De beste anti-aging crème: IS Clinical youth intensive cream

De allerbeste anti-aging crème: IS Clinical Youth Intensive cream

De allerbeste anti-aging crème, waar vind je die? Het is belangrijk om goed te letten op alle werkzame stoffen in een crème. Ook zijn er een aantal high-end merken die klinische studies hebben uitgevoerd met groepen mensen. Het zijn gerichte studies op bijvoorbeeld huidveroudering, waardoor je duidelijke resultaten hebt van de anti-aging crème. Dit geeft super veel bewijs of een crème rimpels kan verminderen of niet. Ik ben voor je op zoek gegaan en heb de allerbeste anti-aging crème gevonden, namelijk de IS Clinical Youth Intensive Cream!

De allerbeste anti-aging crème: IS Clinical Youth Intensive cream

De IS Clinical Youth Intensive cream is de echte nummer 1 anti-aging crème. Het is de oplossing voor het verminderen van jouw rimpels en fijne lijntjes. Er zijn bewezen resultaten met klinische onafhankelijke studies naar zowel de ingrediënten als met cliëntengroepen. Er is ontzettend veel onderzoek gedaan naar het vinden van de beste anti-aging crème die ervoor kan zorgen dat de huid wordt verstevigd, de rimpels en fijne lijntjes minder worden, maar ook dat de algehele huidstructuur wordt aangepakt!

Waarom is de Youth Intensive Cream de allerbeste anti-aging crème? Deze transformerende crème combineert wetenschappelijk de puurste en effectiefste botanisch verkregen vochtinbrengers, antioxidanten, oppervlakte-herstellende zuren en groeifactoren. Het is klinisch bewezen dat Youth Intensive crème snel de huid glad maakt en tot een stevigere, stralendere, jeugdige teint leidt.

Youth intensive cream. De beste anti-aging cream. Een complete crème voor het verminderen van rimpels

Wat voor ingrediënten maken dit dan de allerbeste anti-aging crème?

De Youth Intensive Cream bevat een krachtige combinatie van verschillende ingrediënten die je huid op meerdere manieren kan aanpakken. Het is een echte alles-in-1 crème, waardoor het rimpels vermindert, maar ook de algehele huidconditie verbetert, hydrateert en beschermt!

 • 10% plantaardig hyaluronzuur & 5% Hyaluronic acid micropsheres wat ervoor zorgt dat het 1800 maal zijn moleculair gewicht in water kan binden. Een enorme hydratatieboost!
 • 5% pure vitamine C, L’Ascorbic Acid van een tweede generatie. Dit betekent dat het een gestabiliseerde vorm is en daardoor kan het veel minder snel oxideren. Ook stimuleert het de collageensynthese en bevordert het wondherstel.
 • Het bijzondere 1% SOD (Superoxide dismutase), dit is een lichaamseigen enzym, één van de allerbelangrijkste antioxidanten.
 • Kopertripeptide groeifactor (bio-identiek). Kopertripeptide zijn belangrijk voor het stimuleren van de collageensynthese. Dit zorgt er namelijk voor dat je fibroblasten toenemen, de cellen die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid van je huid en de aanmaak van collageen- en elastine.
 • 10% verschillende fruitzuren van botanische afkomst (o.a. glycolzuur). Fruitextracten zorgen ervoor dat de dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor worden de cellen gestimuleerd om nieuwe werkzame cellen aan het werk te zetten, zoals de cellen die belangrijk zijn voor de collageen- en elastine productie. Ook zijn fruitzuren belangrijk om d ehuid glad te maken en helpen actieve ingrediënten dieper in de huid te brengen.
 • 1% Salicylzuur om de poriën diep te reinigen.
 • 1% Centella Asiatica. Het bijzondere aziatische plantenextract wat ervoor zorgt dat de collageensynthese en de microcirculatie wordt gestimuleerd. Ook bevordert het de wondgenezing en littekenvorming.
Youth intensive cream. De beste anti-aging cream. Een complete crème voor het verminderen van rimpels

Wat zeggen de klinisch wetenschappelijke studies over de Youth Intensive Cream?

De effectiviteit van de Youth Intensive crème van IS Clinical is getest voor de verbetering van anti-aging ‘problemen’ bij vrouwen tussen de 42 en 68 jaar. Ze hebben het getest in 17 culturen. En gecombineerd met de IS Clinical cleansing complex & de zonbescherming Eclipse SPF 50+. De youth intensive cream werd twee keer op een dag aangebracht.

Er werd getest op: hydratatie, stevigheid van de huid, huidskleur oneffenheden en de huidtextuur.

Uit het onderzoek bleken de volgende resultaten:

 • 100% verbetering in hydratatie gemeten met de corneometer na 1 week.
 • 65.71% verbetering in de stevigheid van de huid na 1 week & 77,14% na 4 weken.
 • 42.86% zag verbetering in de huidskleur oneffenheden na 4 weken.
 • 25.71% zag verbetering in huidstextuur na 4 weken.
 • 97% van de deelnemers zou het product adviseren aan een vriend/vriendin.

Before & After Youth Intensive Cream

Resultaten klinisch onderzoek youth intensive cream
Resultaten klinisch onderzoek youth intensive cream

IS Clinical Youth Intensive Cream combineren in een skincareroutine

Hoe pas je nu de IS Clinical Youth Intensive Cream toe aan je skincareroutine? De Youth Intensive Cream is een crème met ontzettend veel goede ingrediënten en is vrijwel een all-in-one crème. Echter kun je natuurlijk altijd je skincareroutine nog upgraden! Ik laat je een voorbeeld zien wat een goede skincareroutine kan zijn om huidveroudering tegen te gaan.

IS Clinical Ochtendroutine huidveroudering

 1. IS Clinical Reiniger: Cream Cleanser/Cleansing Complex
 2. Pro-Heal Advance+ serum: IS Clinical Pro-Heal Serum Advance + bevat het wetenschappelijk geavanceerde L-ascorbinezuur (vitamine C) 15%, gecombineerd met een superieure vorm van olijfbladextract en 1% pure vitamine E en 1% Retinol (Vitamine A). Deze krachtige formule verhoogt de antioxidantbescherming aanzienlijk en helpt het uiterlijk van aangetaste, en verouderende huid te verbeteren.
 3. Youth Intensive Cream
 4. Extreme Protect SPF 30: De IS Clinical Extreme Protect SPF 30 zonbeschermingsproduct biedt buitengewone bescherming door een combinatie van breedspectrum UVA/UVB-bescherming en krachtige antioxidanten om oxidatieve zonneschade te verminderen. Met microfijn zinkoxide en micro-ingekapselde organische actieve zonnefilters, biedt Extreme Protect SPF 30 geavanceerde bescherming tegen de zon met speciale extremozymen. Extremozymen is een speciale gepatenteerde techniek van IS Clinical waarbij eventueel beschadigd DNA wordt hersteld en je huidig DNA wordt extra beschermd!

IS Clinical Avondroutine Huidveroudering

 1. IS Clinical Reiniger: Cream Cleanser/Cleansing Complex
 2. Youth Intensive Cream
 3. Reparative Moisture Emulsion : IS Clinical reparative moisture emulsion is een intensieve, verjongende vochtinbrengende crème en is samengesteld met plantaardige ingrediënten, peptiden en krachtige antioxidanten van farmaceutische kwaliteit. De reparative moisture emulsion bevat 13% aan extremozymen, 5% hyaluronzuuren 2.3% glycosaminoglycans. De Reparative Moisture Emulsion helpt je huid gezond, glad en beschermd te houden.

Heb je last van een heel vettig huidtype? Dan kun je beter kiezen voor de IS Clinical Youth Complex in plaats van de Youth Intensive Cream. Deze crème is zeer vergelijkbaar, maar net iets luchtiger qua structuur!


“Start vandaag nog met de allerbeste anti-aging crème. Je shopt de Youth Intensive Cream voor €251 bij HuidExpertCentrum.nl.”


Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.