Affect make-up

Affect, een prachtige make-up lijn. Uitgebreide review

De Affect make-upproducten bevat een groot assortiment, van oogproducten tot bronzer tot foundation. Ik kreeg de hele set opgestuurd en mocht mijn favoriete kleuren kiezen. Alle producten ben ik gaan testen en vandaag deel ik mijn mening erover. Ik kan je vast vertellen dat er echt heel mooie beauty’s tussen zitten. Kijk je snel mee?

De beauty’s van Affect

PinkAvenue stuurde mij een groot pakket op met producten van Affect om te testen. Het bevat super mooie producten, intense kleuren en ook een goede pigmentatie. Ik mocht de volgende beauty’s ontvangen:

Affect foundation & Concealer

De Affect foundation & concealer zijn speciaal gericht op de droge tot gemengde huid. Ik heb een erg droge huid, dus ik ben heel erg benieuwd of het niet te veel in de lijntjes trekt en niet op de huid ligt.

De foundation is in de kleur ‘Toon 1’. Het moet een hydraterende foundation zijn door het ingrediënt ‘Castor Olie’. Het is een vrij dikke volle formule, maar hij geeft wel direct een mooi glansje. Persoonlijk zijn matte foundations niet geschikt voor mijn huid, omdat dit de droogte omhoog trekt.

De foundation geeft een lichte tot medium dekking en geeft een lichte glans. Hij brengt gemakkelijk aan, smeert goed uit en je kunt hem goed opbouwen naar gewenste dekking.

De concealer heb ik gekregen in de kleur ‘ideal blur’, dit is ook de lichtste kleur die zij hebben. Ik heb het product onder de ogen en op mijn kin aangebracht. Hij geeft een mooie dekking en het was precies de perfecte kleur.

Het wenkbrauwpotlood, oogpotlood, oogschaduw, eyeliner & mascara

Persoonlijk vind ik een mascara en oogpotlood erg belangrijk, dit zijn twee go-to producten die ik dagelijks gebruikt. Ik vind het belangrijk dat ze goed intens zwart zijn, mijn ogen veel volume geven en ook goed zichtbaar zijn. En natuurlijk gedurende dag blijven zitten en niet uitlopen.

De exciting lashes volume mascara geeft veel volume, is medium zwart en spreidt goed de wimpers. Het borsteltje is ook heel erg zacht, waardoor hij prettig aanbrengt. Hij is niet te nat en ook niet te droog. Voor mij een prima mascara!

Het zwarte potlood is een intens zwart potlood die ik graag gebruik op mijn waterlijn. Hij geeft een intens zwarte kleur, waardoor je hem ook als eyeliner in zou kunnen zetten. Helaas geeft hij wel een beetje snel vlekken, maar in principe als je hem direct goed aanbrengt heb je hier geen last van. Hij is intens zacht op de ogen, wat ik wel erg belangrijk vind als ik hem aanbreng op de waterlijn.

Het wenkbrauwpotlood in de kleur lichtbruin is een wax-achtig potlood. Hij is heel erg zacht, geeft een intense kleur en vlekt niet. Je kunt er precies mee werken en verdeeld gemakkelijk kleur. Je kunt een mooie lijn trekken, maar ook gemakkelijk haartjes tekenen.

De oogschaduw heb ik in de kleur ‘Nude’ gekozen. Een mooie basiskleur om je oogschaduwlook mee te beginnen. Je kunt hem goed opbouwen, om daarna met andere kleur aan de slag te gaan. Zo kun je kiezen om hem over het gehele ooglid aan te brengen, maar ook alleen in je arcadeboog of misschien juist onder het wenkbrauwbot.

Het is een mooi gepigmenteerde oogschaduw, die gemakkelijk aanbrengt en goed zichtbaar is. Echter is hij wel erg poederig, waardoor je hem goed moet aftikken.

De Eyeliner heeft een scherpe punt, waarmee je dunne en dikke lijntjes kunt zetten. Deze eyeliner is in de kleur ‘Grafiet’, waardoor hij niet intens zwart is. Helaas was deze uitverkocht, anders had ik voor de zwarte kleur gegaan. Je kunt de kleur Grafiet gemakkelijk in zetten bij een wat mildere look, waar je niet wilt dat de eyeliner te veel opvalt.

Affect bronzer ‘Pure Pleasure’ & blush ‘Always on rouge’

De bronzer en blush van Affect zijn echt twee beauty’s. De bronzer heeft een warme bruine kleur en een mooi patroontje in de poeder. Ook de blush heeft een zachtroze kleur, echt de perfecte blushkleur wat mij betreft. Het pigment is ook intens, maar wel wat poederig.

Het lippotlood & liquid lipstick ‘Innocent Kiss’

Het lippotlood en de lipgloss zijn in de kleur ‘Innocent Kiss’, een nude kleur met bruinige ondertoon. Ik heb in de make-uplook eerst de lipliner over de gehele lippen aangebracht, zodat de liquid lipstick goed blijft zitten. Daarna de liquid lipstick erover heen. Het is een goed gepigmenteerde lipstick met een semi-matte finish.

Mijn volledige make-up look met Affect producten

Alle make-up producten van Affect zijn te koop bij PinkAvenue met een gemiddeld prijs van €18.

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.