Winactie 1 jarig jubilieum

1 jarig jubileum + winactie t.w.v. €150

We bestaan inmiddels al weer 1 jaar, wat is de tijd snel gegaan! Ik weet nog dat ik ontzettend twijfelde om überhaut een blog te gaan starten. Kon ik wel goed schrijven? Had ik wel genoeg inspiratie? Zouden mensen het wel willen lezen? Allemaal vragen waar ik geen antwoord op had, dus sprong ik gewoon in het diepe. Tot nu toe ben ik erg tevreden over het aantal bezoekers die op mijn blog komen. Ik krijg vele complimenten over de artikelen die ik schrijf. Daar ben ik blij mee en daarom ga ik met trots verder met mijn blog. Aangezien we dit moment moeten vieren, vond ik het een mooi idee om jullie eens te verwennen met een grote winactie t.w.v. €150,-. Lees snel verder om te kijken wat er allemaal in zit.

Wat? Winactie t.w.v. €150?

Ja zeker, echt een winactie t.w.v. €150. Ik dacht laat ik het eens goed aanpakken met een grote actie.

Wat zit er allemaal in?

Ik heb goed moeten nadenken over hoe ik deze actie zou aanpakken. Ga ik verschillende pakketjes maken of 1 groot pakket. Ga ik het 1 keer doen of meerdere keren. Ik heb besloten om nu 1 groot pakket te doen, maar er komen zeker nog andere winacties aan.

 • So Susan, Dream maker highlighter cream
 • Beauty Essentials, make-up kwastenset
 • Rituals, chakra water Indian Rose & Himalaya Honey
 • LookX, lipgloss Pink pearl+
 • Laritzy cosmetics, eye pencil gold
 • Pountylipzz, plump up the volume
 • Revolution, the mascara revolution
 • Revolution, amazing sheer lipgloss
 • Revolution, strobe balm golden
 • The body shop, born lippy butter lips in passion fruits
 • Max factor X, masterpiece nude palette 04 orchid nudes
 • Australian Gold, infused with aloe vera SPF 30 lotion sunscreen
 • ModelCo, metallic eyeshadow trio

Wat moet je doen om deel te kunnen nemen aan de winactie?

Er zijn natuurlijk een aantal voorwaarden die je moet afleggen om dit grote pakket te kunnen winnen.

 1. Abonneer je op mijn blog door middel van je emailadres, je bent hiermee altijd op de hoogte van mijn nieuwe blogs en het is volledig gratis. Je kunt je inschrijven aan de rechterkant van de pagina of op mobiel helemaal onderaan de pagina na reacties.
 2. Volg mij op mijn Facebookpagina (skincarebynaomi)
 3. Volg mij op mijn Instagram (@skincarebynaomi)
 4. Laat een reactie achter waarom jij moet winnen

Nou en nu maar duimen draaien! De uitslag wordt bekend gemaakt op 24 September.

Ga jij mee doen aan de winactie?

Laat gerust ook altijd comments achter voor blog ideeën waar je graag over zou willen lezen.

12 reacties op “1 jarig jubileum + winactie t.w.v. €150”

 1. mirremeid – VIANEN UT NEDERLAND

  Allereerst van harte gefeliciteerd met je eerste jubileum, een prachtige mijlpaal. Wat een superleuk actie, ik maak graag kans op deze mooie producten, voor mijzelf maar ook voor mijn twee tienerdochters Sterre en Nikki. Ik volg je op instagram als mirremeid.

 2. Ik kan helaas geen echt goede motivatie bedenken waarom ik MOET winnen. Toch waag ik een poging. Ik wil ik wil ik wil. Prachtig pakket, fijne merken, handige producten. Mijn “collectie” make-up mag wel wat uitgebreider. En eigenlijk zijn er ook wat items over datum. Bovendien hou ik van afwisseling en experimenteren.

  1. 1 jaar al weer, gefeliciteerd met deze mijlpaal! Het is goed dat ik je site/blog nu tegenkom, want ik kan er vast veel van leren met 3 kleine meiden thuis met erg veel interesse in make up moet ik mij er ook maar eens in gaan verdiepen, met deze mooie set moet ik vast een heel eind kunnen komen

 3. Wauw gefeliciteerd 1 jaar alweer, ik zou dit toffe pakket super graag willen winnen omdat ik een hoop leer van je blogs en met dit pakket weer een stapje dichterbij ben om het zelf uit te voeren. Op naar nog vele jaren en duimen voor het pakket

 4. Angelique Roest - van Nielen

  Lees altijd je blogs! En leer er ook veel van. En mee doen aan een win actie is altijd leuk! Doe ook een klein beetje mee voor mijn dochter van 13

  1. hotstuffforladies – Hay Hier de blogger die helemaal gek is van beauty, fashion en lifestyle. Heb voornamelijk blogs met leuke koopjes hoe je er voor minder geld ook super leuk uit ziet. Ik heb echt een neusje voor Koopjes en het is hobby geworden en zo kan ik jullie ook laten zien waar je nou die super leuke koopjes vind. Heb ook mijn eigen YouTube kanaal met vlogs hotstuffforladies heet mijn kanaal Neem je een kijkje op mijn blog met de leukste blogs en vlogs met leuke koopjes. Van sieraden tot kleding maar ook accessoires voor je huis en b.v. schoenen of laarzen. Ook hou ik van koken, de natuur - fotografie- vloggen en creatief bezig zijn. IK heb ook een blog over hoe je moet moestuinen: https://startenmetmoestuintafel.wordpress.com/ leuk als je je daar ook even volgt en aanmeld voor die leuke pagina. Ik vind het erg leuk op shopblogs te maken en ook het beoordelen van dingetjes die ik heb geshopt of test vanuit een samenwerking. Ook ben ik gek op koken en zie je de lekkerste recepten in mijn menu staan. Ik maak vaak alles zelf soms van een recept soms gewoon iets ter plekke verzinnen. Ook ben ik gek op het maken van foto's en zie je die ook voorbij komen. Voor meer info benader mij gerust of als u wil samenwerken met mij, dit kan via Instagram https://www.instagram.com/wiltje86/ of mailen naar wilhelmina_tigelaar@outlook.com Liefs Wiltje

   Ik vind dit een super mooi pakket en ik maak graag kans dit te winnen.

   Er zit van alles leuks in.
   Wat top dat het zo goed gaat met je blog en genoeg volgers-bezoekers hebt.

   Hele leuke blog.
   Abonneren lukt niet heb je de goede link…als ik mail invulde kreeg ik afgemeld voor nieuws terwijl ik inschreef.
   Succes met de actie.
   Liefs http://www.hotstuffforladies.com

    1. beautystuff86 – creatief,levensgenieter,hou van humor!hsp-er..hou van aquarel schilderem,hardlopen,relaxen met wierookje&chillout muziek..love my dog diesel;kruizing mechelze herder&rotweiler,, ove musique..skaten vind ik top!Ben 26 jaar woon in een gezzellige huur-woning.. werk in de activiteiten-verzorgingstehuis!

     Owh echt dus mjjn mail adres is nu gelinkt.leuk dan is alles gelukt heb je op Facebook ge liked en volgde je al op insta

  2. Je had er echt niet over hoeven twijfelen, ik lees je stukken altijd met veel plezier. En wat ben ik blij met die adviezen die je me gegeven hebt! Ik ben nog steeds heel tevreden met mijn dagcrème van the ordinary, en dat met al die huidproblemen en allergieën die ik heb.

   Dat is ook de reden waarom ik het leuk zou vinden zo’n pakket te winnen. Ik vind het lastig om nieuwe producten uit te kiezen en uit te proberen, omdat ik er vaak niet tegen kan. Dit is een kans om verschillende merken uit te proberen!

   Naoom, op naar de volgende jaren. Je bent super bezig en een super meid!

Iets te vragen of iets leuks te melden? Reageer hieronder!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%%footer%%