren, maar ook keratineproteïnen om je haar vol en sterk te houden.

Haarmasker: Christophe Robin Aloe Vera Express Masker

Het haarmasker dat ik gebruik is het Christophe Robin Aloe vera express masker. Een heerlijk fris ruikend masker die je haar ontzettend voed. Aloë Vera werkt sterk kalmerend en hydraterend. Daarnaast bevat het nog melkzuur om de pH-waarde te herstellen en je hoofdhuid te kalmeren. Ook bevat het verschillende oliën om het haar te verzachten.

Doucheschuim: Christina Aguilera Showergel

Ik ben erg wisselend van het gebruik van douchegel, maar op dit moment gebruik de sterk geurende showergel van Christina Aguilera. Één van mijn favoriete geuren. Echter wil ik soms iets minder geparfumeerd, hiervoor gebruikte ik de Westlab douchegel. Dit is een zeer huidvriendelijke douchegel die heel licht geparfumeerd is en vol zit met huidvriendelijke ingrediënten. Echter is deze op, de christina aguilera nu ook dus nu is het tijd voor een nieuwe douchegel, namelijk de Sanex zero 0% gevoelige huid.

Scheerschuim: Gilette Satin Care Aloe Vera

Een fijne scheerschuim kan niet ontbreken in de douchecabine om zoveel mogelijk te scheren zonder irritaties en bultjes. Ik vind het prettig om een schuim te gebruiken en dit keer is dat de Gilette Satin Care Aloe Vera. Het bevat weinig irriterende ingrediënten, enkel twee geurstoffen. Verder bevat het nog bepaalde zuren om de pH-waarde te herstellen en de aloë vera zorgt ervoor dat de huid wordt gekalmeerd.

Wat voor producten gebruik jij in de douche?

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.