Catrice lift up mascara volume & lengte

Catrice lift up mascara volume & lengte falsh lashing technology

De Catrice lift up mascara is een mascara die ontwikkeld is om jouw wimpers veel volume & lengte te geven via de ‘falsh lash technology’. Zoals de naam het al zegt proberen ze je een ‘valse wimper’ look te geven. Het heeft een kortharig borsteltje wat meestal duid op veel lengte. Ik ben erg benieuwd wat deze mascara voor mijn wimpers doet.

Catrice lift up mascara volume & lengte

Hoe is het borsteltje?

Het borsteltje is langwerpig gevormd met korte haartjes. Het is een vrij hard borsteltje en is dan ook niet flexibel. Zodra je het borsteltje wilt aanbrengen bij je wimpers is het voor mij even wennen, vanwege de hardheid. Je moet namelijk goed oppassen dat je niet te hard hem aanzet, want dan prik je al snel in je ogen. Je kunt wel heel gemakkelijk bij alle hoeken van je ogen om de mascara goed aan te brengen in de binnenste en buitenste ooghoeken. Daarnaast verdeelt hij heel gemakkelijk alle mascara over alle wimpers en wordt ieder wimpertje intens zwart.

Borsteltje catrice mascara

Hoe is de formule van de Catrice lift up mascara?

De formule is vrij droog, wat ik persoonlijk erg prettig vind want dan knoei ik wat minder. Hij brengt gemakkelijk aan en ik merk dat hij direct intens zwart is. Daarnaast geeft hij direct veel lengte. Je moet wel goed oppassen dat je niet te veel in 1 keer aanbrengt, want dan gaan je wimpers aan elkaar plakken. Verder hebben mijn wimpers veel volume en zijn ze heel duidelijk aanwezig. Een tweede laagje is bijna niet nodig, maar kun je ook prima aanbrengen voor nog meer intensiteit.

Swatch catrice mascara lift up

Prijskwaliteit-verhouding Catrice lift up mascara

De prijs van de Catrice lift up mascara is €4,99 wat ik een heel mooie prijs vind in verhouding met het resultaat van deze mascara. Hij doet wat hij belooft heeft, namelijk volume & lengte. De intensiteit vind ik ook erg prettig omdat hij echt intens zwarte wimpers geeft. De mascara is te koop bij onder andere Kruidvat & Etos.

Catrice lash lifting mascara, catrice lift up volume & lengte

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.