Wie ben ik?

Lieve allemaal,

Welkom op mijn blog. Aangenaam kennis te maken, ik ben Naomi en ik ben geboren en getogen in Rhoon op 01-12-1997. Ik studeer aan de opleiding huidtherapie aan de Haagse hogeschool. En ben daarmee huidtherapeut in spé.

Ik ben sinds een lange tijd geïnteresseerd in producten voor de huid, maar ook beauty is een grote hobby. Denk hierbij aan make-up, maar ook zeker aan verzorgingsproducten voor het lichaam en het gezicht. Ik hou ervan om nieuwe producten te testen en ingrediënten te bestuderen. Mijn visie is dan ook, hoe kun je een product goed vinden als je niet goed naar de ingrediënten kijkt? De ingrediënten zijn de basis van een goed product en dat leer je ook op deze blog. Je zult leren hoe jezelf het beste je ingrediëntenlijst kunt leren, maar ook welke producten voor jou huid geschikt kunnen zijn.

Ook zou ik jullie graag meer willen informeren met algemene feitjes over de huid, huidaandoeningen, haarproblemen, haaraandoeningen en soms ook blogs over voeding & psychologie.

Veel leesplezier, mocht je vragen hebben of zouden je graag bepaalde producten willen lezen. Mijn contactgegevens zijn te vinden op mijn contact pagina.

Veel liefs,

Naomi

5 reacties op “Wie ben ik?”

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Exit mobile version
%%footer%%