Wie ben ik?

Beste Lezers,

Welkom op de blog over alles wat met de huid & gezondheid te maken heeft. Aangenaam kennis te maken, ik ben Naomi en ik ben geboren en getogen in Rhoon op 01-12-1997. Ik ben een laatste jaars student aan de opleiding Huidtherapie op de Haagse Hogeschool. Als huidtherapeut in opleiding deel ik graag mijn kennis met jullie over alle dingen die met de huid te maken hebben. Ik wil mij graag hard maken om de cosmetica te verbeteren, want helaas wordt er erg veel onzin verkocht op de markt. Vele ingrediënten zijn niet goed voor de huid en daarom ligt mijn focus hierop bij mijn reviews van producten.

Ik ben sinds een lange tijd geïnteresseerd in producten voor de huid, maar ook beauty is een grote hobby. Denk hierbij aan make-up, maar ook zeker aan verzorgingsproducten voor het lichaam en het gezicht. Ik hou ervan om nieuwe producten te testen en ingrediënten te bestuderen. Mijn visie is dan ook, hoe kun je een product goed vinden als je niet goed naar de ingrediënten kijkt? De ingrediënten zijn de basis van een goed product en dat leer je ook op deze blog. Je zult leren hoe jezelf het beste je ingrediëntenlijst kunt leren, maar ook welke producten voor jou huid geschikt kunnen zijn.

Je zult hier ook andere dingen vinden, zoals: Algemene feitjes over de huid, huidaandoeningen, haarproblemen, haaraandoeningen, voeding & psychologie.

Veel leesplezier, mocht je vragen hebben of zou je graag willen weten of een product goed is? Je mag mij altijd benaderen via mijn e-mail, Facebook of Instagram.  Mijn contactgegevens zijn te vinden op mijn contact pagina.

Veel liefs,

Naomi

5 reacties op “Wie ben ik?”

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%%footer%%