Colourpop cosmetics oogschaduwpalette Citrus Fizz

Colourpop cosmetics oogschaduwpalette Citrus Fizz review

Colourpop cosmetics is een make-up merk vanuit Amerika en heeft altijd heel erg gepigmenteerde oogschaduwpalletes. Al een lange tijd wilde ik eens wat bestellen, maar nooit durfde ik het aan vanwege de eventuele invoerkosten. Ik ben het toch gaan uitzoeken en toen bleek dat als je onder de 22$ bleef je geen invoerkosten had. Daarnaast wachtte ik totdat er gratis verzendkosten waren, zodat ik meer kon bestellen want de 22$ is inclusief verzendkosten. Toen heb ik twee losse bestellingen geplaatst, zodat ik meer kon bestellen. Happy me! Daar kwamen mijn oogschaduwpalettes binnen & highlighter. Maar vandaag is het tijd voor de eerste review van de Colourpop Cosmetics oogschaduwpalette Citrus Fizz!

Colourpop cosmetics citrus fizz oogschaduwpalette, basis oogschaduw, nude oogschaduw, shimmers, matte tinten

Hoe is de pigmentatie?

Het grootste oordeel over Colourpop cosmetics is de sterke pigmentatie van de oogschaduws. En. daar is zeker niet over gelogen. De kleuren springen eruit, zowel de matte als de shimmers zijn vol in pigment en komen goed tot uiting.

Swatch colourpop cosmetics citrus fizz oogschaduwpalette met 2 shimmers en 2 matte tinten

Wat voor kleuren bevat het oogschaduwpalette Citrus Fizz?

Het oogschaduwpalette Citrus Fizz is zeer neutraal oogschaduwpalette. Het bevat twee matte tinten en twee shimmers. Een mooie basiskleur in een licht oranje/bruin-achtige tint, een donkerbruine tint, een lichte shimmer en een donkere shimmer. De donkerbruine tint kun je perfect gebruiken om meer diepte te creëren in je arcadeboog en de donkere shimmer om meer diepte en schaduw te maken in de buitenste ooghoek. De binnenste ooghoek vraagt dan juist weer om die prachtige highlighter van de lichte shimmer kleur. En om de basis te zetten kun je gebruik maken van de lichtste tint.

Basic nude oogschaduwpalette

De look die ik maakte met het oogschaduwpalette Citrus Fizz

Oogschaduwlook nude
Oogschaduwlook nude

Prijskwaliteit-verhouding Colourpop cosmetics oogschaduwpalette Citrus Fizz

De prijs van het Citrus Fizz oogschaduwpalette is $9, wat omgerekend €7,40 bij Colourpop Cosmetics. Dat is een heel zacht prijsje voor dit prachtige oogschaduwpalette. Hij brengt heel prettig aan. Met 1 dip in de kwast heb je direct veel pigment te pakken. Je kunt de kleuren gemakkelijk blenden, zonder dat de kleur direct vervaagd. Ook zijn de shimmers zeer intens en kun je alle kleuren goed opbouwen om meer diepte te creëren.

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.